ارتش ایالات متحده به دنبال فناوری ارتباط سیگنال مغزی «تله پاتیک» برای سربازان است

یک‌شنبه ۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۰
مطالعه 2 دقیقه
دفتر تحقیقات ارتش ایالات متحده آمریکا در حال تهیه‌ی بودجه‌ی تحقیقاتی جدید در زمینه‌ی چگونگی تجزیه و تحلیل و رمزگشایی سیگنال‌های مغزی برای ایجاد یک کانال ارتباطی بی‌صدا است.
تبلیغات

سربازانی که بتوانند بدون صدا و خاموش ارتباط برقرار کنند، می‌توانند چهره‌ی عملیات زمینی را به‌طور کامل تغییر دهند. ارتش ایالات متحده به ‌دنبال آن است که با استفاده از ارتباط بی‌کلام «تله پاتیک» جنگ‌های زمینی را به نفع خود به پایان برساند.

مطابق گزارش C4isrnet، این برنامه تحقیقاتی با حمایت دفتر تحقیق دانشگاه جنوب کالیفرنیا، همکاران لس‌آنجلسی، برکلی، دانشگاه دوک، چند دانشگاه انگلستان و سایر نهادها هدایت می‌شود. به‌طور کلی ۶٫۲۵ میلیون دلار بودجه در طول پنج سال برای تحقیقات از طرف ارتش فراهم می‎‌شود.

هدف محققان این برنامه ایجاد الگوریتم‌ها و ریاضیات پیشرفته پایه‌ای برای جداسازی سیگنال‌های مغزی است. آن‌ها می‌خواهند سیگنال‌های تأثیر‌گذار بر عملکرد یا رفتار را از سیگنال‌های غیر مؤثر جدا کنند. با جداسازی این نوع سیگنال‌های مغزی و رد سیگنال‌هایی که بی‌ربط هستند، اولین گام در جهت رمزگشایی موفقیت‌آمیز سیگنال‌ها و اهداف مبتنی بر آن‌ برداشته می‌شود و آن‌ها به‌گونه‌ای تفسیر می‌شوند که بشر با استفاده از سیستم‌های رابط مغز، قادر به درک سیگنال‌ها باشد.

دستگاه‌های مبتنی بر این فناوری ممکن است بتوانند بازخورد را به‌صورت زمینی به تیم‌ها ارائه کنند و آن‌ها اقدامات اصلاحی را انجام دهند. از طرفی با شناسایی سیگنال‌های استرس و خستگی، رهبران از زمان نیاز به استراحت سربازان آگاه می‌شوند. این فناوری درحالی‌که هنوز سربازان در حال نبرد روی زمین هستند، کانال ارتباطی بی‌صدایی ازطریق کامپیوتر‌ی مرکزی فراهم می‌کند.

تاکنون آزمایش‌هایی روی میمون‌ها انجام شده است تا یاد بگیرند چگونه سیگنالهای مبتنی بر عمل را از سایر اطلاعات جدا کنند. کریم معتقد است تا رسیدن به سیستم رابط مغز مناسب برای اهداف نظامی ده‌ها سال فاصله داریم. او می‌گوید گام بعدی پس از درک سیگنال‌ها، تجزیه کلمات و تلفیق آن‌ها با یکدیگر است؛ سربازان درک و تلفیق کلمات را باید مانند واژگان و الفبا یاد بگیرند. 

تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

تبلیغات