وانت جنجالی ایلان ماسک در ایران؛ مزدا ۱۶۰۰ به سایبرتراک تبدیل شد! + ویدیو

چهارشنبه 10 تیر 1405 - 13:32
مطالعه 1 دقیقه
نمای جلو وانت دست‌ساز سایبرتراک در گاراژ
کاربری به نام «بنیامین» ویدیویی جالب از فرآیند ساخت یک تسلا سایبرتراک دست‌ساز در ایران منتشر کرد.
تبلیغات

یک کاربر با انتشار پستی در اینستاگرام، داستان تولید یک نسخه‌ی دست‌ساز از تسلا سایبرتراک را در ایران روایت می‌کند؛ مدلی که جز ظاهر، هیچ اشتراکی با نسخه‌ی اصلی وانت برقی تسلا ندارد.

سایبرتراکی که در ویدیو نشان داده می‌شود، بر اساس وانت قدیمی مزدا ۱۶۰۰ ساخته شده است. در ویدیو گفته می‌شود که آن‌ها از شاسی و پلتفرم یک وانت مزدا قدیمی استفاده کرده‌اند و کابین شبیه سایبرتراک را روی همان شاسی قرار داده‌اند.

پخش از رسانه

نتیجه، تولد یک سایبرتراک دودر و کوچک‌تر با موتور بنزینی ۱٫۶ لیتری کاربراتوری است که در ظاهر و بدنه به مدل اصلی بسیار شبیه به نظر می‌رسد.

سایبرتراک تک‌ساخت ایرانی آپشن‌های جالبی مثل درهای برقی و دی‌لایت در بخش جلو دارد. چراغ‌های اصلی هم در سه حالت تغییر رنگ می‌دهند. شیشه‌ی جلو با کاپوت به‌صورت یکپارچه طراحی شده‌اند.

کابین بسیار ساده است و دسته‌دنده‌ی گیربکس چهار سرعته در مرکز دیده می‌شود. طبیعتا یک خودرو دست‌ساز نقص‌‌های کیفی بزرگی دارد که در ویدیو به آن اشاره می‌شود.

مدل اصلی سایبرتراک که از سوی تسلا ساخته می‌شود، به‌خاطر طراحی غیرمتعارفش یکی از جنجالی‌ترین خودورهای جهان است. قیمت سایبرتراک از ۷۲ هزار دلار شروع می‌شود.

نظرات