مدیران ارشد اپل و انویدیا همراه‌با ترامپ به چین سفر می‌کنند

جمعه 18 اردیبهشت 1405 - 14:40
مطالعه 2 دقیقه
تیم کوک / Tim Cook مدیرعامل اپل خوشحال دست به سمت بالا
تیم کوک و جنسن هوانگ، مدیران ارشد اپل و انویدیا، قرار است به‌زودی به‌همراه دونالد ترامپ به چین سفر کند.
تبلیغات

دولت دونالد ترامپ در نظر دارد هفته‌ی آینده از تیم کوک، مدیرعامل اپل و رؤسای شرکت‌های انویدیا، کوالکام، اکسون و بوئینگ برای سفر به چین دعوت کند.

بر اساس گزارش وب‌سایت سمافور، ترامپ قصد دارد در روزهای ۲۴ و ۲۵ اردیبهشت بر تقویت رابطه‌ی خود با شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین، تمرکز کند.

این سفر، اولین بازدید رئیس‌جمهور ایالات متحده از چین از سال ۲۰۱۷ تاکنون است. اسکات بسنت (وزیر خزانه‌داری)، جیمیسون گریر (نماینده‌ی تجاری آمریکا) و دیوید پردو (سفیر آمریکا در چین) فهرست مدیرانی که باید در این سفر حضور یابند را پیشنهاد داده‌اند.

تیم کوک در تاریخ ۱۰ شهریور از مقام مدیرعاملی اپل کنار می‌رود و جان ترنوس، رئیس فعلی بخش سخت‌افزار اپل، جایگزین او خواهد شد.

کوک پس از این تغییر، در نقش رئیس اجرایی هیئت‌مدیره باقی می‌ماند تا در زمینه‌هایی نظیر تعامل با سیاست‌گذاران جهانی به شرکت کمک کند. او پیش‌تر اعلام کرده بود که قصد دارد برای مدت طولانی در این جایگاه فعالیت کند.

روابط استراتژیک کوک و ترامپ

تیم کوک در هر دو دوره‌ی ریاست‌جمهوری ترامپ تلاش کرد تا رابطه‌ای مثبت را برای حفظ منافع اپل حفظ کند. ترامپ نیز پیش از این بارها از رابطه‌ی خود با مدیرعامل اپل تمجید کرده است.

ترامپ در یک مقطع گفت: «من از اینکه رئیس اپل برای جلب رضایت من تماس می‌گرفت، بسیار تحت تأثیر قرار گرفته بودم.»

کوک در سال ۲۰۲۵ مبلغ یک میلیارد دلار به صندوق تحلیف ترامپ کمک کرد. او همچنین لوحی از طلا و شیشه را به نشانه‌ی تعهد اپل برای سرمایه‌گذاری ۶۰۰ میلیارد دلاری در آمریکا به ترامپ اهدا کرد.

با انتقال تیم کوک به نقش جدید، جان ترنوس می‌تواند تمرکز بیشتری بر مدیریت داخلی اپل داشته باشد و از انتقاداتی که متوجه رابطه‌ی نزدیک کوک با ترامپ بود، در امان بماند.

نظرات