D1-lg

رقبای گوگل از مزایده فهرست موتور جست‌وجوی پیش‌فرض اندروید خارج می‌شوند

سه‌شنبه 22 مرداد 1398 - 17:00
مطالعه 7 دقیقه
گوگل مزایده‌ا‌ی را برای قرارگیری در فهرست موتورهای پیشنهادی اندروید برگزار می‌کند که رقبا، آن را غیراخلاقی و مخالف با اصول بازاریابی و رقابت می‌دانند.
تبلیغات
D4-mcid4

گوگل چندی پیش اعلام کرد که موتورهای جست‌وجو برای قرارگیری در فهرست انتخاب موتور پیش‌فرض در اندروید باید در مزایده‌ای شرکت کرده و هزینه‌ای برای آن پرداخت کنند. در همان زمان شرکت‌های متعدد به تصمیم غول موتور جست‌وجو اعتراض کردند و اکنون برخی از آن‌ها به‌صورت رسمی از شرکت در مزایده انصراف داده‌اند. موتور جست‌وجوی Ecosia که با ادعای تمرکز بر اخلاق و حریم خصوصی فعالیت می‌کند، به‌عنوان اولین موتور مهم از شرکت در مزایده انصراف داد.

برنامه‌ی گوگل برای مزایده میان موتورهای جست‌وجو، با انتخاب سه موتور برای قرارگیری در کنار نام خود شرکت در سرویس‌های پیش‌فرض اندروید اجرا می‌شود؛ برنامه‌ای که در مرحله‌ی اول کاربران اروپایی را هدف قرار می‌دهد. به‌هرحال اکوزیا با اعلام رسمی عدم شرکت در مزایده‌ی مذکور، از غول اینترنتی درخواست کرد تا «رفتارهای مخرب انحصارگرایانه» خود را پایان دهد. آن‌ها برنامه‌ی گوگل را «غیراخلاقی و مخالف اصول رقابتی» خواندند.

موتور جست‌وجوی اکوزیا در آلمان فعالیت می‌کند و سهم عمده‌ی درآمد خود را مدیون درخت‌کاری است. آن‌ها در بیانیه‌ای رسمی مزایده‌ی گوگل را «توهینی به کمیسیون اروپا و اصول کیفیت در برابر قانون» عنوان می‌کنند. به‌علاوه برنامه‌ی گوگل، عاملی در مسیر کاهش انتخاب‌های پیش روی کاربران بیان شد. در بخش دیگری از بیانیه‌ی اکوزیا به این نکته اشاره می‌شود که موتورهای جست‌وجوی اختصاصی (مثلا آن‌هایی که با تمرکز روی حریم خصوصی یا مبارزه با آلودگی‌های زیست‌محیطی فعالیت می‌کنند) شانس زیادی برای پیروزی در مزایده ندارند.

اندروید و کروم

اکوزیا در بخشی از بیانیه نوشت:

موتورهای جست‌وجوی جایگزین که روی حریم خصوصی یا کاربردهای خاص متمرکز هستند، شانس زیادی برای پیروزی در این مزایده ندارند. همکارانی که متمرکز بر درآمدزایی فعالیت می‌کنند و بسیاری از آن‌ها نیز درآمدزایی بالایی از طریق تبلیغات گوگل دارند، موقعیت خوبی در مزایده خواهند داشت. به‌ بیان دیگر رقبایی که فعالیت‌های مبتنی بر هدف مشخص (و نه لزوما درآمد) دارند، به‌راحتی از فرایند مزایده حذف می‌شوند.

رسانه‌ها برای پاسخگویی گوگل پیرامون اتهام‌های مطرح‌شده تماسی با شرکت داشتند که هیچ اظهارنظر مشخصی دریافت نکردند. آخرین خبری که از غول موتور جست‌وجو پیرامون موضوع مزایده به گوش رسید، برنامه‌ی آن‌ها مبنی بر اضافه کردن منوی انتخاب موتوی جست‌وجوی پیش‌فرض بود. گوگل در ماه اوت اعلام کرد که با اجرای مزایده، سه موتور جست‌وجو را برای قرارگیری در فهرست پیش‌فرض و در کنار خود، انتخاب می‌کند. موتورهایی که در مزایده پیروز شوند، در زمان راه‌اندازی دستگاه اندرویدی جدید یا بازیابی کارخانه‌‌ای دستگاه‌های موجود، باید از فهرست مذکور، سرویسی را برای جست‌وجوی پیش‌فرض انتهاب کنند. سرویس مورد نظر در جست‌وجوهای اصلی دستگاه اندرویدی و همچنین کروم (در صورت نصب) استفاده خواهد شد.

جریمه‌ی قانونی

اتحادیه‌ی اروپا طبق قانون ضد انحصار چندی پیش گوگل را محکوم به پرداخت پنج میلیارد دلار جریمه کرد؛ جریمه‌ای که به‌خاطر روش‌های کاری شرکت در گنجاندن سرویس‌ها در اندروید تصویب شد. اتحادیه به این نتیجه رسید که شیوه‌ی عملکردی گوگل در اجبار تولیدکننده‌ها به نصب اپلیکیشن‌های اختصاصی، غیرقانونی است. درواقع گوگل تولیدکننده‌ها را ملزم می‌کرد تا برای دسترسی به خدماتی خاص، حتما برخی برنامه‌های شرکت را نصب کنند.

گوگل

گوگل در پاسخ به پرونده‌ی بالا که هنوز هم در جریان است، ابتدا تغییراتی اساسی را در مدل مجوزدهی اندروید در اروپا اعلام کرد. به‌علاوه آن‌ها از ابتدای سال جاری میلادی موتورها و مرورگرهای جایگزین را به کاربران اندروید پیشنهاد می‌کنند. البته باز هم کروم و سرویس جست‌وجوی اختصاصی گوگل به‌عنوان پیش‌فرض فعال هستند.

پاسخ و واکنش اکوزیا به مزایده‌ی گوگل آن‌چنان دور از انتظار نبود. کریستین کرول این موتور جست‌وجو را سال ۲۰۰۹ در برلین تأسیس کرد. او پس از اعلام خبر مزایده در دوم اوت واکنش شدیدی نشان داد:

خبر جدید واقعا نگران‌کننده و عجیب است. اکوزیا موتور جست‌وجویی غیرانتفاعی محسوب می‌شود که از درآمد خود برای کاشتن درخت در مناطق تحت تأثیر جنگل‌زدایی یا بیابان‌زایی استفاده می‌کند. ما درآمد خود را در رقابت‌هایی همچون مزایده و موارد مشابه خرج نمی‌کنیم. اگر ما در مزایده وارد شویم و برای قرار گرفتن در فهرست پیشنهاد موتور جست‌وجو به گوگل هزینه‌ای پرداخت کنیم، گویی هزینه‌ی کاشت میلیون‌ها درخت و ایجاد جنگل را در کاربردی غیرمرتبط وارد کرده‌ایم.

مزایده‌ی پولی، گزینه‌های در دسترس کاربران را محدود می‌کند

پس از اعلام بیانیه‌ی رسمی اکوزیا، دیگر شرکت‌کننده‌های احتمالی نیز به‌مرور از فرایند مزایده خارج شدند. گابریل وینبرگ، بنیان‌گذار و مدیرعامل موتور جست‌وجوی DuckDuckGo است که با تمرکز روی رعایت حریم خصوصی فعالیت می‌کند. او مزایده‌ی گوگل را تاحدودی یک انتخاب برای کاربران می‌داند، اما مزایده‌ای که مبتنی بر پرداخت باشد، از نظر او انتخاب‌های کاربران را درنهایت محدود می‌کند. درواقع رقابت برای به دست آوردن سه جایگاه در کنار گوگل، همه‌ی گزینه‌های موجود را در جلوی کاربر قرار نمی‌دهد و به‌نوعی ناعدالتی رقابتی محسوب می‌شود. به‌علاوه او گفته بود که چنین رویکردی در کنار کاهش رقابت موجب سودآوری برای گوگل هم خواهد شد. وینبرگ در توییتر نوشته بود:

مزایده‌ی مبتنی بر پرداخت هزینه که درنهایت به چهار گزینه در فهرست انتخاب می‌انجامد، یعنی مصرف‌کننده‌ها همه‌ی گزینه‌های لازم را برای انتخاب در اختیار نخواهند داشت. به‌علاوه گوگل به بهانه‌ی رقابت باز هم سود کسب خواهد کرد. ما از تنظیم‌گران قانونی درخواست داریم تا رویکردی شفاف‌تر در قبال گوگل، ما و دیگر فعالان داشته باشند تا بهترین سیستم به مصرف‌کننده‌ها عرضه شود.

اظهارنظر وینبرگ توسط اکوزیا هم تشدید شد. اگرچه اندروید اکنون به کاربران امکان می‌دهد تا مرورگر پیش‌فرض و موتور جست‌وجوی پیش‌فرض را تنظیم کنند، ارائه‌ی تنها سه‌ گزینه‌ی جایگزین در زمان راه‌اندازی دستگاه این تصور را ایجاد می‌کند که تنها همان گزینه‌ها تا همیشه قابل انتخاب خواهند بود. در بیانیه‌ی اکوزیا به چنین وضعیتی با عبارت «کمبود مصنوعی» انتخاب‌ها اشاره می‌شود.

android

در بخشی از بیانیه‌ی اکوزیا می‌خوانیم:

گوگل به‌نوعی با محدود کردن گزینه‌های در دسترس کاربران کمبود منابع و گزینه‌ها را به‌صورت مصنوعی ایجاد می‌کند. چنین رویکردی هزینه‌ها را برای موتورهای جست‌وجوی جایگزین افزایش می‌دهد. به‌علاوه بازیگران جدید صنعت نیز از کسب سهم مناسب بازار باز می‌مانند.

موتور جست‌وجوی Qwant که در فرانسه فعالیت می‌کند، پس از انتشار اخبار مزایده‌ی گوگل اعتراض خود را در توییتر بیان کرد:

Qwant به یاد می‌آورد که گوگل در ۱۸ ژوئیه ۲۰۱۸ به‌‌خاطر سوءاستفاده از موقعیت اندروید از سوی اتحادیه‌ی اروپا به پرداخت ۴/۳۴ میلیارد یورو جریمه محکوم شد. آن‌ها سرویس جست‌وجوی خود را تقریبا در همه‌ی گوشی‌های اندرویدی الزامی کردند که موجب این رأی شد. اکنون گوگل نباید هزینه‌ی رفتارهای اشتباه خود و جریمه‌ی مالی را از رقبا دریافت کند. مزایده‌ی آن‌ها نه به سود مشتریان اروپایی و نه در جهت رقابت آزاد، نیست.

در ادامه شایان ذکر است، گوگل شرکت در مزایده را منوط به امضای قرارداد عدم افشای اطلاعات (NDA) می‌کند. برخی رقبا اعتقاد دارند غول موتور جست‌وجو با این روش در پی پنهان کردن رویکردهای خود از اتحادیه‌ی اروپا است. در ادامه‌ی اعتراض کوانت می‌خوانیم:

گوگل تلاش می‌کند تا محکومیت ۱۸ ژوئیه ۲۰۱۸ خود را جبران کند. کوانت به‌عنوان یکی از طرفین درگیر در دعوای مذکور اجرای قرارداد عدم افشای اطلاعات را در کنار فرایند مزایده نمی‌پذیرد. چنین رویکردی تنها با این هدف اجرا می‌شود تا رقبای گوگل در صورت مشاهده‌ی هرگونه رویکرد خلاف قانون، توانایی اظهارنظر یا اعلام آن به مراجع قانونی نداشته باشند. چنین رویکردی مجددا سوء استفاده از موقعیت برتر این شرکت در بازار محسوب می‌شود.

تمامی شکایت‌ها و نگرانی‌هایی که علیه فرایند مزایده‌ی گوگل مطرح می‌شود، یک خط مشترک دارند. رقبای بسیار کوچک‌تر گوگل تصور می‌کنند که رویکرد این شرکت مخالف رقابت آزاد خواهد بود. آن‌ها از قانون‌گذاران اروپایی درخواست می‌کنند تا در مسئله‌ی مذکور دخالت کرده و گوگل را ملزم به طراحی سیستمی عادلانه کنند.

اتحادیه اروپا

کرول در پایان اعتراض خود به رویکرد گوگل گفته بود:

ما از درآمد خود برای کاشت درخت در مناطق تحت تأثیر جنگل‌زدایی یا بیابان‌زایی استفاده می‌کنیم و آن را در هزینه‌های بی‌مورد مزایده‌های گران‌قیمت و رقابت با موتورهای جست‌وجوی دیگر خرج نخواهیم کرد. به‌هرحال گزینه‌های خود را با کمیسیون اروپایی مطرح می‌کنیم. انتخاب موتور جست‌وجو قطعا و تنها باید بر عهده‌‌ی کاربران اندروید باشد و گوگل نباید دخالتی در آن انجام دهد.

درنهایت امروز می‌دانیم که گوگل برنامه‌ی روشنی برای ارائه‌ی موتورهای جست‌وجوی پیش‌فرض به کاربران دارد. با وجود تمام مخالفت‌هایی که از سمت رقبا و کارشناسان ارائه می‌شود، آن‌ها تغییر خاصی در برنامه‌های خود ایجاد نکرده‌اند. ازطرفی اتحادیه‌ی اروپا با قوانین متعدد سعی در جلوگیری از رویکرد غیرقانونی شرکت‌های بزرگ آمریکایی دارد. به‌همین دلیل شاید لغو برنامه‌ی مزایده‌ی گوگل یا تغییر روش اجرای آن، دور از انتظار نباشد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
بهترین ویدیو پروژکتورهای بازار
بهترین ویدئو پروژکتورهای بازار [بهار و تابستان ۱۴۰۴]

با بهترین ویدئو پروژکتورهای بازار برای فیلم دیدن و مصارف خانگی، جلسات اداری و ارائه‌های درسی و گیمنیگ آشنا شوید.

10
2 روز قبل
لوگو OCR در پس‌زمینه تیره
بهترین ابزارهای تبدیل عکس به متن؛ چطور نوشته‌ها را از عکس استخراج کنیم؟

اگر در موقعیتی نیاز داشتید تا متنی را به‌سرعت از روی عکس استخراج کنید، با استفاده از ابزارهای مختلف می‌توانید این‌ کار را انجام دهید.

20
حدود 17 ساعت قبل
نگهداری از پمپ آب
چطور از پمپ آب‌ مراقبت کنیم و عملکرد آن را افزایش دهیم؟

برای افزایش عمر پمپ آب و عملکرد بهینه‌ی آن، رعایت نکات مراقبتی و انجام سرویس‌های دوره‌ای که در این مقاله به آن‌ها خواهیم پرداخت، ضروری است.

21
1 روز قبل
وام ودیعه مسکن
وام ودیعه مسکن ۱۴۰۴ | وام مستاجری چند درصد است؟

در این مطلب مبلغ وام ودیعه مسکن 1404، تعداد اقساط و شرایط دریافت وام مستاجرین را بررسی می‌کنیم.

43
حدود 15 ساعت قبل
بهترین گوشی های زیر ۱۵ میلیون تومان بازار
بهترین گوشی ها تا ۱۵ میلیون تومان [مرداد ۱۴۰۴]

با صرف هزینه‌ای کمتر از ۱۵ میلیون تومان، چه گوشی‌هایی در بازار ایران ارزش خرید بالایی دارند؟ در مقاله‌ی پیش‌ رو بهترین مدل‌ها را معرفی خواهیم کرد.

357
1 روز قبل
تانک آبرامزX از نمای سه‌چهارم عقب
«سوپرتانک» آمریکایی؛ سلاح فوق پیشرفته‌ای که نبردها را متحول می‌کند

«آبرامزایکس» پاسخ آمریکا به بحران تانک‌های سنگین در میدان نبرد است؛ تانکی سبک‌تر و پیشرفته‌تر که می‌تواند جنگ‌ها را متحول کند.

70
1 روز قبل
طرح گرافیکی رندری از قایق فراری در اقیانوس روی آب
قایق جنجالی فراری بر فراز دریا «پرواز» می‌کند!

پروژه‌ی جاه‌طلبانه‌ی فراری، قایقی هیجان‌انگیز است که انرژی مورد نیازش را از حرکت خودش تأمین می‌کند و می‌تواند روی اقیانوس‌ها «پرواز» کند.

51
حدود 13 ساعت قبل
تبلیغات
DN-DNShatel

نظرات

تبلیغات
18 مطلب
پیکان زرد در کنار کنسول گیم‌بوی و نوکیا 6600
ماشین زمان با مقالات «ماشین زمان» به گذشته دنیای فناوری سفر کنید و همراه ما محصولات و تکنولوژی‌های نوستالژیک را مرور کنید.
48 مطلب
کره لاس وگاس درکنار شاتل فضایی
مهندسی بی‌نهایت داستان ساخت پیچیده‌ترین و خلاقانه‌ترین سازه‌های مهندسی دنیا، از آسمان‌خراش‌های بلند تا شاتل‌های فضایی را در بخش مهندسی بی‌نهایت دنبال کنید.
44 مطلب
کالکشن بیوگرافی
بیوگرافی بزرگان علم و فناوری با زندگی و دستاوردهای استادان نوآوری و شکل‌دهندگان دنیای علم و تکنولوژی آشنا شوید.
59 مطلب
لوگوی اندروید
ترفند ها و آموزش های اندروید در مجموعه مطالعاتی آموزش اندروید با برترین و کاربردی‌ ترین ترفند های اندروید آشنا خواهید شد و صفر تا صد تبلت و گوشی اندرویدی خود را آموزش می‌بینید.
14 مطلب
طرح مفهومی سخت‌افزار
شیرجه در سخت افزار با مقالات سخت‌افزاری زومیت در دریای هیجان‌انگیز سخت‌افزار از CPU و GPU تا هوش مصنوعی و شرکت‌های فناوری پیشرو شیرجه بزنید.
آخرین ویدیوها
پخش از رسانه
عکس محمد سیار در کنار مسعود یوسف نژاد
گفت‌وگوی اختصاصی زومیت با طراح ارشد ایرانی متا
01:20:40
گلکسی زد فولد ۷ / Galaxy Z Fold 7 سامسونگ در دست با پس زمینه آبی ۱۶:۹
بررسی ویدیویی گلکسی زد فولد ۷ سامسونگ
00:14:15
عکس میلاد منشی پور در کنار مسعود یوسف نژاد
راه‌اندازی استارتاپ در دبی تا شرایط سخت کشور پس از جنگ
00:49:01
عکس هادی و شادان با گلکسی زد فولد ۷
گلکسی زد فولد ۷ به زومیت رسید🔥
00:12:30
معرفی کیس آکواریومی Awest GT-AQ16
معرفی کیس آکواریومی Awest GT-AQ16
00:06:18
عکس مصاحبه در مورد جنگ ایران و زومیت
زیر سایه جنگ؛ فناوری در جنگ ۱۲ روزه از نگاه زومیت
01:05:43
عکس شادان و مهرداد و هادی درکنارهم برای پوشش رویداد سامسونگ
نسخه آفلاین پوشش زنده زومیت از رویداد گلکسی آنپکد ۲۰۲۵
02:11:16
بررسی وان‌پلاس ۱۳ اس؛ این گوشی کوچولو رکورد زومیت رو زد!
بررسی وان‌پلاس ۱۳ اس؛ این گوشی کوچولو رکورد زومیت رو زد!
00:12:57
تصویر بهزاد در کنار آیکون ابزارهای هوش مصنوعی مثل چت‌جی‌پی‌تی
با هوش مصنوعی سرعتت رو دو برابر کن!
00:23:15
تصویر رندرهای گلکسی زد فلیپ ۷ و زد فولد ۷
هرآنچه از رویداد معرفی گلکسی زد فولد۷ سامسونگ انتظار داریم
00:10:24
گفتگو زومیت با دیجی کالا
گفتگو زومیت با مدیرعامل دیجی‌کالا: ظرفیت جهش ۱۰ برابری داریم
01:16:00
‍زومکست پست
گفتگو با مدیرعامل پست؛ نیاز به سرمایه‌گذاری و رفع تحریم‌ها
01:09:00
شیرجه‌ای به عمق؛ blu Deep Dive گزارش اولین رویداد باگ‌بانتی بلوبانک سامان
شیرجه‌ای به عمق؛ blu Deep Dive گزارش باگ‌بانتی بلوبانک سامان
00:10:26
نگاه نزدیک به iOS26؛ شیشه‌ای‌ترین سیستم عامل اپل!
نگاه نزدیک به iOS26؛ شیشه‌ای‌ترین سیستم عامل اپل!
00:20:26
تو رویداد WWDC 2025 اپل چه خبر بود؟ خلاصه و مفید
تو رویداد WWDC 2025 اپل چه خبر بود؟ خلاصه و مفید
00:13:23
شنوتو: چهارده هزار پادکستر فارسی
مدیرعامل شنوتو: حدود ۱۴ هزار عنوان پادکستر فارسی فعال است
00:48:57
۵ دلیل برتری مانیتور اولتراواید
۵ دلیل برتری مانیتور اولتراواید + آنباکس ROG Swift PG35V
00:11:02
عکس گلکسی اس ۲۴ اف ای در دستان بهزاد
بررسی طولانی مدت گلکسی S24 FE
00:10:44
عکس تبلت‌های شیائومی پد ۷ و پد ۷ پرو در کنار هم
بررسی تبلت‌های شیائومی پد ۷ و پد ۷ پرو
00:18:54
ضبط مکالمه گوشی سامسونگ
فعال‌سازی ضبط مکالمه سامسونگ؛ آموزش صفر تا صد
00:13:56
عکسی از وان یو آی ۸ در گوشی اس ۲۵ اولترا
نگاهی به تمام ویژگی‌های جذاب وان یو آی ۸
00:08:02
آب میوا
نمایشگاه آگروفود؛ مصاحبه با مدیرعامل برند میوا
00:15:22
وقتی ناتینگ تجربه می‌فروشه! بررسی ناتینگ فون ۳ای پرو
وقتی ناتینگ تجربه می‌فروشه! بررسی ناتینگ فون ۳ای پرو
00:13:55
باریکی به چه قیمتی؟ بررسی گلکسی اس۲۵ اج
باریکی به چه قیمتی؟ بررسی گلکسی اس۲۵ اج
00:11:09
مالیات در کمین است
چرا کسب‌وکارهای محلی به حاشیه رانده شدند؟
00:56:01
فروش آنلاین لباس‌های ایرانی اصیل در بانی‌مد
بانی‌مد میزبان بیش از هزار برند ایرانی اصیل
00:45:24
عکس بهزاد در کنار تبلت‌های شیائومی پد ۷ و پد ۷ پرو
آنباکس تبلت‌های شیائومی؛ پد ۷ و پد ۷ پرو
00:12:19
رویداد گوگل I/O در ۱۸ دقیقه! از ترجمه فارسی تا عینک واقعیت ترکیبی 🥽✨
رویداد گوگل I/O در ۱۸ دقیقه!
00:18:44
زومکست با جاب ویژن
هوش مصنوعی، جایگزین نیروی انسانی؟
01:04:35
عکس گلکسی اس ۲۵ اج در تمام رنگ‌ها
آنباکس گلکسی اس ۲۵ اج؛ باریک و سبک و دوست داشتنی
00:12:54
عکس تبلت‌های گلکسی تب S10 FE و گلکسی تب S10 FE Plus
بررسی گلکسی تب S10 FE و FE پلاس
00:14:14
زومکست فضاهای اشتراکی
گفتگو زومیت با مدیران انجمن فضاهای اشتراکی
00:44:45
یک شب دو گوشی؛ گلکسی اس۲۵ اج و اکسپریا ۱ مارک ۷ معرفی شد
یک شب دو گوشی؛ گلکسی اس۲۵ اج و اکسپریا ۱ مارک ۷ معرفی شد
00:07:40
عکس بهزاد در حال ساختن اپل اکانت
آموزش جامع ساخت اپل آیدی؛ قدم به قدم
00:25:22
پادشاه جدید عکاسی موبایل؟ بررسی شیائومی ۱۵ اولترا 🐲📸
پادشاه جدید عکاسی موبایل؟ بررسی شیائومی ۱۵ اولترا 🐲📸
00:15:17
عکس سعیده اسلامیه در کنار سحر بختیاری از دیجی‌کالا
صفر تا صد دیجی‌کالا ادز؛ مصاحبه با سحر بختیاری
00:41:20
بررسی بلندمدت آیفون ۱۶ پرو مکس 🤑 با این قیمت ارزش خرید داره؟
بررسی بلندمدت آیفون ۱۶ پرو مکس 🤑
00:09:06
تغییرات باورنکردنی در راه اندروید! 🤯🔥
تغییرات باورنکردنی در راه اندروید! 🤯🔥
00:14:52
کاور زومکست اسنپ فود
گفتگو مفصل زومیت با رئیس هیأت مدیره اسنپ‌فود
00:55:58
بررسی لپ‌تاپ دانشجویی Asus Vivobook S14
بهترین لپ‌تاپ دانشجویی وجود ندار... بررسی Asus Vivobook S14
00:11:41
عکس گوشی‌های گلکسی A26 و A36 سامسونگ در کنارهم
بررسی گوشی‌های گلکسی A26 و A36 سامسونگ
00:16:53
گفتگو زومیت با مدیرعامل فیلمنت
گفتگو با مدیرعامل فیلم‌نت؛ از نتفلیکس بهتر خواهیم شد!
00:57:47
تصویر ماشین‌ لباسشویی LG WT1310YJ
خشک‌شویی رو بیار خونه‌! ماشین لباس‌شویی Wash Tower LG
00:05:50
جنجالی‌ترین ویژگی ویندوز ۱۱؛ نگاه نزدیک به Recall مایکروسافت 👀
جنجالی‌ترین ویژگی ویندوز ۱۱؛ نگاه نزدیک به Recall مایکروسافت
00:13:09
عکس گوشی شیائومی ۱۵ اولترا در کنار جعبه دستگاه
آنباکس و نگاه نزدیک شیائومی ۱۵ اولترا
00:12:44
عکس گوشی آیفون ۱۶ ای در دست
بررسی آیفون ۱۶ ای؛ ارزون‌ترین آیفون سال
00:13:37
پرچمدار میان‌رده‌های سامسونگ؛ بررسی گلکسی A56
پرچمدار میان‌رده‌های سامسونگ؛ بررسی گلکسی A56
00:12:58
کولر بادی یا واترکولینگ؟ بهترین راه خنک کردن پردازنده کدومه؟ 🌡️
کولر بادی یا واترکولینگ؟ بهترین راه خنک کردن پردازنده کدومه؟
00:16:44
عکس بهزاد با آیکون‌های گرد شده iOS19
iOS19 قراره چه فرقی کنه؟ نگاهی به تمام تغییرات احتمالی
00:10:59
اوضاع عجیب سامسونگ! 💩
اوضاع عجیب سامسونگ! 💩
00:07:04

مقایسه قیمت و مشخصات 🛒

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ ارغوانی / Samsung Galaxy A36پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ ارغوانی / Samsung Galaxy A36
3.9
گلکسی A36 سامسونگ

از21,799,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ سبز نعنایی / Samsung Galaxy A36پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ سبز نعنایی / Samsung Galaxy A36
3.9
گلکسی A26 سامسونگ

از17,490,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A56 سامسونگ زیتونی / Samsung Galaxy A56پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A56 سامسونگ زیتونی / Samsung Galaxy A56
3.9
گلکسی A56 سامسونگ

از27,900,000تومان

بهترین مقالات زومیت

مشاهده همه
با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات