پرش به محتوای اصلی

جاروبرقی‌ساز چینی، سریع‌ترین خودرو دنیا را به‌نمایش گذاشت؛ با طراحی شبیه بوگاتی!

مطالعه ۲ دقیقه
نمای سه‌چهارم جلو خودرو دریمی

شرکتی چینی که در ساخت جاروبرقی فعالیت می‌کند از ورودش به صنعت خودرو خبر داد.

شرکت Dreame Technology که در زمینه‌ی تولید جاروبرقی فعالیت می‌کند، نخستین تصاویر از خودرو برقی مفهومی فوق لوکس خود را منتشر کرد؛ مدلی که هدفش رقابت مستقیم با برندهایی مانند بوگاتی است.

تصاویر را یو هائو، بنیان‌گذار شرکت، در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشت. نمونه‌ی اولیه‌ی خودرو دریم قرار است در نمایشگاه CES 2026 رونمایی شود.

Dreame

رندرها نشان می‌دهند طراحی خودرو به‌وضوح از بوگاتی شیرون الهام گرفته است. در داخل کابین از سبک مدرن خودروهای برقی بهره گرفته شده و فرمان دوشاخه به همراه نمایشگر بزرگ یکپارچه جلب توجه می‌کند. دریم این مدل را یک «خودرو تمام‌برقی فوق لوکس» معرفی کرده و آن را در برابر بوگاتی شیرون قرار داده است.

Dreame

دریم اواسط ۲۰۲۵ از ورودش به صنعت خودروسازی خبر داد. نخستین خودرو تولیدی دریم قرار است در سال ۲۰۲۷ معرفی شود.

دریم به‌دنبال ساخت کارخانه‌ای جدید در برلین آلمان است؛ مکانی که احتمالاً به‌طور استراتژیک در کنار گیگافکتوری تسلا قرار خواهد گرفت. شنیده‌ها از همکاری احتمالی با بانک فرانسوی BNP Paribas حکایت دارند؛ شراکتی که می‌تواند به توسعه‌ی برند در بازارهای بین‌المللی کمک کند.

به محتوای این مطلب چه امتیازی میدی؟

نظر شما برامون مهمه و به بهتر شدن کیفیت مطالب کمک می‌کنه.

۱ - بسیار بد۱۰ - بسیار خوب

نظرات

از دیگر اعضاء خانواده قلم