کارمندان مایکروسافت به اخراج‌های گسترده اعتراض کردند

چهارشنبه 31 تیر 1405 - 09:00
مطالعه 1 دقیقه
تجمع اعتراضی کارمندان مایکروسافت
صدها تن از کارکنان بخش ایکس‌باکس در اعتراض به موج جدید تعدیل نیروهای مایکروسافت، دست به تجمع اعتراضی زدند.

صدها تن از کارکنان بخش ایکس باکس با تجمع در مقابل چندین استودیوی بازی‌سازی، مخالفت خود را با تصمیم جدید مایکروسافت مبنی‌بر تعدیل گسترده‌ی نیروها اعلام کردند. این تظاهرات اعتراضی نشان‌دهنده‌ی خشم فزاینده‌ی کارکنان نسبت‌به سیاست‌های مدیریتی جدید در بخش بازی‌های ویدیویی مایکروسافت است.

به گفته‌ی اتحادیه کارکنان ارتباطات آمریکا، تجمعات یادشده در مقابل دفاتر استودیوهای مطرحی نظیر زنیمکس، اید سافت‌ور، ابسیدین و دیگر شعبه‌های مایکروسافت در ایالات متحده و کانادا سازماندهی شد. معترضان با حمل دست‌نوشته‌هایی، مستقیما سیاست‌های مدیریتی را هدف قرار دادند.

بسیاری از شعارهای معترضان متوجه آشا شارما، مدیر ارشد ایکس‌باکس، و برنامه‌ی بازسازی ساختاری اخیر او بود. روی یکی از پلاکاردها نوشته شده بود: «یک میلیارد؟ آن‌ها احمق هستند؟» این پیام به هدف‌گذاری شارما برای دستیابی ایکس‌باکس به روزانه یک میلیارد کاربر اشاره دارد؛ هدفی که هم‌زمان با اعلام خبر اخراج کارکنان مطرح شد.

معترضان همچنین با نوشتن جملاتی مانند «مایکروسافت در حال نابودکردن بازی‌های شما است»، نگرانی شدید خود را از آینده‌ی پروژه‌های در حال توسعه ابراز کردند. اتحادیه‌ی کارکنان ارتباطات آمریکا اعلام کرد که این اقدامات اعتراضی تا زمان دستیابی به ثبات شغلی بیشتر ادامه خواهد داشت.

نظرات

از دیگر اعضاء خانواده قلم