تیم کوک در یک نشست داخلی اعتراف کرد که انتشار ناموفق اپلیکیشن «اپل مپس» در سال ۲۰۱۲ «اولین اشتباه بزرگ» او در جایگاه مدیرعاملی بود.
اپل مپس در زمان انتشار با مشکلاتی مانند نامگذاری اشتباه مکانها، مسیریابی نادرست و تجربهی کاربری ضعیفتر نسبتبه گوگل مپس روبهرو بود. کوک در این نشست گفت محصول هنوز آماده نبود و ارزیابیهای داخلی بهدرستی این موضوع را نشان نداده بودند.
کوک با اشاره به واکنش اپل در آن زمان، تأکید کرد شرکت از کاربران عذرخواهی و حتی استفاده از اپلیکیشنهای رقیب را توصیه کرد؛ تصمیمی که به گفتهی او هرچند دشوار، اما در راستای منافع کاربران بود. کوک این تجربه را «ارزشمند» توصیف کرد و نمونهای از اولویتدادن به کاربران در تصمیمگیریها دانست.
پیامد این اتفاق، یکی از مهمترین تغییرات مدیریتی دوران کوک بود. اسکات فورستال، مدیر ارشد نرمافزار و از همکاران نزدیک استیو جابز، پس از این ماجرا از اپل جدا شد.
کوک در ادامه، از اپل واچ و قابلیتهای سلامتمحورش بهعنوان یکی از دستاوردهایی که بیشترین افتخار را برایش داشته، یاد کرد؛ بهویژه زمانی که پیامی را از کاربری دریافت کرد که ساعت جان او را نجات داده بود.