گرنوت دولنر، مدیرعامل آئودی، در گفت‌وگو با بلومبرگ اعلام کرد خریداران خودروهای گران‌قیمت‌تر همچنان موتورهای احتراقی را به پیشرانه‌های برقی ترجیح می‌دهند. این اظهارنظر در حالی مطرح می‌شود که آئودی پیش‌تر برنامه‌ی گذار کامل به خودروهای برقی تا سال ۲۰۳۲ را دنبال می‌کرد؛ اما مانند بسیاری از خودروسازان دیگر از این هدف عقب‌نشینی کرد.

دولنر با اشاره به تفاوت رفتار خریداران در سطوح مختلف قیمتی گفت: «ما متوجه شده‌ایم هرچه سگمنت بالاتر باشد، علاقه‌مندان همچنان موتور احتراقی را بیشتر دوست دارند. هرچه سگمنت پایین‌تر باشد، پذیرش خودروی برقی بیشتر است.»

Audi

بر اساس این گزارش، آئودی قصد دارد فروش خودروهای مجهز به پیشرانه‌ی احتراقی را برای مدت نامحدودی ادامه دهد. موتورهای V6 و V8 همچنان در سبد محصولات خودروساز آلمانی باقی خواهند ماند، اما موتورهای حجیم‌تر مانند W12 و V12 بازنخواهند گشت.

در همین راستا، آئودی مدل اسپرت نوولاری را با موتور V8 برگرفته از لامبورگینی تمراریو روانه‌ی بازار خواهد کرد. در مقابل، خودروهای برقی در سگمنت‌های پایین‌تر با استقبال بیشتری روبه‌رو هستند و آئودی قصد دارد مدل A2 را به‌عنوان یک خودروی کامپکت تمام‌برقی احیا کند.

دنیل شوستر، سخنگوی توسعه‌ی فنی آئودی، تأیید کرد که مدل کانسپت C با وجود رویکرد جدید شرکت به موتورهای احتراقی، هنگام ورود به تولید در سال آینده صرفا با پیشرانه‌ی برقی عرضه خواهد شد. این خودروی اسپرت دو سرنشین با سقف بازشو تارگا، نخستین محصول آئودی با این نوع سقف محسوب می‌شود.

آئودی همچنین موتور V6 را در مدل RS5 که جایگزین RS4 شده حفظ کرده و نسل آینده‌ی RS6 در نسخه‌های سدان و استیشن نیز حداقل به موتور V6 مجهز خواهد بود. این خودروها به‌صورت پلاگین هیبرید عرضه می‌شوند تا الزامات آلایندگی را برآورده کنند.