کجارو: غذاهای استان همدان

کجارو: غذاهای استان همدان

همدان یکی از استان‌های با قدمت بسیار زیاد ایران است. این شهر پایتخت مادها بوده و هگمتانه در آن قرار دارد. تنوع غذایی این استان نیز بسیار بالا و غنی است. با کجارو همراه باشید تا با برخی از غذاهای سنتی این خطه از کشورمان آشنا شویم.

طبق گفته‌های مسئولان تغذیه و سلامتی استان همدان، بیشترین غذاهای محلی و سنتی این استان را غذاهایی مانند آبگوشت و آش تشکیل می‌دهند که خود یکی از علل سلامت و مغذی بودن عادت غذایی مردم این خطه از کشور محسوب می‌شود. تنوع غذایی بیشماری که در برنامه‌ی غذایی آن‌ها مشاهده می‌شود، بسیار جالب و در نوع خود مثال‌زدنی است. غذاهایی همچون: آش بروش، کباب سرداشی، آبگوشت قرمه‌سبزی، تله کنجی، تاماشی، سرکوله، آش خشکبار، آش هویج و جو، خورشت غوره بادمجان، آبگوشت کلم، آش آماج، آش برنج همدان، آش سیب و غوره، کوفته مخصوص همدان، آبگوشت فلفل همدان، آش بادمجان ملایر، انگشت پیچ و آش مخصوص همدانی تنها بخشی از غذاهای سنتی و محلی این استان را تشکیل می‌دهند. در ادامه به معرفی برخی از این غذاهای بومی و لذیذ خواهیم پرداخت.

برای مطالعه‌ مقاله «غذاهای سنتی استان همدان (قسمت اول)» به کجارو مراجعه کنید:

غذای سنتی همدان

اگر به اخبار و اطلاعاتی درباره‌ی شگفت‌انگیز‌ترین و برترین نقاط دنیا یا مقالاتی چون راهنمای سفر، خوراکی‌ها و اخبار گردشگری علاقمند هستید، به کجارو سربزنید و ما را در اینستاگرام دنبال کنید.


از سراسر وب

  دیدگاه
کاراکتر باقی مانده

بیشتر بخوانید