چین نخستین‌بار آمار کارکنان بهداشتی آلوده به ویروس کرونا را منتشر کرد

جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۱:۳۷
مطالعه 2 دقیقه
در شرایطی که کارکنان پزشکی بیمارستان‌های چین ازنظر دسترسی به تجهیزات ایمنی با مشکل مواجه شده‌اند، انتشار گسترده ویروس کرونا در این افراد، بر نگرانی‌های مردم افزوده است.
تبلیغات

بیش از یک ماه است که کارکنان پزشکی در استان هوبئی که در مرکز شیوع ویروس کرونا جدید (کووید ۱۹) قرار دارد، در وضعیتی که با کمبود تجهیزات محافظ شخصی نظیر ماسک، لباس و عینک ایمنی مواجهند، تقریبا بدون وقفه درحال کار هستند.

چین برای اولین‌بار در روز جمعه ارقامی را منتشر کرد که بار دیگر بر خطرات پیش روی کسانی که در خط مقدم مبارزه با شیوع ویروس کرونا قرار دارند، تأکید می‌کند. تعداد ۱۷۱۶ نفر از کارکنان پزشکی دچار ویروس شده‌اند و ۶ نفر از آن‌ها جان خود را از دست داده‌اند. از میان این افراد، ۱۵۰۲ نفر در استان هوبئی بودند. این اعلامیه نخستین تأیید رسمی دولت چین درمورد شمار کارکنان پزشکی آلوده بود و احتمالا موجب افزایش هراس‌ها درمورد شیوع ویروس می‌شود. بنجامین کولینگ، استاد اپیدمیولوژی دانشگاه هنگ‌کنگ گفت:

من فکر می‌کنم این وضعیت بسیار نگران‌کننده است. کارکنان مراقبت‌های بهداشتی با چالش مراقبت از شمار قابل‌توجهی از بیماران در ووهان روبه‌رو هستند. کشف این موضوع که تعدادی از آن‌ها عفونی شده‌اند، نگران‌کننده است.

زنگ یکسین، معاون مدیر کمیسیون ملی بهداشت گفت که از تاریخ ۱۱ فوریه، کارکنان آلوده، ۳/۸ درصد از کل عفونت‌های تأییدشده در چین را تشکیل می‌دهند. وی افزود برای اینکه مشخص شود که آیا عفونت‌ها در سرتاسر بیمارستان یا درون جامعه پراکنده شده است یا نه، باید پژوهش‌های بیشتری انجام داد.

کارکنان پزشکی که هم در تلاش برای درمان بیماران و هم سالم نگه داشتن خود هستند، به التماس کردن از دوستان خود روی آورده‌اند و به‌دنبال دریافت کمک‌ از دیگران و استفاده از نوار چسب برای وصله کردن لباس‌ها و ماسک‌های پاره‌ی خود هستند. بسیاری از پزشکان و پرستاران می‌گویند که تنها یک وعده غذا در روز می‌خورند زیرا رفتن به توالت به‌معنای درآوردن و دورانداختن لباس‌های ایمنی است که نمی‌توانند آن‌ها را جایگزین کنند.

براساس داده‌های دولتی، در جریان شیوع سارس در سال‌های ۲۰۰۲ و ۲۰۰۳، تعداد ۹۶۱ نفر از کارکنان پزشکی بیمار شدند که ۱۸ درصد از موارد را شامل می‌شدند. ژو دژونگ در مصاحبه با خبرگزاری شین‌هوآ گفت در آن زمان، حدود یک درصد از کارکنان پزشکی که به ویروس سارس آلوده شده بودند، از دنیا رفتند.

تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

تبلیغات