اشتراک سرویس موسیقی «اپل موزیک» گران‌تر شد

جمعه 26 تیر 1405 - 22:07
مطالعه 1 دقیقه
افزایش هزینه اشتراک اپل موزیک
اپل قیمت اشتراک ماهانه‌ی سرویس اپل موزیک و برخی از بسته‌های اشتراکی اپل وان را در ایالات متحده افزایش داد.

اپل هزینه‌ی اشتراک ماهانه‌ی سرویس اپل موزیک را برای کاربران خود افزایش داد. بر اساس تغییرات جدید، اشتراک انفرادی این سرویس با افزایش یک دلاری، از ۱۰٫۹۹ دلار به ۱۱٫۹۹ دلار در ماه رسید. این تصمیم هزینه‌های کاربران را در بخش‌های مختلف پلتفرم تحت تاثیر قرار می‌دهد.

بر اساس گزارش مک‌رومرز، قیمت اشتراک خانوادگی اپل موزیک با افزایش سه دلاری مواجه شده و از ۱۶٫۹۹ دلار به ۱۹٫۹۹ دلار رسیده است. دانشجوها هم باید از این پس به جای ۵٫۹۹ دلار، مبلغ ۶٫۹۹ دلار برای اشتراک ماهانه پرداخت کنند. اپل آخرین بار در مهر ۱۴۰۱ قیمت اشتراک سرویس موسیقی خود را افزایش داده بود.

تغییرات قیمتی جدید شامل بسته‌های اشتراکی اپل وان نیز می‌شود. قیمت بسته‌ی انفرادی اپل وان تغییر نکرده، اما قیمت بسته‌های خانوادگی و پریمیر با افزایش دو دلاری همراه شده است. اشتراک خانوادگی اپل وان اکنون با قیمت ۲۷٫۹۵ دلار و اشتراک پریمیر با قیمت ۳۹٫۹۵ دلار در ماه ارائه می‌شود. این افزایش قیمت‌ها علاوه بر ایالات متحده، در کشور برزیل نیز اعمال شده است.

سخنگوی اپل در بیانیه‌ای، علت این تصمیم را افزایش هزینه‌های مجوزدهی اعلام کرد.

به نظر شما افزایش قیمت سرویس‌های استریم موسیقی مانند اپل موزیک چقدر روی تصمیم کاربران برای تمدید اشتراک تاثیر می‌گذارد؟

نظرات

از دیگر اعضاء خانواده قلم