D1-lg

اپل امسال بیش از ۱۹ میلیارد تراشه از کارخانه‌های آمریکایی تأمین می‌کند

جمعه 12 اردیبهشت 1404 - 19:30
مطالعه 2 دقیقه
لوگو اپل Apple روی فروشگاه حضوری آسمان تاریک
اپل می‌خواهد فعالیت خود در خاک آمریکا را به‌صورت چشمگیری گسترش بدهد.
تبلیغات
D4-mcid4

به‌گزارش Toms Hardware، باوجود اینکه تراشه‌های بسیار مهم و رده‌بالای اپل با همکاری TSMC در تایوان تولید می‌شوند، اما بسیاری از تراشه‌ها هم تولید آمریکا هستند. کوپرتینویی‌ها انتظار دارند امسال حدود ۱۹ میلیارد تراشه از کارخانه‌های آمریکایی تأمین کنند. TSMC ده‌ها میلیون از پردازنده‌‌های جدید را در آریزونا تولید خواهد کرد.

تیم کوک، مدیرعامل اپل، در تماس تلفنی اخیرش با تحلیلگران و سرمایه‌گذاران گفت: «در سال ۲۰۲۵ انتظار داریم که بیش از ۱۹ میلیارد تراشه از دوازده ایالت، از جمله ده‌ها میلیون تراشه‌ی پیشرفته که امسال در آریزونا تولید می‌شوند، تأمین کنیم.»

فعلاً واحد تولیدی Fab 21 در آریزونا بخش کوچکی از تراشه‌هایی که اپل در محصولات خود استفاده می‌کند را تولید خواهد کرد. تولید همین تعداد هم بسیار چشمگیر است؛ به‌ویژه باتوجه به اینکه دستگاه‌های جدید اپل از تراشه‌های ۳ نانومتری استفاده می‌کنند. Fab 21 تراشه‌ها را براساس لیتوگرافی ۴ و ۵ نانومتری TSMC تولید می‌کند. اپل همچنان برای تعداد زیادی از محصولاتش به ده‌ها میلیون تراشه‌ی ۴ و ۵ نانومتری نیاز دارد.

قطعات کلیدی محصولات اپل مانند حافظه، مودم‌ها و حسگرهای دوربین با همکاری شرکت‌هایی همچون TSMC، مایکرون، سامسونگ، SK hynix و سونی در کشورهای آسیایی مختلف از جمله تایوان، سنگاپور، کره‌ی جنوبی، و ژاپن تولید می‌شوند.

هر کدام از دستگاه‌های اپل شامل قطعه‌های ساده‌تر از قبیل تقویت‌کننده‌ها، آی‌سی‌های مدیریت برق (PMIC)، درایورهای نمایشگر، ماژول‌های جلویی رادیو (FEM)، میکروکنترلرها، ریتایمر‌ها، ماژول‌های Wi-Fi/Bluetooth، کنترلرهای اترنت هستند که به فناوری‌های ساخت پیشرفته نیازی ندارند و در ایالات متحده تولید می‌شوند. بنابراین، تعجبی ندارد که اپل ممکن است تا‌کنون میلیاردها تراشه در خاک آمریکا تولید کرده باشد.

علاوه بر تأمین تراشه از توسعه‌دهندگان و تولیدکنندگان آمریکایی، اپل به‌تازگی از تعهد خود برای سرمایه‌گذاری ۵۰۰ میلیارد دلاری در چهار سال آینده در تأسیسات خود در آمریکا خبر داده است.

اپل شیشه‌ی مورد استفاده در گوشی آیفون را از یک شرکت آمریکایی تهیه می‌کند و به‌طور کلی، بیش از ۹۰۰۰ تأمین‌کننده در ایالات متحده در همه‌ی ۵۰ ایالت دارد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟

داغ‌ترین مطالب روز
نمای سه‌چهارم جلو سایپا کوییک با هوش مصنوعی
کوییک فیس‌لیفت؛ مدل جدید ماشین پرفروش سایپا از نگاه AI

خودرو کوییک را بازطراحی کردیم؛ هاچ‌بک جمع‌وجور سایپا با ظاهری مدرن و امکانات بیشتر.

35
حدود 11 ساعت قبل
بهترین ساعت های صفحه گرد بازار
بهترین ساعت هوشمند صفحه گرد [تابستان ۱۴۰۴]

با بهترین ساعت‌های هوشمند صفحه‌گرد از برندهای سامسونگ، شیائومی و گوگل آشنا شوید.

60
1 روز قبل
برترین سرویس‌ های ذخیره‌ سازی ابری در سال ۱۴۰۴؛ از رایگان تا حرفه‌ای

اهمیت حفظ و ذخیره‌سازی داده‌ها و دسترسی به آن‌ها در هر زمان و هر مکان، افراد زیادی را به استفاده از سرویس‌های ابری سوق داده است.

60
1 روز قبل
لکسوس LC500 Pinnacle کوپه و کانورتیبل
ماشین ژاپنی با روح سامورایی؛ مدل سفارشی لکسوس LC500 معرفی شد

لکسوس با نسخه‌ای خاص و محدود از کوپه‌ی پرچم‌دار خود، آخرین برگ برنده‌اش را رو کرد.

6
1 روز قبل
نمای سه‌چهارم جلو خودرو آواتار ۱۲
تولید خودرو در یک دقیقه؛ خودروساز چینی به دستاورد حیرت‌انگیزی رسید

شرکت خودروسازی آواتار با همراهی چندین شرکت مطرح چینی، کارخانه‌ی فوق پیشرفته‌ای تأسیس کرده که می‌تواند در هر دقیقه یک خودرو تولید کند.

57
حدود 17 ساعت قبل
بهترین سایه بان برای کولر آبی
بهترین سایبان برای کولر آبی کدام است؟ تضمین خنکی کولر در گرم‌ترین روزهای سال

نصب سایه‌بان برای کولر آبی، اقدام ساده‌ای است که با خنک نگه‌داشتن بدنه‌ی کولر در گرمای تابستان، باعث بهبود عملکرد و افزایش راندمان آن می‌شود.

29
حدود 18 ساعت قبل
شارژ شدن گلکسی اس ۲۵ اج
آپدیت One UI 8 یکی از قابلیت‌های قدیمی گوشی‌های سامسونگ را حذف می‌کند

آپدیت One UI 8 به‌دلیل حذف یکی از ویژگی‌های قدیمی احتمالاً کاربران حرفه‌ای و علاقمند به شخصی‌سازی را ناامید خواهد کرد.

81
1 روز قبل
تبلیغات
DN-DNShatel

نظرات

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات