
همدان یکی از استانهای با قدمت بسیار زیاد ایران است. این شهر پایتخت مادها بوده و هگمتانه در آن قرار دارد. تنوع غذایی این استان نیز بسیار بالا و غنی است. با کجارو همراه باشید تا با برخی از غذاهای سنتی این خطه از کشورمان آشنا شویم.
طبق گفتههای مسئولان تغذیه و سلامتی استان همدان، بیشترین غذاهای محلی و سنتی این استان را غذاهایی مانند آبگوشت و آش تشکیل میدهند که خود یکی از علل سلامت و مغذی بودن عادت غذایی مردم این خطه از کشور محسوب میشود. تنوع غذایی بیشماری که در برنامهی غذایی آنها مشاهده میشود، بسیار جالب و در نوع خود مثالزدنی است. غذاهایی همچون: آش بروش، کباب سرداشی، آبگوشت قرمهسبزی، تله کنجی، تاماشی، سرکوله، آش خشکبار، آش هویج و جو، خورشت غوره بادمجان، آبگوشت کلم، آش آماج، آش برنج همدان، آش سیب و غوره، کوفته مخصوص همدان، آبگوشت فلفل همدان، آش بادمجان ملایر، انگشت پیچ و آش مخصوص همدانی تنها بخشی از غذاهای سنتی و محلی این استان را تشکیل میدهند. در ادامه به معرفی برخی از این غذاهای بومی و لذیذ خواهیم پرداخت.
برای مطالعه مقاله «غذاهای سنتی استان همدان (قسمت اول)» به کجارو مراجعه کنید:
اگر به اخبار و اطلاعاتی دربارهی شگفتانگیزترین و برترین نقاط دنیا یا مقالاتی چون راهنمای سفر، خوراکیها و اخبار گردشگری علاقمند هستید، به کجارو سربزنید و ما را در اینستاگرام دنبال کنید.
قوانین و مقررات ارسال دیدگاه در بخش دیدگاههای زومیت
لطفا در نظر داشته باشید که زومیت در صورت مشاهدهی دیدگاه خلاف قوانین سایت، این حق را دارد که دیدگاه کاربر را بدون اطلاع قبلی پاک کند. همچنین در صورت تکرار در نقض قوانین سایت، به صلاحدید زومیت، حساب کاربری کاربر خاطی مسدود خواهد شد.
در صورت مشاهدهی تاپیک ها و پست های توهین آمیز یا خلاف قوانین از بحث کردن و پاسخ دادن به آنها جدا خودداری کرده و صرفا موضوع را از طریق آیکون گزارش به اطلاع ما برسانید.