استان هاینان چین، فروش خودروهای بنزینی و گازوئیلی را تا سال ۲۰۳۰ ممنوع می‌کند

دوشنبه 22 تیر 1405 - 22:20
مطالعه 1 دقیقه
نمای عقب خودرو تمام برقی Fownix FX EV
استان هاینان چین با تصویب برنامه‌ای جدید، فروش تمامی خودروهای احتراقی را تا سال ۲۰۳۰ میلادی به‌طور کامل ممنوع می‌کند.
تبلیغات

استان هاینان چین با انتشار سندی رسمی اعلام کرد که تا سال ۲۰۳۰ میلادی به نخستین استان آن کشور تبدیل می‌شود که فروش خودروهای مجهز به موتورهای احتراقی (بنزینی و گازوئیلی) را به‌طور کامل ممنوع خواهد کرد.

به‌گزارش کار نیوز چاینا، مساحت ۳۵٬۴۰۰ کیلومترمربعی هاینان در کنار بزرگراه کمربندی ۶۱۲٫۸ کیلومتری آن، شرایط بسیار مناسبی را برای پیمایش خودروهای برقی و توسعه‌ی شبکه‌های زیرساختی کارآمد فراهم می‌کند.

انرژی‌های تجدیدپذیر تا اواسط سال ۲۰۲۶ به منبع اصلی تامین برق این جزیره تبدیل شده‌اند و هاینان در حال حاضر رتبه‌ی نخست نفوذ بازار خودروهای برقی را در چین دارد.

دولت محلی برای دستیابی به این هدف، برنامه‌های مشخصی را تدوین کرده است. سهم خودروهای انرژی نو (NEV) از کل ناوگان حمل‌ونقل این استان باید تا سال ۲۰۳۰ به بیش از ۴۵ درصد برسد. همچنین تا همان سال تمامی وسایل نقلیه‌ی بخش عمومی و خدمات شهری شامل خودروهای دولتی، پاک‌بانی و حمل‌ونقل مسافر در کنار خودروهای شخصی جدید باید از سوخت پاک استفاده کنند.

مقامات هاینان برای پشتیبانی از این طرح، توسعه‌ی شبکه شارژ را با هدف حفظ نسبت خودرو به شارژر «در سطح کمتر از ۲٫۵ به یک» دنبال می‌کنند. دولت هاینان قصد دارد با توسعه‌ی منابع انرژی هسته‌ای و تجدیدپذیر، میزان خودکفایی انرژی خود را از ۲۴ درصد در سال ۲۰۲۵ به ۵۴ درصد در سال ۲۰۳۰ افزایش دهد تا چالش‌های مربوط به تأمین برق و هزینه‌های آن برطرف شود.

نظرات