چند متخصص تراشه به هیئت‌مدیره سامسونگ اضافه شدند؛ تلاش کره‌ای‌ها برای مقابله با انبوهی از چالش‌های کسب‌وکاری

چهارشنبه 1 اسفند 1403 - 08:58
مطالعه 1 دقیقه
پرچم سفید با لوگو سامسونگ / Samsung درحال اهتزاز جلوی ساختمان
سامسونگ در تلاش برای مقابله با چالش‌های کسب‌وکار تولید تراشه‌اش، چند متخصص این حوزه را به هیئت‌مدیره‌ی خود اضافه کرد.
تبلیغات

کسب‌وکار تراشه‌های سامسونگ به اصلاح جدی نیاز دارد. پس از تغییرات گسترده در ساختار مدیریتی، این شرکت برای غلبه بر چالش‌های پیش‌ رو، کارشناسان تراشه را به هیئت‌مدیره‌ی خود اضافه کرده است.

از جمله مشکلات بخش تراشه‌ی سامسونگ، نرخ پایین تولید در لیتوگرافی سه نانومتری که مانع دریافت سفارش‌ها شده، شکست در جلب سفارش برای تراشه‌های HBM3E از انویدیا و افزایش رقابت با چین در بازار DRAM‌-های قدیمی است.

به‌نوشته‌ی رویترز، سامسونگ جون یانگ‌هیون، رئیس بخش تراشه و سونگ جای‌هیوک، مدیر ارشد فناوری را برای عضویت در هیئت‌مدیره نامزد کرده و لی هیوک‌جائه، استاد دانشگاه ملی سئول، به‌عنوان عضو خارج از سازمان معرفی شده است. او متخصص فناوری‌های تراشه است۰ و ریاست مرکز تحقیقات تراشه‌ی این دانشگاه را نیز بر عهده دارد.

جون یانگ‌هیون در می ۲۰۲۴ (اردیبهشت و خرداد ۱۴۰۳) به ریاست بخش نیمه‌هادی سامسونگ منصوب و در پی تغییرات اساسی نوامبر همان سال (آبان و آذر)، به‌عنوان یکی از مدیران عامل شرکت نیز انتخاب شد.

اقدام سامسونگ قوی‌ترین نشانه از جدیت این شرکت در مقابله با چالش‌های یکی از سودآورترین بخش‌هایش است. با حضور دو مدیر ارشد و یک استاد برجسته‌ی حوزه‌ی تراشه در هیئت‌مدیره، مدیریت ارشد شرکت تمرکز بیشتری بر حل مشکلات خواهد داشت.

تبلیغات
تبلیغات

نظرات