بهترین لپ تاپ های اقتصادی و دانشجویی [شهریور ۱۴۰۲]

چهارشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۰
مطالعه 12 دقیقه
در این مقاله‌، لپ‌تاپ‌هایی را معرفی می‌کنیم که با حداقل هزینه پاسخگوی نیازهای روزمره باشند. با راهنمای خرید بهترین لپ‌تاپ دانشجویی همراه زومیت باشید.
تبلیغات

متأسفانه لپ‌تاپ دیگر کالایی نیست که به‌راحتی بتوان آن را تهیه کرد. حالا برای خرید لپ‌تاپ نو در خوش‌بینانه‌ترین حالت باید ۱۰ میلیون تومان هزینه کنید. در چنین وضعیتی، دانشجویان قشری هستند که بیشترین سختی را متحمل می‌شوند؛ کسانی که به‌دلیل وضعیت تحصیلی مجبور‌ند لپ‌تاپ تهیه کنند؛ ولی اکثرشان نمی‌توانند چند ده میلیون تومان برای خرید لپ‌تاپ مناسب بپردازند.

وضعیت نابه‌سامان بازار باعث شد راهنمای خرید بهترین لپ‌تاپ دانشجویی را تهیه کنیم. در این مقاله، قصد داریم بهترین لپ‌تاپ‌های ارزان‌قیمت بازار را معرفی کنیم تا بتوانید با کمترین هزینه، بهترین کامپیوتر شخصی قابل‌حمل را بخرید؛ البته فراموش نکنید در شرایطی که قیمت لپ تاپ عادی سر به فلک کشیده و حتی از مرز ۱۰۰ میلیون تومان نیز عبور کرده، منظور از «لپ‌تاپ ارزان‌قیمت» دستگاه‌هایی با قیمت بین ۱۰ تا ۴۰ میلیون تومان است.

دنیای لپ‌تاپ‌ شامل مدل‌های زیادی از برند‌های متنوعی است که هریک از آن‌ها با چندین مشخصات فنی عرضه می‌شوند؛ موضوعی که به پیچیدگی بیش‌از‌حد خرید، به‌خصوص برای کاربران عادی با اطلاعات اندک از دنیای سخت‌افزار می‌انجامد. به‌همین‌دلیل برای خرید لپ‌تاپ با هر بودجه‌ای، نکاتی مهم را ذکر می‌کنیم که با در‌نظرگرفتن آن‌ها، بهترین گزینه را برای کاربری خود می‌توانید انتخاب کنید؛ حتی گزینه‌ای که شاید در فهرست پایین وجود نداشته باشد.

لپ‌تاپ‌های اقتصادی برای کاربری‌های عادی مانند گشت‌و‌گذار در اینترنت، کار با نرم‌افزارهای مجموعه آفیس، ویرایش سبک تصاویر، تماشای فیلم و لذت از موسیقی کاربرد دارند. با اینکه امکان اجرای نرم‌افزار‌های مهندسی دردسترس است، نباید انتظار اجرای سریع و بدون مشکل پروژه‌های سنگین را داشته باشید. اگرچه با بودجه‌ی بالاتر از ۳۰ میلیون تومان می‌توان لپ‌تاپ‌هایی را یافت که برای اعمال سنگین‌تر گرافیکی و پردازشی و حتی گیمینگ مناسب باشند که در این راهنمای خرید آن‌ها را قید خواهیم کرد. با درنظرگرفتن کاربری‌های مذکور، به نکات زیر توجه کنید:

  • پردازنده‌ مرکزی یا CPU مهم‌ترین عنصر در خرید لپ‌تاپ به‌شمار می‌رود. اول پردازنده را انتخاب کنید و سپس با‌‌توجه‌‌‌به آن لپ‌تاپ‌های مناسب خود را بیابید. با وجود گزینه‌‌های ارزان‌تر مجهز به پردازنده‌های سلرون و پنتیوم، اما پیشنهاد ما حداقل مدل‌های مجهز به Core i3 است تا اگر در آینده به اموری با توان پردازشی بیشتر نیاز داشتید، با مشکل حادی مواجه نشوید؛ اما اگر هزینه‌ی زیادی نمی‌خواهید کنید، ناچار به خرید لپ‌تاپی پایین‌رده هستید.
    • یکی دیگر از نکات مهم برای خرید لپ‌تاپ دانشجویی، مسئله‌ی پردازند‌ه‌ی گرافیکی (GPU) آن است. اگر مشغول به تحصیل در رشته‌هایی مانند مهندسی معماری، مکانیک، عمران و سایر رشته‌هایی که احتمالاً با نرم‌افزارهای مدل‌سازی سه‌بعدی و رندرینگ سروکار دارند، باید به‌سراغ لپ‌تاپ‌هایی بروید که از پردازنده گرافیکی مجزا استفاده می‌کنند، چراکه بسیاری از این نرم‌افزارها، با گرافیک یکپارچه با CPU کار نمی‌کنند یا نیاز به شتاب‌دهنده سخت‌افزاری گرافیک دارند.
      • حافظه‌ی SSD نقش بسیار مهمی در عملکرد کامپیوتر ایفا می‌کند. با‌‌‌توجه‌‌‌به نبود SSD و استفاده از هارد دیسک‌های معمولی در برخی‌از لپ‌تاپ‌های ارزان قیمت، به‌شدت پیشنهاد می‌کنیم افزودن SSD و جایگزین‌کردن آن با هارد دیسک‌ را پس از خرید لپ‌تاپ برنامه‌ریزی کنید. حتی تهیه‌ی حافظه‌ی SSD با ظرفیت خیلی کم برای ویندوز و نرم‌افزارهای اصلی، می‌تواند سرعت لپ‌تاپتان را افزایش چشمگیری دهد.
    • پیشنهاد می‌کنیم که به‌سراغ دستگاه‌هایی بروید که به‌حداقل هشت گیگابایت رم مجهز شده‌اند. در‌صورتی‌که بودجه زیادی ندارید، می‌توانید مدلی با چهار گیگابایت رم بخرید تا در آینده چهار گیگابایت رم دیگر به آن بیفزایید.

توجه کنید که در رده‌ی قیمتی لپ‌تاپ اقتصادی، یکی از راهکارها می‌تواند خرید لپ‌تاپ دست‌دوم با سخت‌افزار قوی‌تر از لپ‌تاپ نو باشد؛ اما ما این راهکار را برای کسانی که دانش سخت‌افزاری چندانی ندارند، به‌هیچ‌وجه پیشنهاد نمی‌کنیم؛ به‌ویژه اگر شخص فروشنده فرد آشنا و معتمدی نباشد. همچنین، پیشنهاد می‌شود حتماً «راهنمای خرید لپ‌تاپ دست‌دوم و استوک» را مطالعه کنید.

بهترین لپ‌تاپ دانشجویی تا ۱۰ میلیون تومان

اگر نخواهید لپ‌تاپ دست‌دوم بخرید، باید بدانید در زمان نگارش مقاله‌ی پیش‌‌رو، حداقل باید حدود ۱۰ میلیون تومان برای خرید لپ‌تاپ اقتصادی نو هزینه کنید. در این بازه‌ی قیمتی، لپ‌تاپ‌های زیادی در بازار وجود دارد که اکثرشان هم مشخصات کم‌وبیش یکسانی دارند.

در‌این‌میان، مدل‌هایی هستند که در‌مقایسه‌با سایر مدل‌ها، ارزش خرید بیشتری دارند و تجربه‌ی کاربری بهتری را دراختیارتان قرار می‌دهند. پیشنهاد می‌شود اگر انتظار سرعت و عملکرد نسبتاً خوبی از لپ‌تاپ خود دارید،‌ در این بازه‌ی قیمتی سراغ خرید لپ‌تاپ دست‌دوم از یک فروشنده‌ی قابل‌اطمینان بروید.

لنوو IdeaPad 1 مدل 11ADA05

اگر بودجه‌ای که برای خرید لپ‌تاپ در نظر گرفته‌اید، حدود ۱۰ میلیون تومان است، احتمالاً می‌دانید که باید گزینه‌ی خود را اکثراً از بین لپ‌تاپ‌هایی با پردازنده‌های دو یا نهایتاً چهار هسته‌ای و نمایشگرهای HD با رم و حافظه‌ی ذخیره‌سازی کم‌ظرفیت و کم‌سرعت انتخاب کنید.

ارزان‌ترین لپ‌تاپی که می‌توان تا سقف ده میلیون تومان تهیه کرد که از درایو SSD نیز برخوردار باشد «IdeaPad 1 لنوو» است که از یک نمایشگر کوچک ۱۱٫۶ اینچی TFT مات با وضوح HD بهره می‌برد. این لپ‌تاپ با چهار گیگابایت رم DDR4 و پردازنده‌ی ای ام دی Athlon 3050e حداقلی‌ترین گزینه ممکن برای کاربری‌هایی چون مرور وب، کار روی اسناد آفیس، پخش مدیا و سایر کارهای محاسباتی روزانه محسوب می‌شود و با وزنی معادل ۱٫۲ کیلوگرم و بدنه‌ای پلاستیکی از دو درگاه USB 3.0 و یک HDMI استفاده می‌کند.

بهترین لپ‌تاپ دانشجویی تا ۱۵ میلیون تومان

لنوو IdeaPad 3 مدل 15IAU7

با بودجه‌ی بالاتر از ۱۰ میلیون تومان شرایط نه‌چندان جالب و مطلوب لپ‌تاپ‌ها اندکی بهتر می‌شود و می‌توان «آیدیاپد ۳ لنوو»، را با با پردازنده نسل دوازدهمی Core i3-1215U که نسبت‌ به Core-i3 1115G4 کم‌مصرف‌تر و در پردازش‌های چندرشته‌ای حدود دوبرابر سریع‌تر است را خرید. این لپ‌تاپ از نمایشگر ۱۵٫۶ اینچی با پنل TN و وضوح FHD بهره می‌برد.

پنل‌های TN زاویه‌های دید بسیار محدودتری را نسبت به IPS پوشش می‌دهند و با وجود اینکه در این بازه قیمتی اکثر لپ‌تاپ‌های نو از پنل‌های مشابه استفاده می‌کنند، همچنان می‌توان از این بابت به لپ‌تاپ مذکور خرده گرفت. درایو SSD با ظرفیت ۲۵۶ گیگابایت، هشت گیگابایت رم و استقرار یک درگاه USB 3.2 Type-C از سایر ویژگی‌های این لپ‌تاپ محسوب می‌شوند.

بهترین لپ‌تاپ دانشجویی تا ۱۸ میلیون تومان

ایسوس VivoBook 15 مدل R1502ZA با پردازنده Core i3

از بازه قیمتی حدود ۱۵ میلیون تومان به بالا می‌توان به طیف وسیعی از لپ‌تاپ‌های 2022 سری VivoBook ایسوس دسترسی داشت که مشخصات خوبی به‌نسبت قیمت خود ارائه می‌دهند. تا ۱۸ میلیون تومان می‌توانید یکی از مدل‌های پایه «VivoBook 15» را با پردازنده‌ی نسل دوازده Core i3-1215U، رم ۸ گیگابایتی، حافظه‌ی ذخیره‌سازی ۲۵۶ گیگابایتی SSD از نوع NVMe و باتری ۴۳ وات‌ساعتی را بخرید.

صفحه‌نمایش ۱۵٫۶ اینچی این لپ‌تاپ خوشبختانه از نوع IPS-Level با وضوح Full-HD بوده و حدود ۶۰ درصد فضای رنگی sRGB را پوشش می‌دهد؛ همچنین می‌تواند تا ۱۸۰ درجه باز شود. وجود یک درگاه USB 3.2 Type-C را نیز باید به امکانات لپ‌تاپ افزود.

انتخاب جایگزین: لنوو IdeaPad 5 مدل 15ITL05

توصیه می‌کنیم که به‌سادگی از مدل معرفی‌شده در بالا عبور نکنید اما اگر کاربری شما واقعاً وابسته به یک تراشه‌ی گرافیکی مجزا است، می‌توانید به سراغ «IdeaPad 5 لنوو» بروید که از تراشه‌‌ی گرافیکی مجزای MX450 انویدیا بهره می‌برد. اما پردازنده همان Core i3-1115G4 قدیمی‌تر خواهد بود.

این لپ‌تاپ از چهار گیگابایت رم بهره می‌برد که متأسفانه امکان ارتقای آن نیز وجود ندارد؛ بااین‌حال چنین ظرفیتی محدودکننده کاربران در استفاده روزمره نخواهد بود و به‌لطف حافظه SSD ۲۵۶ گیگابایتی، از بخشی از این فضا نیز به‌عنوان رم کمکی استفاده خواهد شد. آیدیاپد ۵ به‌لطف بدنه‌ی آلومینیومی از معدود محصولات باکیفیت از نظر کیفیت ساخت بدنه در بین لپ‌تاپ‌های ارزان‌قیمت و اقتصادی بازار به‌شمار می‌رود.

صفحه‌نمایش این لپ‌تاپ ۱۵٫۶ اینچی از نوع IPS با وضوح Full-HD و پوشش ۶۰ درصدی فضای رنگی sRGB است. این لپ‌تاپ از باتری حجیم ۷۰ وات‌ساعتی برخوردار شده که می‌توان ساعت‌ها شارژدهی را در استفاده ترکیبی از آن انتظار داشت.

بهترین لپ‌تاپ دانشجویی تا ۲۲ میلیون تومان

هواوی MateBook مدل B3-520

تا ۲۲ میلیون تومان لپ‌تاپ «MateBook هواوی» را به‌شما پیشنهاد می‌کنیم. این لپ‌تاپ از کیفیت ساخت بالا و سخت‌افزار معقولی برای انجام امور روزمره و دانشجویی بهره می‌برد و با وزن ۱٫۵ کیلوگرمی خود نسبت به‌سایر لپ‌تاپ‌های موجود از نظر حمل‌پذیری شرایط قابل‌قبول‌تری دارد. پردازنده Core i5-1135G7 قدرت پردازشی این لپ‌تاپ را تأمین می‌کند، هشت گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی SSD را در اختیار قرار می‌دهد.

میت‌بوک هواوی از بدنه تمام آلومینیومی ساخته شده است و از نظر طراحی نیز شباهت بسیاری نیز به مک‌بوک‌های اپل دارد. اما تمامی حرف‌های این لپ‌تاپ به اینجا ختم نمی‌شود و جا دارد تا در مورد صفحه‌نمایش ۱۵٫۶ اینچی IPS آن نیز صحبت کنیم که فضای رنگی sRGB را به‌طور کامل پوشش می‌دهد و می‌توان گفت باکیفیت‌ترین صفحه‌نمایش را در بین لپ‌تاپ‌هایی در محدوده قیمتی مذکور دارد. این صفحه‌نمایش وضوح Full-HD دارد و بیشینه روشنایی آن نیز به ۳۰۰ نیت می‌رسد.

این لپ‌تاپ همچنین از حسگر اثر انگشت نیز برخوردار است و یک باتری با ظرفیت ۴۲ وات‌ساعت انرژی آن را در حالت جدا از پریز تأمین می‌کند. وجود یک درگاه Type-C را نیز باید به امکانات این لپ‌تاپ افزود.

بهترین لپ‌تاپ دانشجویی تا ۲۵ میلیون تومان

ایسر Aspire 3 مدل A315-59G-52KM

تا ۲۵ میلیون تومان لپ‌تاپ «ایسر Aspire 3» را می‌توان خریداری کرد که قدرتمند‌ترین گزینه‌ی موجود تا این بازه‌ی قیمتی است چراکه در کنار پردازنده Core i5-1235U از تراشه‌ی گرافیکی مجزای MX550 انویدیا نیز برخوردار است و می‌توانید برای برخی اعمال گرافیکی، نرم‌افزارهای مهندسی، مدل‌سازی سه‌بعدی و بازی‌های سبک روی آن حساب باز کنید.

صفحه‌نمایش ۱۵٫۶ اینچی IPS با وضوح Full-HD با پوشش ۶۰ درصدی sRGB، هشت گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت SSD از دیگر مشخصات اسپایر ۳ به‌شمار می‌روند. متأسفانه این لپ‌تاپ فاقد درگاه Type-C است و به‌جای آن سه درگاه USB-A Gen 3.2 دردسترس قرار دارد. باتری ۴۰ وات‌ساعتی این لپ‌تاپ نیز بیشتر از نهایتاً دو الی سه‌ ساعت نمی‌تواند کاربر را در استفاده‌های ترکیبی متمایل به سنگین همراهی کند.

بهترین لپ‌تاپ دانشجویی تا ۳۰ میلیون تومان

ایسوس Vivobook S 14 OLED مدل M3402QA

به‌عنوان یکی از بهترین و ارزنده‌ترین لپ‌تاپ‌ها تا ۳۰ میلیون تومان، با اطمینان‌خاطر کامل می‌توانید روی ایسوس «Vivobook S 14 OLED» حساب باز کنید. این لپ‌تاپ مشخصات عالی و بعضاً در حد لپ‌تاپ‌های بالارده ارائه می‌دهد، از جمله نمایشگر بسیار با کیفیت OLED با رزولوشن ۲۸۸۰ در ۱۸۰۰ پیکسل و نرخ نوسازی ۹۰ هرتز که در فریمی ۱۴ اینچی جای گرفته است و با توجه به OLED بودن نمایشگر می‌توان انتظار پوشش کامل فضاهای رنگی sRGB و DCI-P3 را از آن داشت.

علاوه‌براین، ویووبوک S طراحی مدرن، باریک و جذابی دارد. در بخش عملکرد شاهد حضور پردازنده قدرتمند Ryzen 5-5600H هستیم که کاملاً برای پردازش‌های سنگین و نرم‌افزارهای مهندسی مناسب به‌نظر می‌رسد. با وجود گرافیک یکپارچه Radeon Vega 7 نیز می‌توان برای اعمال گرافیکی و بازی‌های سبک نیز روی آن حساب باز کرد.

همچنین با خرید این لپ‌تاپ یک ترابایت SSD NVMe، هشت گیگابایت رم و دو درگاه USB 3.2 Type-C را در اختیار خواهید داشت. وزن ۱٫۵ کیلوگرمی، ترک‌پد باکیفیت و بزرگ، حسگر اثر انگشت، کیبورد با نور پس‌زمینه و شارژدهی طولانی مدت به‌لطف باتری سه‌سلولی ۷۰ وات‌ساعتی از جمله نکاتی هستند که به‌صورت یک‌جا در بسیاری از لپ‌تاپ‌های موجود در این بازه قیمتی یافت نمی‌شوند.

انتخاب جایگزین: ایسوس VivoBook Pro 15 مدل M6500QH

درصورتی‌که کاربری و نرم‌افزارهای موردنیاز شما نیاز به پردازنده گرافیکی مجزا داشته باشد، می‌توانید به‌سراغ «VivoBook Pro 15» ایسوس بروید. این لپ‌تاپ از همان پردازنده Ryzen 5-5600H استفاده می‌کند اما در کنار آن گرافیک GTX 1650 انویدیا با توان مصرفی ۳۰ وات حضور دارد تا به‌کمک آن بتوانید با نرم‌افزارهای رندرینگ و ابزارهایی که نیازمند شتاب‌دهنده گرافیکی هستند، کار کنید.

ویووبوک پرو ۱۵ از نمایشگر ۱۵٫۶ اینچی IPS با وضوح Full-HD با پوشش ۶۰ درصدی sRGB و نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز بهره می‌برد. هشت گیگابایت رم به‌همراه ۵۱۲ گیگابایت SSD، دو درگاه USB 3.2 Type-C و باتری با ظرفیت ۵۰ وات‌ساعت از سایر ویژگی‌های این لپ‌تاپ محسوب می‌شوند.

بهترین لپ‌تاپ دانشجویی تا ۳۵ میلیون تومان

لنوو IdeaPad Gaming 3 مدل 15IAH7

در صورتی که به پردازنده و گرافیک‌های قوی‌تری احتیاج دارید، لپ‌تاپ «IdeaPad Gaming 3» لنوو می‌تواند گزینه‌ی مناسبی باشد. البته همانطور که می‌دانید تمرکز لپ‌تاپ‌های قدرتمند تنها روی ارائه نهایت توان پردازشی است و از بسیاری از جهات علی‌الخصوص کیفیت ساخت، امکانات و تجهیزات جانبی نسبت به لپ‌تاپ‌های معرفی‌شده تا به اینجا وضعیت بهتری ندارند و از همه مهم‌تر وزن بالا حمل آنان را اندکی سخت می‌کند. بنابراین صرفاً اگر به‌دنبال برطرف کردن نیازمندی‌های پردازشی به‌خصوص در زمینه گرافیک برای کاربری خود هستید به‌سراغ لپ‌تاپ مذکور بروید.

در بخش عملکرد پردازنده نسل دوازدهمی Core i5-12450H در زمینه پردازش‌های محاسباتی و CPU-محور سنگین ایفای نقش می‌کند. برای انجام اعمال گرافیکی نیز گرافیک RTX 3050 با توان مصرفی ۸۵ وات برای این لپ‌تاپ درنظر گرفته شده است تا از این نظر از سایر لپ‌تاپ‌های موجود در این بازه قیمتی متمایز شود.

برای این لپ‌تاپ صفحه‌نمایش ۱۵٫۶ اینچی Full-HD با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و پوشش ۶۰ درصدی sRGB درنظر گرفته شده است. ۱۶ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت SSD و یک درگاه Type-C با پشتیبانی از تاندربولت ۴، سایر ویژگی‌های این لپ‌تاپ را تشکیل می‌دهند.

بهترین لپ‌تاپ دانشجویی تا ۴۰ میلیون تومان

در این بازه قیمتی با توجه‌به دردسترس نبودن لپ‌تاپی که همزمان نیاز دانشجویان را از نظر مجهز بودن به سریع‌ترین CPU و GPU برطرف کند، دو گزینه یکی برای کار با نرم‌افزارهای مهندسی و دیگری برای کار با نرم‌افزارهای سه‌بعدی سازی، گرافیک و رندرینگ معرفی خواهیم کرد.

ایسوس Vivobook S 15 OLED مدل K3502ZA با پردازنده قدرتمند

برای کاربری‌هایی که CPU نقش پررنگ‌تری در کارایی و عملکرد آن‌ها دارد، توصیه می‌کنیم به‌سراغ مدل دیگری از «Vivo‌Book S 15» بروید که برای این‌کار از پردازنده Core i5-12500H استفاده می‌کند. این لپ‌تاپ مشابه نمونه‌ی ۱۴ اینچی معرفی‌شده در بالا، علاوه‌بر پردازنده‌ی قدرتمند، کیفیت ساخت بالایی نیز دارد و نشان Evo اینتل را نیز کسب کرده است. لپ‌تاپ‌هایی دارای نشان Evo از ویژگی‌هایی بهره می‌برند که مورد تأیید استانداردهای سختگیرانه‌ی اینتل هستند؛ بنابراین ویژگی‌هایی چون عمر باتری بالای ۹ ساعت، طراحی باریک، پشتیبانی از تاندربولت ۴، حسگر اثر انگشت، شارژ سریع و کیبورد و ترک‌پد دقیق را می‌توان در لپ‌تاپ یافت.

صفحه‌نمایش ۱۵٫۶ اینچی OLED لپ‌تاپ وضوح 2.8K و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی را ارائه می‌کند و فضاهای رنگی DCI-P3 و sRGB را به‌طور کامل پوشش می‌دهد. ۸ گیگابایت رم به‌همراه یک ترابایت SSD از نوع NVMe در لپ‌تاپ VivoBook S به‌کار رفته است و باتری ۷۰ وات‌ساعتی آن، مهر تأییدی بر عمر باتری نسبتاً بالای لپ‌تاپ خواهد بود. توجه داشته باشید که لپ‌تاپ ایسوس گرافیک مجزا ندارد؛ برای پردازش‌های گرافیکی محصول دیگری را در ادامه معرفی کرده‌ایم.

لنوو Legion 5 مدل 15ACH6 با گرافیک قدرتمند

لپ‌تاپ «Legion 5 لنوو» شاید از معدود مدل‌هایی در این بازه قیمتی باشد که سازنده از نسخه‌ی قدرتمند گرافیک RTX 3050Ti با توان مصرفی ۹۵ وات استفاده کرده و ارزش خرید آن‌ را دربرابر بسیاری از لپ‌تاپ‌هایی که از همین گرافیک یا حتی RTX 3050 اما با توان مصرفی کمتر بهره می‌گیرند، بیشتر کرده است. بنابراین اگر به‌دنبال لپ‌تاپی مناسب برای اعمال گرافیکی سنگین و بازی در این بازه قیمتی می‌گردید، این مدل از Legion 5 لنوو بهترین گزینه خواهد بود.

Legion 5 در این پیکربندی، از پردازنده Ryzen 5 5600H بهره می‌گیرد، هشت گیگابایت رم به‌همراه ۵۱۲ گیگابایت SSD دارد، صفحه‌نمایش ۱۵٫۶ اینچی آن از نوع IPS با وضوح FHD، پوشش ۶۰ درصدی sRGB و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز است. هرچهار درگاه‌های USB آن از نوع USB 3.2 بوده و دو درگاه Type-C دارد.

برای مطالعه‌ی اطلاعات فنی و قیمت لپ‌تاپ و دیگر دستگاه‌های دیجیتال، به بخش محصولات زومیت مراجعه کنید. در این بخش، می‌توانید درباره‌ی لپ‌تاپ‌ها تبادل‌نظر و دیدگاه‌ها و پرسش‌های خود را مطرح کنید.

تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات

تبلیغات