پرش به محتوای اصلی

نیکون از دوربین Z5 IIC رونمایی کرد؛ نسخه اقتصادی سری Z5

مطالعه ۲ دقیقه
دوربین بدون آینه نیکون Z5 IIC با لنز Nikkor Z 26mm در دست یک فرد

نیکون با معرفی دوربین Z5 IIC، نسخه‌ای ساده‌تر و ارزان‌تر از مدل Z5 II را برای تولیدکنندگان محتوا به بازار عرضه کرد.

نیکون با حذف منظره‌یاب الکترونیکی، کاهش وضوح صفحه‌نمایش پشتی و حذف درگاه کارت حافظه‌ی دوم، قیمت دوربین جدید خود را ۴۵۰ دلار نسبت‌به مدل Z5 II کاهش داد. دوربین جدید نیکون با هدف جذب کاربرانی طراحی شده که به دنبال ورود به دنیای دوربین‌های فول‌فریم با هزینه‌ای کمتر هستند.

طبق اطلاعات رسمی، طراحی بدنه‌ی Z5 IIC با الهام از مدل‌هایی نظیر Lumix S9 و Fujifilm X-M5 انجام شده و در دو رنگ نقره‌ای و مشکی عرضه می‌شود. این دوربین همچنان حسگر ۲۴٫۵ مگاپیکسلی و پردازشگر تصویر EXPEED 7 دارد که عملکردی مشابه مدل‌های پیشرفته‌تر ارائه می‌دهد.

Nikon

نیکون ادعا می‌کند که حسگر ۲۴٫۵ مگاپیکسلی فول‌فریم، موتور پردازش تصویر EXPEED 7 و قابلیت‌های پیشرفته‌ی عکاسی، کیفیت تصویر و پاسخ‌گویی چشمگیری را ارائه می‌دهند که کاربران از یک دوربین پیشرفته انتظار دارند. کنترل‌های بصری و ویژگی‌های خودکار به کاربران تازه‌وارد کمک می‌کند تا بدون نیاز به تسلط بر تنظیمات پیچیده، به‌سرعت عکس‌ها و ویدیوهای رضایت‌بخشی ثبت کنند.

Nikon

دوربین نیکون برای نخستین بار در میان محصولات فول‌فریم نیکون، به ۱۵ حالت صحنه مجهز است. همچنین قابلیت‌های پیشرفته‌ای مانند Pre-Release Capture و تشخیص ماهی برای عکاسی در آکواریوم به آن افزوده شده است.

Nikon

Z5 IIC از مهرماه با قیمت ۱۳۹۹٫۹۹ دلار در دسترس خواهد بود و امکان تهیه‌ی آن به‌همراه لنز 24-50mm f/4-6.3 با قیمت ۱۶۹۹٫۹۵ دلار نیز وجود دارد.

به محتوای این مطلب چه امتیازی میدی؟

نظر شما برامون مهمه و به بهتر شدن کیفیت مطالب کمک می‌کنه.

۱ - بسیار بد۱۰ - بسیار خوب

نظرات

از دیگر اعضاء خانواده قلم