شیائومی می میکس 3 در برابر رقبا

پنج‌شنبه ۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۵
مطالعه 4 دقیقه
شیائومی ساعاتی پیش با معرفی می میکس ۳ وارد رقابت با پرچم‌دارهایی همچون میت ۲۰ و پیکسل ۳ ایکس‌ال شد. در این مطلب به مقایسه‌ی این گوشی‌ها می‌پردازیم.
تبلیغات

شیائومی در سال‌های اولیه‌ی فعالیت خود تنها دو سری محصول با نام‌های Mi و Redmi داشت که سری می گوشی‌های پرچم‌دار و سری ردمی گوشی‌های مقرون‌به‌صرفه را شامل می‌شد. این شرکت از سال ۲۰۱۶ با معرفی سری میکس، تلفیقی از هنر طراحی و فناوری را ارائه داد و توانست توجه‌ بسیاری را به خود معطوف کند. سری میکس همواره به‌روزترین سخت‌افزارها را در خود جای داده و با هدف رقابت با پرچمدارهای سایر شرکت‌ها عرضه می‌شود.

در ادامه به مقایسه‌ی جدیدترین محصول سری میکس یعنی می میکس ۳ و پرچم‌دارهای هم‌دوره‌ی آن، هواوی میت ۲۰، میت ۲۰ پرو، سامسونگ گلکسی نوت ۹، ال‌جی V40 ThinQ، اپل آیفون XS مکس و گوگل پیکسل ۳ ایکس ال می‌پردازیم.

از لحاظ صفحه‌نمایش، می میکس ۳ به‌دلیل داشتن مکانیزم کشویی و قرارگیری دوربین سلفی در صفحه‌ی زیرین، از نسبت تصویر به بدنه‌ی ۹۳.۴ درصد برخوردار است؛ ای گوشی، یکی از تمام‌صفحه‌ترین گوشی‌های حال حاضر جهان به شمار می‌آید. همین نسبت بالا باعث شده است صفحه‌ی بزرگ ۶.۴ اینچی این گوشی باعث افزایش آزار دهنده‌ی ابعاد آن نباشد. در مقابل می میکس ۳، میت ۲۰ و ۲۰ پرو از هواوی، نوت ۹ از سامسونگ، پیکسل 3XL از گوگل، آیفون XS مکس و ال‌جی V40 ThinQ همگی نمایشگری مابین ۶.۳ تا ۶.۵ اینچ با تراکم پیکسل نسبتا مشابه دارند و از این لحاظ تفاوت چشمگیری در پرچمدارهای جدید دیده نمی‌شود. شاید بازنده‌ی مقایسه‌ی نمایشگرها را بتوان هواوی میت ۲۰ اعلام کرد؛ آن هم به این دلیل که عموم رقبا از نمایشگرهای AMOLED و P-OLED استفاده می‌کنند و اپل نیز سوپر رتینا را در آیفون XS مکس به کار برده است تا میت ۲۰ با نمایشگر IPS LCD ضعیف‌ترین عملکرد را داشته باشد.

در قسمت پردازنده نیز می میکس ۳ از رقبای خود چیزی کم ندارد. گوشی جدید شرکت چینی همچون بسیاری از پرچم‌دارهای سال ۲۰۱۸، اسنپدراگون ۸۴۵ را در خود جای داده است و از این لحاظ هیچ تفاوتی با پیکسل ۳ ایکس ال و ال‌جی V40 تین‌کیو ندارد. هواوی و سامسونگ نیز که هر یک از تراشه‌های اختصاصی خود در میت ۲۰، ۲۰ پرو و گلکسی نوت ۹ بهره گرفته‌اند، عملکردی مشابه با اسنپدراگون ۸۴۵ را پیش رو می‌گذارند؛ هرچند که نباید از واحد پردازش عصبی دوگانه در پرچمدارهای هواوی غافل شد. در سوی دیگر تراشه‌ی A12 Bionic به‌کاررفته در آیفون XS مکس قرار دارد که عملکرد بسیار بهینه و قدرت پردازش بالایی داشته و رقیبی جدی به حساب می‌آید.

چینی‌ها امسال ظرفیت باتری می میکس ۳ را از ۳۴۰۰ میلی‌آمپرساعت در دو مدل قبلی به ۳۲۰۰ میلی‌آمپر ساعت کاهش دادند. بین پرچم‌دارهای مورد مقایسه، میت ۲۰ پرو با باتری ۴۲۰۰ میلی‌آمپرساعتی بیشترین ظرفیت را دارد. چینی‌ها شارژ بی‌سیم سریع را نیز برای پرچم‌دار جدید خود در نظر گرفتند تا از این جهت نیز نظر کاربران را تأمین کرده و نسبت به رقبا چیزی کم نداشته باشند.

مشخصه‌ای که چینی‌ها در می میکس ۳ از آن غافل شده‌اند، مقاومت دربرابر نفوذ آب است؛ این مسئله می‌تواند ناشی از طراحی متفاوت این محصول باشد. درحالی‌که میت ۲۰ گواهی IP53 و سایر رقبا گواهی IP68 دارند، می میکس ۳ از داشتن چنین شاخصه‌ای محروم مانده است تا از فهرست خریدارانی که به این ویژگی اهمیت بالایی می‌دهند حذف شود.

شاخصه‌ی مهم دیگر در دنیای گوشی‌های هوشمند دوربین است. شاخصه‌ای که امسال شرکت‌های مختلف، سیاست‌های متفاوتی را در رابطه با آن در دستور کار قرار دادند. گوگل با وجود ترند شدن دوربین چندگانه، به یک حسگر در پشت پیکسل ایکس ال قناعت کرد؛ درحالی‌که ال‌جی، همانند هواوی، این تعداد را به سه حسگر رساند. شیائومی در می میکس ۳ دو دوربین ۱۲ مگاپیکسلی به کار برده تا حد وسط را نگه داشته باشد؛ در عوض دوربین جلوی دوگانه را اضافه کرد تا از این لحاظ از گلکسی نوت ۹ سامسونگ و اپل آیفون XS مکس پیشی بگیرد. بااین‌حال باید اذعان داشت که به‌طور کلی، امسال هواوی قوی‌ترین عملکرد را در بخش دوربین داشته است.

در پایان از شما دعوت می‌شود که برای اطلاع از مشخصات فنی و قیمت گوشی از بخش محصولات زومیت استفاده کنید. در ادامه می‌توانید مقایسه‌ی کامل محصولات فوق را از دیتابیس محصولات زومیت ببینید.

تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

تبلیغات