
رئیس مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت اعلام کرد ابتلای سه نفر از بیماران بستری در قم و اراک به کروناویروس تأیید شده است و درحالحاضر، از این افراد مراقبت میشود.
دکتر کیانوش جهانپور، رئیس مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، اعلام کرد براساس شواهد آزمایشگاهی، ابتلای سه نفر از بیماران بستری در قم و اراک به کووید ۱۹ (کروناویروس) تأیید شده و درحالحاضر، بیماران در بیمارستان مراقبت میشوند. او گفت:
تا صبح امروز (پنجشنبه ۱ اسفند ۱۳۹۸) آزمایشها از ابتلای دو مورد جدید در قم و یک مورد در اراک به کووید۱۹ حکایت میکند. هر سه بیمار تابعیت ایرانی دارند و فرد مبتلا در اراک نیز ساکن قم و از همکاران پزشک ما است. با احتساب این موارد، تعداد مبتلایان کووید 19 تأییدشده در کشور به پنج نفر میرسد.
مقالهی مرتبط:
رئیس مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت همچنین اعلام کرد امروز صبح نشست قرارگاه مقابله با کروناویروس با حضور وزیر بهداشت و معاونین این وزارتخانه و ارتباط ویدئویی با رؤسای دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی سراسر کشور برگزار شد و دربارهی موضوعاتی همچون ساختار پیشگیری و شناسایی و مدیریت این بیماری و آمادگی مراکز فوریتهای پزشکی و تیمهای واکنش سریع، آمادگی تختهای بیمارستانی، آموزش همگانی و پروتکل بهداشتی پیشنهادی برگزاری انتخابات دوم اسفند بحث و تبادلنظر شد. افزونبراین با دستور وزیر بهداشت، مرخصی تمامی رؤسا و معاونان دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی سراسر کشور تا اطلاع بعدی لغو و مقرر شد تمامی مأموریتهای برونمرزی نیز از دستورکار خارج شود. او گفت:
پیشنهاد محدودکردن موقت رفتوآمد به حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س)، مسجد جمکران، سایر اماکن زیارتی و محلهای تجمع در شهر قم ارائه شده است و امیدواریم با پیگیری و ابلاغ استانداری قم، این موضوع عملیاتی شود. توصیهی وزارت بهداشت لغو اردوهای سیاحتی و زیارتی دانشجویی و دانشآموزی و تمامی سمینارها و همایشها در شهر قم تا اطلاع بعدی است و این موضوع به اطلاع نهادهای ذیربط رسیده.
رئیس مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت دربارهی انتخابات دوم اسفند گفت ملاحظهی خاصی دراینزمینه وجود ندارد و پیشنهادها و توصیههای پیشگیرانه و بهداشتی برای برگزاری انتخابات در سراسر کشور، بهویژه حوزهی انتخابیه قم، به اطلاع ستاد انتخابات کشور رسیده و وزارت کشور ضمن استقبال، این موارد را در دستورکار قرار داده است.
مهندس صفوی، مدیرکل امور تجهیزات و ملزومات پزشکی، نیز اعلام کرد ۱۵ تولیدکنندهی ماسک در کشور روزانه ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار عدد ماسک تولید میکنند که پاسخگوی نیاز کشور است. قیمت عرضهی ماسکها نیز به تمام واحدهای تولید اعلام شده و نظارتهای لازم بر تمام مراحل تولید تا عرضه انجام میشود. او گفت:
هیچگونه کمبودی درزمینهی تأمین ماسک وجود ندارد و مردم نگران تأمین ماسک نباشند. بهتر است تنها افراد درمعرض افراد مبتلا از ماسک استفاده کنند.
قوانین و مقررات ارسال دیدگاه در بخش دیدگاههای زومیت
لطفا در نظر داشته باشید که زومیت در صورت مشاهدهی دیدگاه خلاف قوانین سایت، این حق را دارد که دیدگاه کاربر را بدون اطلاع قبلی پاک کند. همچنین در صورت تکرار در نقض قوانین سایت، به صلاحدید زومیت، حساب کاربری کاربر خاطی مسدود خواهد شد.
در صورت مشاهدهی تاپیک ها و پست های توهین آمیز یا خلاف قوانین از بحث کردن و پاسخ دادن به آنها جدا خودداری کرده و صرفا موضوع را از طریق آیکون گزارش به اطلاع ما برسانید.