پرش به محتوای اصلی

بنزین و گازوئیل را فراموش کنید؛ این موتور با متانول کار می‌کند

مطالعه ۲ دقیقه
موتور متانولی هورس پاورترین از نمای کناری

شرکت هورس پاورترین از پیشرانه‌ی متانولی D20 رونمایی کرد که به عنوان ژنراتور بردافزا در خودروهای برقی استفاده می‌شود.

هورس پاورترین، شرکت مشترک جیلی و رنو، از یک پیشرانه‌ی جدید متانول‌سوز رونمایی کرد. این موتور به عنوان یک پکیج هیبریدی بردافزا برای خودروهای برقی طراحی شده است و موتورهای فشرده‌ی شار محوری دارد. سازندگان این سیستم ادعا می‌کنند که موتور جدیدشان ۴۶ درصد کوتاه‌تر از موتورهای رایج شار شعاعی است و در عین حال ۶۳ درصد قدرت بیشتری تولید می‌کند.

بر اساس گزارش پدال، این قوای محرکه‌ی بردافزا که با نام D20 معرفی شده است، تنها ۱۷۰ کیلوگرم وزن دارد و می‌تواند تا ۱۴۱ اسب بخار قدرت تولید کند. سیستم مذکور نرخ تبدیل سوخت به انرژی ۴۷ درصدی دارد و با مصرف حدود ۲۰ لیتر سوخت، یک باتری ۴۰ کیلووات ساعتی را به طور کامل شارژ می‌کند.

پیشرانه‌ی جدید به یک سیستم جرقه‌زنی پرانرژی مجهز شده است که امکان احتراق فوق‌العاده رقیق متانول را فراهم می‌سازد. موتور D20 استانداردهای آلایندگی سخت‌گیرانه‌ی اروپا و چین را به طور کامل پاس می‌کند. در معماری این ژنراتور، موتورهای شار محوری به صورت مستقیم به میل‌لنگ متصل شده‌اند تا ابعاد نهایی مجموعه کاهش یابد.

در موتورهای شار محوری، روتور و استاتور به صورت دیسک‌هایی روی هم قرار می‌گیرند و این امر به طراحی فشرده‌ی قطعات کمک می‌کند. راندمان الکتریکی این موتور ۹۶٫۴ درصد اعلام شده است. برای تولید یک کیلووات‌ساعت انرژی الکتریکی در این سیستم، حدود ۲٫۱ کیلووات ساعت انرژی حاصل از سوزاندن متانول مصرف می‌شود.

به محتوای این مطلب چه امتیازی میدی؟

نظر شما برامون مهمه و به بهتر شدن کیفیت مطالب کمک می‌کنه.

۱ - بسیار بد۱۰ - بسیار خوب

نظرات

از دیگر اعضاء خانواده قلم