تاکسی‌های خودران گوگل بار دیگر به جاده‌های نیویورک می‌زنند

پنج‌شنبه 29 خرداد 1404 - 22:30
مطالعه 1 دقیقه
خودرو خودران ویمو گوگل / waymo google
تصمیم تازه‌ی گوگل درباره‌ی خودروهای خودرانش در یکی از شلوغ‌ترین شهرهای دنیا می‌تواند آینده‌ی حمل‌ونقل را وارد مرحله‌ی جدیدی کند.
تبلیغات

شرکت ویمو اعلام کرد که از ماه جولای (تیر و مرداد ۱۴۰۴) تاکسی‌های خودرانش را دوباره به خیابان‌های نیویورک بازمی‌گرداند. در این مرحله، خودروها همچنان به‌صورت دستی هدایت خواهند شد که مشابه روند آزمایش‌های نقشه‌برداری سال ۲۰۲۱ است. به‌گفته‌ی ویمو، هدف نهایی این است که سرویس کامل تاکسی خودران مشابه آنچه در سان‌فرانسیسکو و لس‌آنجلس ارائه می‌دهد را در شهروندان نیویورک هم ارائه کند.

ویمو باتوجه به محدودیت‌های قانونی ایالت نیویورک که فعلاً اجازه‌ی تردد خودروهای کاملاً خودران را نمی‌دهد، درخواست مجوزی برای اجرای آزمایشی با حضور راننده‌ی متخصص ارائه داده است. در صورت تأیید، این اولی‌بار خواهد بود که خودروهای خودران به‌صورت رسمی در خیابان‌های نیویورک مورد آزمایش قرار می‌گیرند.

تجربه‌ی قبلی ویمو در نیویورک تمرکز زیادی بر مدیریت شرایط سخت آب‌وهوایی و ترافیک پیچیده شهری داشت؛ چالش‌هایی که این شرکت در سایر شهرهای گرم و خشک کمتر با آن‌ها روبه‌رو بوده است. اکنون مانع اصلی بر سر راه توسعه‌ی خدمات این شرکت در نیویورک، جلب حمایت قانون‌گذاران محلی است و نه فناوری.

خدمات ویمو فراتر از نیویورک به‌سرعت درحال گسترش است. این شرکت که تحت مالکیت گوگل قرار دارد اخیراً خدمات خود را در اطراف لس‌آنجلس و سان‌فرانسیسکو توسعه داد و در آستین با کمک اوبر وارد عمل شده است. شرکت مورد اشاره می‌خواهد در سال آینده خدماتش را در چندین شهر دیگر نیز راه‌اندازی کند.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات