تلاش برای قاچاق تراشه‌های انویدیا به چین؛ مقامات تایوان یک کارمند انویدیا را بازداشت کردند

چهارشنبه 7 مرداد 1405 - 12:35
مطالعه 2 دقیقه
لوگو انویدیا روی دیوار سبز
دادستانی تایوان یکی از کارکنان انویدیا را به اتهام مشارکت در صادرات غیرقانونی سرورهای هوش مصنوعی مجهز به تراشه‌های تحریمی به چین بازداشت کرد.

دادستانی تایوان در جریان تحقیقات درباره‌ی صادرات غیرقانونی سرورهای هوش مصنوعی سوپرمایکرو به چین، یکی از کارکنان انویدیا را بازداشت کرد.

دفتر دادستانی منطقه کیلونگ در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای امنیتی پس از بازرسی خانه و محل کار فرد مظنون با نام خانوادگی چانگ، او را برای بازجویی احضار کردند. مقام‌های قضایی به دلیل وجود خطر فرار، نابودی مدارک یا تبانی با همدستان و شاهدان، حکم بازداشت این فرد را صادر کرده‌اند.

رویترز گزارش می‌دهد، سرورهای توقیف‌شده به تراشه‌های پیشرفته‌ی انویدیا مجهز بوده‌اند که تحت محدودیت‌های صادراتی ایالات متحده قرار دارند. واشنگتن از سال ۲۰۲۲ صادرات و فروش این تراشه‌های پیشرفته را به خاک اصلی چین ممنوع کرده است. فرد بازداشت‌شده به عنوان کارمند انویدیا فعالیت می‌کند.

مدیران انویدیا هنوز به‌طور رسمی هویت این کارمند را تأیید نکرده‌اند. سخنگوی انویدیا گفت: «ما محصولات خود را عمدتا به شرکای شناخته‌شده از جمله تولیدکنندگان تجهیزات اصلی می‌فروشیم که به ما در اطمینان از انطباق تمامی فروش‌ها با قوانین کنترل صادرات ایالات متحده کمک می‌کنند.»

اقدام اخیر دادستانی بخشی از دور سوم بازرسی‌ها در این پرونده‌ی جنجالی به شمار می‌رود که در اردیبهشت و خرداد نیز جریان داشت. مأموران دادستانی تایوان پیش‌تر سه نفر را به اتهام صادرات غیرقانونی سرورهای هوش مصنوعی رده‌بالای سوپرمایکرو مجهز به تراشه‌های تحت تحریم انویدیا به چین بازداشت کردند.

نظرات

از دیگر اعضاء خانواده قلم