
تنوع غذایی اردبیل بسیار بالا است. غذاهای استان اردبیل بسیار مقوی هستند، چرا که در سرمای سخت این استان کوهستانی نیاز به انرژی بیشتر حس میشود. با کجارو همراه باشید تا به معرفی برخی از این غذاهای سنتی بپردازیم.
استان اردبیل یکی از نواحی حیرتانگیز و دوستداشتنی کشور ایران است که مردمانی با فرهنگ غنی و ناب ایرانی در آن روزگار میگذرانند. میهماننوازی و فراهم کردن بهترین شرایط میزبانی، از جمله آداب و آئین آنها به شمار میآید که در سراسر کشور شناخته شده و مشهور است. بانوان خوشسلیقه و هنرمند این استان، غذاهایی لذیذ و منحصربهفرد را با چاشنی عشق و محبت تهیه و اعضای خانوادهی خود را به چشیدن خوراکیهایی مملو از گرمای علاقه و مهر خود بهرهمند میسازند. طعم غذاهای محلی تهیه شده در تنور گرم و سرشار از حرارت محبت مادرانهی خانوادههای استان اردبیل، بینظیر و مثال زدنی است. خوراکیهایی اصیل و بکر مانند: آش میوه، تره اسفناج، آش دوغ (آیران آشی)، پیچاخ قیمه، رشتهپلو قیسی، خورشت هویج، شیرپلو، باسترپلو، خشیل، کوکو ماه، خورشت بادام اردبیلی، آش شیر، آش یارما، بزباش، چیغیرتما، خارشت قاتق، ترشیقرمه، تاسکباب، قیقاناق، آش اوماج، ترحلوا، سوغان سو و بسیاری دیگر از غذاهای سنتی که در طبخ و تدارک هرکدام، داستانها و پندهایی از گذشته نهفته است.
برای مطالعه مقاله «غذاهای سنتی استان اردبیل (قسمت اول)» به کجارو مراجعه کنید:
اگر به اخبار و اطلاعاتی دربارهی شگفتانگیزترین و برترین نقاط دنیا یا مقالاتی چون راهنمای سفر، خوراکیها و اخبار گردشگری علاقمند هستید، به کجارو سربزنید و ما را در اینستاگرام دنبال کنید.
قوانین و مقررات ارسال دیدگاه در بخش دیدگاههای زومیت
لطفا در نظر داشته باشید که زومیت در صورت مشاهدهی دیدگاه خلاف قوانین سایت، این حق را دارد که دیدگاه کاربر را بدون اطلاع قبلی پاک کند. همچنین در صورت تکرار در نقض قوانین سایت، به صلاحدید زومیت، حساب کاربری کاربر خاطی مسدود خواهد شد.
در صورت مشاهدهی تاپیک ها و پست های توهین آمیز یا خلاف قوانین از بحث کردن و پاسخ دادن به آنها جدا خودداری کرده و صرفا موضوع را از طریق آیکون گزارش به اطلاع ما برسانید.