اولین خودرو سه‌چرخ برقی فیات رونمایی شد؛ دوست‌داشتنی!

پنج‌شنبه 1 خرداد 1404 - 16:25
مطالعه 2 دقیقه
فیات تریس
فیات با خودرو سه‌چرخ برقی جدیدش، قصد دارد نظر کسب‌وکارهای کوچک را به‌خود جلب کند.
تبلیغات

فیات که به ساخت خودروهای کوچک معروف است، برای اولین‌بار از خودرو سه‌چرخ برقی به نام تریس (Tris) پرده برداشت. این مدل برای کسب‌وکارهای کوچک، خدمات حمل‌ونقل محلی و کارآفرینان طراحی شده است و فعلاً برنامه‌ای برای عرضه در بازار آمریکا ندارد.

به‌نوشته‌ی Motor1، تریس در سه نسخه‌ی متفاوت شامل وانت، شاسی‌کابین و تخت‌بار عرضه می‌شود. طول آن فقط ۳٫۱۸ متر است؛ اما فضای بار ۲٫۲۵ مترمربعی آن توانایی حمل پالت‌های استاندارد اروپایی و باری تا ۵۴۰ کیلوگرم را دارد.

موتور الکتریکی تریس با توان ۱۲ اسب‌بخار و گشتاور ۴۵ نیوتن‌متر، حداکثر سرعت ۴۵ کیلومتر بر ساعت را فراهم می‌کند. باتری ۶٫۹ کیلووات‌ساعتی آن تا ۹۰ کیلومتر برد دارد و شارژ کاملش حدود ۴ ساعت و ۴۰ دقیقه زمان می‌برد.

تریس قابلیت شارژ با پریز برق خانگی را دارد و برای کاربری روزمره کسب‌وکارها طراحی شده است. امکاناتی مثل نمایشگر دیجیتال ۵٫۷ اینچی، درگاه USB-C، سوکت ۱۲ ولتی و فضای ذخیره‌سازی مختلف در آن دیده می‌شود.

خودرو سه‌چرخ فیا با تمرکز بر بازار خاورمیانه و آفریقا توسعه یافته است، اما استانداردهای اروپایی را نیز رعایت می‌کند. طراحی خاص چراغ‌های LED، کمربند سه‌نقطه‌ای و صدای هشدار دنده عقب از جمله ویژگی‌های ایمنی آن محسوب می‌شود. در واقع تریس می‌تواند به‌اندازه مینی‌تراک‌های ژاپنی، محبوب و پرکاربرد شود.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات