D1-lg
پروژه‌های کنسل‌شده مایکروسافت

رویاهای ناکام مایکروسافت؛ ۵ دستگاهی که می‌توانستند تاریخ‌ساز شوند

چهارشنبه 2 آبان 1403 - 11:40مطالعه 8 دقیقه
از مایکروسافت کین و سرفیس‌ نئو تا ویندوزفون، پروژه‌های لغو‌شده‌ی زیادی هستند که مایکروسافت می‌توانست با تغییر استراتژی، آن‌ها را زنده نگه دارد.
تبلیغات
D4-mcid4

قبرستان گجت‌های ناموفق و پروژه‌های لغو‌شده‌ی مایکروسافت، مساحتی نسبتاً وسیع دارد. شاید برای غول ردموندی با آن شکوه و عظمت، این حجم از پروژه‌های ناتمام و شکست‌خورده طبیعی باشد؛ اما نکته‌ی ناراحت‌کننده اینجاست که بسیاری از پروژه‌های ناموفق مایکروسافت پتانسیل زیادی برای موفقیت داشتند.

از مایکروسافت کین تا کینکت و ویندوزفون، امروز می‌خواهیم نگاهی به پروژه‌هایی داشته باشیم که اگر موفق می‌شدند، ممکن بود مسیر بسیاری از فناوری‌های امروز تغییر کند.

کپی لینک

۱- مایکروسافت کین؛ پروژه‌ای که از ابتدا محکوم به نابودی بود

مایکروسافت کین
30pin

توسعه‌ و ساخت گوشی مایکروسافت کین (Microsoft Kin) نسبتاً طولانی بود؛ اما متأسفانه بسیاری از ویژگی‌هایش در میانه‌ی راه و پس از تغییر رهبری تیم توسعه، حذف شد؛ البته این تنها دلیل شکست کین نبود.

گوشی‌های مایکروسافت با صفحه‌نمایش لمسی و کیبورد Q‌WERTY اسلایدی با نام‌های کین یک (Kin One) و کین دو (Kin Two) عرضه شدند. مایکروسافت با این گوشی‌ها، رده‌ی سنی ۱۵ تا ۳۰ سال را هدف گرفته بود. کین‌ها به‌طور پیش‌فرض همراه با اپلیکیشن شبکه‌های اجتماعی فیس‌بوک و توییتر (ایکس کنونی) عرضه می‌شدند. کین توسط شارپ برای مایکروسافت تولید شد و شرکت ورایزن آن را می‌فروخت. پروژه‌ی کین برای مایکروسافت یک میلیارد دلار هزینه داشت.

پشتیبانی از اپلیکیشن‌ها در مایکروسافت کین به‌معنای واقعی کلمه وحشتناک بود؛ زیرا هیچ فروشگاهی نداشت و نصب برنامه‌های جانبی از توسعه‌دهندگان دیگر عملاً غیرممکن بود. همچنین مرورگر وب از فایل‌های فلش پشتیبانی نمی‌کرد و هیچ بازی‌ای روی کین وجود نداشت. به‌طور کلی کاربر با دستگاهی کاملا بسته و بی‌روح روبه‌رو بود.

کین یک و کین دو به‌ترتیب با قیمت ۵۰ و ۱۰۰ دلار فروخته می‌شدند. اگرچه قیمت‌ها مناسب بودند، این دو گوشی با قرارداد دوساله‌ی اجباری با ورایزن به کاربر تحویل داده می‌شد و اپراتور شبکه‌ی ورایزن برای ارائه‌ی بسته‌ی اینترنت، هر ماه ۷۰ دلار از کاربر می‌گرفت. از طرف دیگر، کاربر بدون این بسته نمی‌توانست به شبکه‌های اجتماعی دسترسی داشته باشد. درنهایت غیر از هزینه‌ی خرید دستگاه، قرارداد دوساله با ورایزن، ۱۶۸۰ دلار هزینه‌ی اضافی روی دست کاربر می‌گذاشت و خرید آیفون در آن‌ زمان بسیار منطقی‌تر به‌نظر می‌رسید.

قرارداد دوساله با ورایزن، ۱۶۸۰ دلار هزینه‌ی اضافی روی دست کاربر می‌گذاشت

ازآنجاکه فروش کین بسیار ضعیف بود، مایکروسافت تقصیرها را گردن کارمندان ورایزن انداخت و ادعا کرد، ورایزن به‌اندازه‌ی کافی برای فروش دستگاه‌ها تبلیغ نمی‌کند. پس از تنها ۴۸ روز از عرضه‌ی این دو گوشی، مایکروسافت خط تولید کین را متوقف کرد و اواسط ژوئیه‌ی ۲۰۱۰، ورایزن تمام دستگاه‌های فروخته‌نشده را به مایکروسافت بازگرداند.

قرار بود پس از بازار آمریکا، مایکروسافت کین با همکاری شرکت مخابراتی ودافون، در بازار اروپا نیز عرضه شود؛ اما با شکست کین در بازار آمریکا، عرضه در بازار اروپا نیز لغو شد. اگرچه مایکروسافت سعی کرد با ارائه‌ی نسل دوم با نام Kin m آسیب‌ها را جبران کند، اما ضربه‌ی سختی به اعتبار کین وارد شده بود و جایی برای جبران نبود. درنهایت در سال ۲۰۱۱، در پی توقف برنامه‌ی توسعه‌ی مایکروسافت کین، این دستگاه دیگر ارزشی برای خرید نداشت.

کپی لینک

۲- ایکس باکس کینکت؛ سراسر محدودیت

مایکروسافت کینکت
Microsoft

مایکروسافت، کینکت (Kinect) را در سال ۲۰۱۰ عرضه کرد؛ دستگاهی که از طریق حسگرهای حرکتی و تشخیص صدا کار می‌کرد. کینکت با استفاده از دوربین‌های RGB و سنسور فروسرخ تشخیص عمق، حرکات بدن را تشخیص می‌داد. این دستگاه می‌توانست موقعیت ۴۸ نقطه‌ی کلیدی بدن انسان را بسنجد و با دنبال کردن این نقاط و با کمک حسگرها، موقعیت سه‌بعدی بدن را به‌دست آورد.

ایده‌ی ساخت کینکت ایکس‌باکس، اجرای بازی از طریق حرکات بدن و صدای کاربر بود؛ به‌طوری‌که بدن کاربر را شبیه یک کنترلر فرض می‌کرد. کینکت از طریق دوربین و میکروفون، حرکات و صدای کاربر را پردازش و سپس آن‌ها را به دستورات درون بازی تبدیل می‌کرد؛ ایده‌‌ای هیجان‌انگیز که در سری Just Dance و Fable: The Journey خوش درخشید.

کینکت ایده‌ای جذاب با محدودیت‌های حل‌نشدنی بود

نسل اول کینکت با همکاری شرکت پرایم‌سنس با اسم رمز پروژه‌ی ناتال، به‌عنوان ابزاری جانبی برای ایکس‌باکس ۳۶۰ عرضه شد. این دستگاه در ۶۰ روز اول عرضه، ۸ میلیون واحد فروش را تجربه کرد؛ اما اکثر بازی‌های توسعه‌یافته برای کینکت عناوین معمولی و خانوادگی بودند و نبود عناوین اصلی، یکی از دلایل شکست این پروژه بود.

مشکلات کینکت و حواشی مایکروسافت، دستگاه را به نابودی کشاند. پس از اتصال کینکت به ایکس‌باکس، کاربر باید در فاصله‌ی ۲٫۵ تا ۳ متری دستگاه می‌ایستاد؛ بنابراین استفاده از دستگاه در اتاق‌های کوچک غیرممکن بود و همچنین عملکرد نامناسب دوربین، کاربران را دلسرد می‌کرد.

عادت کردن به کینکت و هماهنگی با کاراکتر بازی بسیار دشوار بود. تصور کنید در حال بازی پینگ‌پونگ هستید؛ فاکتور تأخیر و لگ را نیز به آن اضافه کنید، درحالی‌که همزمان باید به‌جای کاراکتر تصمیم بگیرید و حرکت کنید. کینکت همچنین به‌محض اینکه شخص دیگری در دید دستگاه قرار می‌گرفت، بازیکن اصلی را نادیده می‌گرفت و موجب اختلال در روند بازی می‌شد.

اما درنهایت کینکت به دست خود مایکروسافت نابود شد. مایکروسافت نسل بعدی کینکت را با کنسول ایکس‌باکس وان عرضه کرد. علاوه‌بر افزایش قیمت ۵۰۰ دلاری کنسول، نسخه‌ی جدیدتر کینکت باید همیشه به کنسول متصل می‌شد و در آن زمان، بازار شایعه‌ی جاسوسی دوربین کینکت از کاربران به‌شدت داغ شد. مایکروسافت در نهایت تسلیم کاربران شد و پورت‌های اختصاصی کینکت را از کنسول‌های سری S و سری X حذف کرد.

مایکروسافت مجبور شد سری کینکت را از فضای بازی‌ها حذف کند؛ در عوض سال ۲۰۱۸ نسخه‌ای به نام کینکت آژور (Azure) را برای استفاده از نرم‌افزار سازمانی و هوش مصنوعی عرضه کرد. آژور در قالب دوربینی همراه با سنسورهای عمق میدان، دوربین ۱۲ مگاپیکسلی 4K و میکروفون ۷ کاناله مانند هولولنز در اختیار توسعه‌دهندگان قرار می‌گرفت. با استفاده از آژور کسب‌وکارها امکان سنجش عمق و بهره‌گیری از راهکارهای آژور برای جمع‌آوری داده را داشتند.

متأسفانه پروژه آن‌طور که مایکروسافت انتظار داشت پیش نرفت و در سال ۲۰۲۳ توسعه‌ی آژور به‌طور کامل متوقف شد و گجت حرکتی مایکروسافت با نام کینکت نیز به گورستان محصولات متوقف‌شده‌ی ردموندی‌ها منتقل شد.

کپی لینک

۳- سرفیس نئو؛ رؤیایی که محقق نشد

مایکروسافت نئو
Microsoft

برخلاف سایر گجت‌های معرفی‌شده در این مقاله، سرفیس نئو (Surface Neo) حتی از مرحله‌ی توسعه هم عبور نکرد. این دستگاه در اکتبر ۲۰۱۹ معرفی شد و به‌عنوان یک پی‌سی-تبلت هیبریدی، تمام ویژگی‌های یک محصول موفق را داشت.

سرفیس نئو دو صفحه‌نمایش ۹ اینچی داشت که در حالت بازشده به صفحه‌نمایشی ۱۳ اینچی تبدیل می‌شد. صفحه‌کلید کوچکی نیز برای آن توسعه داده شده بود تا از طریق مکانیزم آهنربا به نئو متصل شود یا از طریق بلوتوث و بی‌سیم به آن متصل باشد. آن زمان قرار بود سیستم‌عاملی سفارشی با نام ویندوز ۱۰ ایکس (Windows 10X) روی دستگاه اجرا شود.

تمام ویژگی‌های سرفیس نئو، به‌جز سیستم‌عامل، آشنا به نظر می‌رسید؛ چون محصولات مشابهی همچون لنوو یوگا بوک 9i و اچ‌پی اسپکتر تاشدنی قبل از آن عرضه شده بودند. سرفیس نئو با ویندوز ۱۰ ایکس دستگاهی هیجان‌انگیز به‌شمار می‌رفت، اما ناگهان توسعه‌ی ویندوز ۱۰ ایکس لغو شد و در پی آن نئو به گورستان پروژه‌های ناتمام مایکروسافت پیوست. پس از آن، مایکروسافت تمام توجه خود را به توسعه‌ی تبلت مبتنی‌بر اندروید Surface Duo معطوف کرد.

کپی لینک

۴- مایکروسافت زون و زمان‌بندی وحشتناک

مایکروسافت زون
Microsoft

آی‌پاد در سال ۲۰۰۱ عرضه و به‌سرعت در بازار محبوب شد و نامش به‌عنوان یکی از پرطرفدارترین پخش‌کنند‌ه‌های موسیقی در تاریخ ثبت شد. مایکروسافت در تلاش بود با پلیر زون (Zune) پا جای پای اپل بگذارد و با آی‌پاد رقابت کند؛ اما ردموندی‌ها در این بین چند اشتباه کوچک اما مهلک مرتکب شدند.

پلیر زون مایکروسافت در زمانی اشتباه به میدان آمد

مایکروسافت تا حدودی دیر به حوزه‌ی پلیرها وارد شد؛ یعنی ۵ سال پس از عرضه‌ی اولین آی‌پاد. هنگام عرضه‌ی زون، از سویی اپل بازیکن غالب در بازار پلیرهای صوتی بود، از سویی دیگر زون هیچ ویژگی ارزشمندی نداشت که بتواند با محصول کوپرتینویی‌ها رقابت کند. هرچند در زون صفحه‌نمایش کمی بزرگ‌تر و رابط‌کاربری ساده‌تر و روان‌تر بود، اما آن را از بقیه‌ی پلیرهای صوتی متمایز نمی‌کرد.

چند سال پس از عرضه‌ی آیفون‌، بازار پلیرهای صوتی دچار رکود شد و مایکروسافت زون نیز از این قاعده مستثنی نبود؛ چراکه با وجود دستگاهی همه‌کاره مانند گوشی‌های همراه، حمل چند دستگاه مشابه غیرمنطقی به‌نظر می‌رسید. در نهایت مایکروسافت نسخه‌ی دیگر و آخرین نسخه از پلیر خود با نام زون اچ‌دی (Zune HD) را به بازار عرضه کرد.

زون اچ‌دی به پلیری پرفروش تبدیل شد و موجودی آن در فروشگاه به‌سرعت ته کشید؛ به‌طوری‌که در فروشگاه آمازون تحویل مدل ۱۶ گیگابایت، بین یک تا دو ماه و مدل ۳۲ گیگابایتی نیز بین یک تا سه هفته اعلام شد. این دستگاه با نمایشگر امولد لمسی ۳٫۳ اینچی یکی از پلیرهای جذاب و خوش‌دست بازار به‌شمار می‌رفت؛ اما رفته‌رفته بازار گوشی‌های موبایل بر بازار پلیرها غلبه کرد و مایکروسافت در اکتبر ۲۰۱۱، زون را برای همیشه کنار گذاشت.

کپی لینک

۵- مایکروسافت/نوکیا لومیا؛ پشتیبانی فاجعه‌بار

مایکروسافت لومیا
Microsoft

شاید بزرگ‌ترین و حسرت‌آورترین شکست مایکروسافت، ویندوزفون باشد؛ سیستم‌عاملی که در ابتدا قدرتمند ظاهر شد و اگر ادامه یافته بود، اکنون می‌توانست سومین سیستم‌عامل موبایلی جهان باشد. در این بین شراکت مایکروسافت و نوکیا برای تولید گوشی هوشمند لومیا، سیستم‌عامل سیمبین (Symbian) را نیز به ورطه‌ی نابودی کشاند.

هنگامی که اندروید و iOS سیستم‌عامل‌های موبایلی غالب جهان بودند، مایکروسافت هم در حال توسعه‌ی سیستم‌عامل موبایلی خود بود. مایکروسافت زمان کافی برای رقابت با دو غول فناوری یعنی گوگل و اپل را داشت، اما سیستم‌عامل موبایلی مایکروسافت، ویژگی‌های لازم برای جذب کاربران اندروید و iOS را نداشت.

اشتباه تاریخی؛ مایکروسافت به‌جای بهینه‌کردن ویندوزفون، آن را برای همیشه کنار گذاشت

پشتیبانی ویندوزفون از برنامه‌ها بسیار بد بود؛ چون مایکروسافت نتوانسته بود توسعه‌دهندگان را با سیستم‌عامل همراه کند. برنامه‌های اختصاصی زیادی نیز وجود نداشت که ارزش خرید ویندوزفون را در مقابل رقبا بالا ببرد. درحالی‌که گوشی‌های مایکروسافت لومیا نسبت‌به عملکرد، قیمت قابل‌ قبولی داشتند، کاربران، اندروید و iOS را به ویندوزفون ترجیح دادند.

اما تراژدی واقعی زمانی رقم خورد که غول ردموندی به‌جای تغییر در استراتژی، به‌طور کامل ویندوزفون را کنار گذاشت. در سال ۲۰۱۷ مایکروسافت از تولید نرم‌افزار برای گوشی‌های هوشمند منصرف شد و هنگامی که ویندوز ۱۰، ژانویه‌ی ۲۰۲۰ به پایان عمر خود رسید، سرانجام پروژه‌ی سیستم‌عامل موبایلی مایکروسافت به گورستان تاریخ سپرده شد.

به‌جز این پنج دستگاه، محصولات دیگری هم بودند که اگر مایکروسافت کمی بیشتر روی توسعه‌یشان کار می‌کرد، شانس موفقیت بیشتری در بازار داشتند؛ مثلا کنترلرهای SideWinder که در فرم‌فکتورهای متنوع ازجمله گیم‌پد، فرمان بازی و جوی‌استیک عرضه می‌شدند یا تلفن‌های بی‌سیم Cordless Phone System که فقط یک سال دوام آوردند. اگر هم بخواهیم به اپلیکیشن‌های فوق‌العاده‌ای که مایکروسافت خیلی زود از آن‌ها دست کشید، اشاره کنیم، این مطلب حالاحالاها ادامه خواهد داشت. شما دوست داشتید کدام‌یک از دستگاه‌های لغو‌شده‌ی مایکروسافت همچنان به زندگی ادامه می‌دادند؟

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
بهترین یخچال فریزرهای ال جی در بازار ایران
بهترین یخچال فریزر ال جی در بازار ایران [بهار و تابستان ۱۴۰۴]

اگر به‌دنبال خرید یخچال فریزر ال‌جی و آشنایی با بهترین مدل‌ها در ظرفیت مدنظرتان هستید، راهنمای خرید بهترین یخچال فریز الجی به شما کمک می‌کند.

10
حدود 12 ساعت قبل
بهترین گوشی های میان رده بازار
بهترین گوشی های میان رده بازار ایران [تابستان ۱۴۰۴]

اگر قصد دارید بدون صرف هزینه‌ی سرسام‌آور، گوشی مناسبی بخرید، در این مقاله بهترین گوشی‌های میان‌رده‌ی بازار ایران را به شما معرفی خواهیم کرد.

356
حدود 14 ساعت قبل
شامپانزه
از بیضه تا چانه؛ قسمت‌هایی از بدن که تکامل هنوز در توضیحشان ناتوان است

علم تکامل می‌تواند دلایل تفاوت‌هایی مانند تفاوت در اندازه بیضه را توضیح دهد، اما اندازه برخی دیگر از اندام‌های بدن هنوز به‌طور کامل قابل توضیح نیست.

284
1 روز قبل
کاور مطلب وصل کردن تلفن ثابت
چگونه تلفن ثابت قطع‌شده را وصل کنیم؟

چطور می‌توانیم تلفن ثابت قطع شده را وصل کنیم؟‌ دلایل اصلی قطع شدن تلفن چه چیزهایی هستند؟

41
1 روز قبل
کنسول ایکس باکس سری ایکس در حال بازی
بهترین DNS ها برای بازی؛ معرفی دی ان اس پرسرعت برای گیم ۱۴۰۴

با کمک دی ان اس گیمینگ می‌توانید برخی از محدودیت‌های دسترسی به بازی و برخی ارورها را رفع کنید. در ادامه بهترین DNS برای بازی را معرفی می‌کنیم.

99
حدود 9 ساعت قبل
بهترین گوشی سامسونگ سری گلکسی A
بهترین گوشی‌ های سامسونگ سری A؛ معرفی مدل‌های برتر گلکسی سری آ

سری گلکسی A برگ برنده‌ی سامسونگ در بازار میان‌رده‌ها است و این شرکت با تمرکز بر توسعه‌ی این سری، سهم بزرگی از بازار جهانی را در اختیار دارد.

115
1 روز قبل
تصویر هوش مصنوعی زن جوان در حال مرور بهترین وبسایت های کاریابی با لپتاپ
بهترین وبسایت های کاریابی داخلی و خارجی برای ایرانی‌ها

یکی از راه‌های دستیابی به فرصت‌های شغلی جدید در ایران، مراجعه به وب‌سایت‌های کاریابی است. در این مطلب به معرفی معروف‌ترین آن‌ها خواهیم پرداخت.

31
1 روز قبل
تبلیغات
DN-DNShatel

نظرات

تبلیغات
D7-zoomitproduct
آخرین ویدیوها
پخش از رسانه
تصویر بهزاد در کنار آیکون ابزارهای هوش مصنوعی مثل چت‌جی‌پی‌تی
با هوش مصنوعی سرعتت رو دو برابر کن!
00:23:15
تصویر رندرهای گلکسی زد فلیپ ۷ و زد فولد ۷
هرآنچه از رویداد معرفی گلکسی زد فولد۷ سامسونگ انتظار داریم
00:10:24
گفتگو زومیت با دیجی کالا
گفتگو زومیت با مدیرعامل دیجی‌کالا: ظرفیت جهش ۱۰ برابری داریم
01:16:00
‍زومکست پست
گفتگو با مدیرعامل پست؛ نیاز به سرمایه‌گذاری و رفع تحریم‌ها
01:09:00
شیرجه‌ای به عمق؛ blu Deep Dive گزارش اولین رویداد باگ‌بانتی بلوبانک سامان
شیرجه‌ای به عمق؛ blu Deep Dive گزارش باگ‌بانتی بلوبانک سامان
00:10:26
نگاه نزدیک به iOS26؛ شیشه‌ای‌ترین سیستم عامل اپل!
نگاه نزدیک به iOS26؛ شیشه‌ای‌ترین سیستم عامل اپل!
00:20:26
تو رویداد WWDC 2025 اپل چه خبر بود؟ خلاصه و مفید
تو رویداد WWDC 2025 اپل چه خبر بود؟ خلاصه و مفید
00:13:23
شنوتو: چهارده هزار پادکستر فارسی
مدیرعامل شنوتو: حدود ۱۴ هزار عنوان پادکستر فارسی فعال است
00:48:57
۵ دلیل برتری مانیتور اولتراواید
۵ دلیل برتری مانیتور اولتراواید + آنباکس ROG Swift PG35V
00:11:02
عکس گلکسی اس ۲۴ اف ای در دستان بهزاد
بررسی طولانی مدت گلکسی S24 FE
00:10:44
عکس تبلت‌های شیائومی پد ۷ و پد ۷ پرو در کنار هم
بررسی تبلت‌های شیائومی پد ۷ و پد ۷ پرو
00:18:54
ضبط مکالمه گوشی سامسونگ
فعال‌سازی ضبط مکالمه سامسونگ؛ آموزش صفر تا صد
00:13:56
عکسی از وان یو آی ۸ در گوشی اس ۲۵ اولترا
نگاهی به تمام ویژگی‌های جذاب وان یو آی ۸
00:08:02
آب میوا
نمایشگاه آگروفود؛ مصاحبه با مدیرعامل برند میوا
00:15:22
وقتی ناتینگ تجربه می‌فروشه! بررسی ناتینگ فون ۳ای پرو
وقتی ناتینگ تجربه می‌فروشه! بررسی ناتینگ فون ۳ای پرو
00:13:55
باریکی به چه قیمتی؟ بررسی گلکسی اس۲۵ اج
باریکی به چه قیمتی؟ بررسی گلکسی اس۲۵ اج
00:11:09
مالیات در کمین است
چرا کسب‌وکارهای محلی به حاشیه رانده شدند؟
00:56:01
فروش آنلاین لباس‌های ایرانی اصیل در بانی‌مد
بانی‌مد میزبان بیش از هزار برند ایرانی اصیل
00:45:24
عکس بهزاد در کنار تبلت‌های شیائومی پد ۷ و پد ۷ پرو
آنباکس تبلت‌های شیائومی؛ پد ۷ و پد ۷ پرو
00:12:19
رویداد گوگل I/O در ۱۸ دقیقه! از ترجمه فارسی تا عینک واقعیت ترکیبی 🥽✨
رویداد گوگل I/O در ۱۸ دقیقه!
00:18:44
زومکست با جاب ویژن
هوش مصنوعی، جایگزین نیروی انسانی؟
01:04:35
عکس گلکسی اس ۲۵ اج در تمام رنگ‌ها
آنباکس گلکسی اس ۲۵ اج؛ باریک و سبک و دوست داشتنی
00:12:54
عکس تبلت‌های گلکسی تب S10 FE و گلکسی تب S10 FE Plus
بررسی گلکسی تب S10 FE و FE پلاس
00:14:14
زومکست فضاهای اشتراکی
گفتگو زومیت با مدیران انجمن فضاهای اشتراکی
00:44:45
یک شب دو گوشی؛ گلکسی اس۲۵ اج و اکسپریا ۱ مارک ۷ معرفی شد
یک شب دو گوشی؛ گلکسی اس۲۵ اج و اکسپریا ۱ مارک ۷ معرفی شد
00:07:40
عکس بهزاد در حال ساختن اپل اکانت
آموزش جامع ساخت اپل آیدی؛ قدم به قدم
00:25:22
پادشاه جدید عکاسی موبایل؟ بررسی شیائومی ۱۵ اولترا 🐲📸
پادشاه جدید عکاسی موبایل؟ بررسی شیائومی ۱۵ اولترا 🐲📸
00:15:17
عکس سعیده اسلامیه در کنار سحر بختیاری از دیجی‌کالا
صفر تا صد دیجی‌کالا ادز؛ مصاحبه با سحر بختیاری
00:41:20
بررسی بلندمدت آیفون ۱۶ پرو مکس 🤑 با این قیمت ارزش خرید داره؟
بررسی بلندمدت آیفون ۱۶ پرو مکس 🤑
00:09:06
تغییرات باورنکردنی در راه اندروید! 🤯🔥
تغییرات باورنکردنی در راه اندروید! 🤯🔥
00:14:52
کاور زومکست اسنپ فود
گفتگو مفصل زومیت با رئیس هیأت مدیره اسنپ‌فود
00:55:58
بررسی لپ‌تاپ دانشجویی Asus Vivobook S14
بهترین لپ‌تاپ دانشجویی وجود ندار... بررسی Asus Vivobook S14
00:11:41
عکس گوشی‌های گلکسی A26 و A36 سامسونگ در کنارهم
بررسی گوشی‌های گلکسی A26 و A36 سامسونگ
00:16:53
گفتگو زومیت با مدیرعامل فیلمنت
گفتگو با مدیرعامل فیلم‌نت؛ از نتفلیکس بهتر خواهیم شد!
00:57:47
تصویر ماشین‌ لباسشویی LG WT1310YJ
خشک‌شویی رو بیار خونه‌! ماشین لباس‌شویی Wash Tower LG
00:05:50
جنجالی‌ترین ویژگی ویندوز ۱۱؛ نگاه نزدیک به Recall مایکروسافت 👀
جنجالی‌ترین ویژگی ویندوز ۱۱؛ نگاه نزدیک به Recall مایکروسافت
00:13:09
عکس گوشی شیائومی ۱۵ اولترا در کنار جعبه دستگاه
آنباکس و نگاه نزدیک شیائومی ۱۵ اولترا
00:12:44
عکس گوشی آیفون ۱۶ ای در دست
بررسی آیفون ۱۶ ای؛ ارزون‌ترین آیفون سال
00:13:37
پرچمدار میان‌رده‌های سامسونگ؛ بررسی گلکسی A56
پرچمدار میان‌رده‌های سامسونگ؛ بررسی گلکسی A56
00:12:58
کولر بادی یا واترکولینگ؟ بهترین راه خنک کردن پردازنده کدومه؟ 🌡️
کولر بادی یا واترکولینگ؟ بهترین راه خنک کردن پردازنده کدومه؟
00:16:44
عکس بهزاد با آیکون‌های گرد شده iOS19
iOS19 قراره چه فرقی کنه؟ نگاهی به تمام تغییرات احتمالی
00:10:59
اوضاع عجیب سامسونگ! 💩
اوضاع عجیب سامسونگ! 💩
00:07:04
آیفون ۱۷ این شکلیه؟
سری آیفون ۱۷ اینجاست! 🔥 داغ داغ از پرینترسه‌بعدی درومده
00:17:17
زومکست مصاحبه با معاون ارشد فروشگاه مرکزی لنوو و مدیرعامل شرکت الماس پهنه رایانه پایتخت
لنوو در ایران؛ همه‌چیز درباره لپ‌تاپ‌های لنوو و خدمات آن
00:17:54
چرا نباید گلکسی اس ۲۵ اولترا بخریم؟ ⛔
چرا نباید گلکسی اس ۲۵ اولترا بخریم؟ ⛔
00:27:52
جعبه گشایی آیفون ۱۶ ای اپل
ارزون‌ترین آیفون اپل اینجاست! 😏 جعبه‌گشایی iPhone 16e
00:12:01
مقایسه دوربین بزرگ زومیت
بزرگ‌ترین مقایسه دوربین زومیت 🔥 کی حرف آخرو می‌زنه؟
00:16:44
زوم کست آچاره
آچاره؛ داستان استارتاپی که همه کارات رو انجام می‌ده!
00:42:40
تبلت یا لپ‌تاپ؛ کدوم برای شما مناسب‌تره؟ 🏆
تبلت یا لپ‌تاپ؛ کدوم برای شما مناسب‌تره؟ 🏆
00:26:47
با Kling AI ویدیو بساز
آموزش جامع ساخت ویدیو و عکس با هوش مصنوعی Kling AI
00:31:26
44 مطلب
کالکشن بیوگرافی
بیوگرافی بزرگان علم و فناوری با زندگی و دستاوردهای استادان نوآوری و شکل‌دهندگان دنیای علم و تکنولوژی آشنا شوید.
59 مطلب
لوگوی اندروید
ترفند ها و آموزش های اندروید در مجموعه مطالعاتی آموزش اندروید با برترین و کاربردی‌ ترین ترفند های اندروید آشنا خواهید شد و صفر تا صد تبلت و گوشی اندرویدی خود را آموزش می‌بینید.
14 مطلب
طرح مفهومی سخت‌افزار
شیرجه در سخت افزار با مقالات سخت‌افزاری زومیت در دریای هیجان‌انگیز سخت‌افزار از CPU و GPU تا هوش مصنوعی و شرکت‌های فناوری پیشرو شیرجه بزنید.
18 مطلب
پیکان زرد در کنار کنسول گیم‌بوی و نوکیا 6600
ماشین زمان با مقالات «ماشین زمان» به گذشته دنیای فناوری سفر کنید و همراه ما محصولات و تکنولوژی‌های نوستالژیک را مرور کنید.
47 مطلب
کره لاس وگاس درکنار شاتل فضایی
مهندسی بی‌نهایت داستان ساخت پیچیده‌ترین و خلاقانه‌ترین سازه‌های مهندسی دنیا، از آسمان‌خراش‌های بلند تا شاتل‌های فضایی را در بخش مهندسی بی‌نهایت دنبال کنید.

مقایسه قیمت و مشخصات 🛒

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ ارغوانی / Samsung Galaxy A36پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ ارغوانی / Samsung Galaxy A36
3.9
گلکسی A36 سامسونگ

از22,240,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ سبز نعنایی / Samsung Galaxy A36پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ سبز نعنایی / Samsung Galaxy A36
3.8
گلکسی A26 سامسونگ

از17,494,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A56 سامسونگ زیتونی / Samsung Galaxy A56پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A56 سامسونگ زیتونی / Samsung Galaxy A56
3.9
گلکسی A56 سامسونگ

از27,429,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7
4
پوکو X7 شیائومی

از20,300,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 پرو شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 پرو شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7 Pro
4.7
پوکو X7 پرو شیائومی

از27,499,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 25 سامسونگ سرمه ای / Samsung Galaxy S25پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 25 سامسونگ سرمه ای / Samsung Galaxy S25
4.3
گلکسی اس 25 سامسونگ

از135,990,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 اپل آبی / Apple iPhone 16پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 اپل آبی / Apple iPhone 16
3.6
آیفون 16 اپل

از62,920,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو مکس اپل مشکی / Apple iPhone 16 Pro Maxپنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو مکس اپل مشکی / Apple iPhone 16 Pro Max
3.6
آیفون 16 پرو مکس اپل

از102,520,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو اپل بژ / Apple iPhone 16 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو اپل بژ / Apple iPhone 16 Pro
4.4
آیفون 16 پرو اپل

از79,720,000تومان

کنسول بازی پلی استیشن 5 پرو سونی / Sony PlayStation 5 Proکنسول بازی پلی استیشن 5 پرو سونی / Sony PlayStation 5 Pro
4.1
اپل ایرپادز 4 به همراه کیساپل ایرپادز 4 به همراه کیس
3
اپل ایرپاد 4

از10,190,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A55 سامسونگ آبی روشن / Samsung Galaxy A55پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A55 سامسونگ آبی روشن / Samsung Galaxy A55
4.2
گلکسی A55 سامسونگ

از26,000,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A15 سامسونگ سرمه ای تیره / Samsung Galaxy A15پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A15 سامسونگ سرمه ای تیره / Samsung Galaxy A15
4.4
گلکسی A15 سامسونگ

از12,600,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco X6 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco X6 Pro
4.3
پوکو X6 پرو شیائومی

از25,989,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 شیائومی سفید / Xiaomi Poco X6پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 شیائومی سفید / Xiaomi Poco X6
4
پوکو X6 شیائومی

از24,301,540تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو F6 شیائومی تیتانیوم / Xiaomi Poco F6پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو F6 شیائومی تیتانیوم / Xiaomi Poco F6
4.6
پوکو F6 شیائومی

از29,999,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو F6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco F6 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو F6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco F6 Pro
4.5
پوکو F6 پرو شیائومی

از37,199,000تومان

گوشی موبایل گلکسی زد فولد 6 سامسونگ صورتی / Samsung Galaxy Z Fold6گوشی موبایل گلکسی زد فولد 6 سامسونگ صورتی / Samsung Galaxy Z Fold6
4.1
پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی زد فلیپ 6 سامسونگ زرد / Samsung Galaxy Z Flip6پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی زد فلیپ 6 سامسونگ زرد / Samsung Galaxy Z Flip6
3.9
پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A35 سامسونگ بنفش روشن / Samsung Galaxy A35پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A35 سامسونگ بنفش روشن / Samsung Galaxy A35
4.3
گلکسی A35 سامسونگ

از21,949,000تومان

پنل جلو و پشت تبلت آیپد پرو 13 اپل نسخه 2024 مشکی / Apple iPad Pro 13 2024پنل جلو و پشت تبلت آیپد پرو 13 اپل نسخه 2024 مشکی / Apple iPad Pro 13 2024
3.9
موبایل آیفون 13 اپل / Apple iPhone 13موبایل آیفون 13 اپل / Apple iPhone 13
4.1
آیفون 13 اپل

از47,500,000تومان

گوشی موبایل ردمی نوت 13 پرو شیائومی / Xiaomi Redmi Note 13 Pro سفیدگوشی موبایل ردمی نوت 13 پرو شیائومی / Xiaomi Redmi Note 13 Pro سفید
4.4
پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 24 سامسونگ زرد / Samsung Galaxy S24پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 24 سامسونگ زرد / Samsung Galaxy S24
4.4
گلکسی اس 24 سامسونگ

از78,500,000تومان

موبایل آیفون 13 پرو مکس اپل آبی / APPLE IPHONE 13 PRO MAX Sierra blueموبایل آیفون 13 پرو مکس اپل آبی / APPLE IPHONE 13 PRO MAX Sierra blue
3.5
آیفون 13 پرو مکس اپل

از70,600,000تومان

گوشی آیفون 14 پرو مکس رنگ بنفش تیرهگوشی آیفون 14 پرو مکس رنگ بنفش تیره
3.6
آیفون 14 پرو مکس اپل

از71,450,000تومان

موبایل آیفون 12 اپل مشکی / Apple iPhone 12 blackموبایل آیفون 12 اپل مشکی / Apple iPhone 12 black
4
آیفون 12 اپل

از43,188,000تومان

گوشی موبایل گلکسی A13 سامسونگ / Samsung Galaxy A13 مشکیگوشی موبایل گلکسی A13 سامسونگ / Samsung Galaxy A13 مشکی
3.6
گلکسی A13 سامسونگ

از14,999,000تومان

گوشی موبایل آیفون 13 پرو اپل / Apple iPhone 13 Pro آبیگوشی موبایل آیفون 13 پرو اپل / Apple iPhone 13 Pro آبی
4.1
آیفون 13 پرو اپل

از58,850,000تومان

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات