آپدیتهای آتی ویندوز 10 در زمان کوتاهتری نصب خواهند شد
نصب بهروزسانیهای ویندوز برای کاربران این سیستمعامل همیشه یک معضل عذابآور بوده است. مایکروسافت نهتنها بدون توجه به خواستهی کاربران، آنها را وادار میکند تا دستگاههای خود را بهروزرسانی کنند؛ بلکه فرآیند انجام این کار نیز بهشدت سرعت پایینی دارد. مجموع این عوامل موجب شده است که بهروزرسانی یک دستگاه ویندوزی بیش از آنکه اقدامی ضروری و سودمند باشد، به یک تحمیل ناخوشایند تبدیل شود.
از زمان انتشار ویندوز ۱۰، مایکروسافت بهسختی مشغول کار بوده تا زمان غیرفعال بودن کامپیوتر را در حین بهروزرسانی ویندوز کاهش دهد. بهطور معمول، فرآیند بهروزرسانی ویندوز نزدیک به یک تا دو ساعت زمان میبرد و در این مدت قادر به دسترسی به کامپیوتر یا لپتاپ خود نخواهید بود. این مسئله قطعا برای اکثر کاربران مشکل آزاردهندهای محسوب میشود. ظاهرا، مایکروسافت به این موضوع پی برده است و بهزودی آن را برطرف خواهد کرد. دونا سارکار، مدیر برنامهی اینسایدر ویندوز امروز تایید کرد که آنها با موفقیت توانستهاند زمان غیرفعال بودن ویندوز را به ۳۰ دقیقه کاهش دهند. این تغییر یک بهبود قابل توجه در مقایسه با قبل محسوب میشود. سارکار در این باره نوشته است:
ما در بازخوردهایی که از شما گرفتهایم، دریافتیم که عدم دسترسی به کامپیوتر در حین بهروزرسانی برای کاربران آزاردهنده است. ما صدای شما را شنیدیم و اکنون زمان غیرفعال بودن را به متوسط ۳۰ دقیقه کاهش دادیم. این یک کاهش ۶۳ درصدی در مقایسه با بهروزرسانی کریترز محسوب میشود. این بخشی از ماموریت ما در خلق محصولات بهتر برای دنیایی متصل بههم بهحساب میآید که بهشدت به عمر باتری بالا و حداکثرسازی استفاده از دستگاه تنها با یک بار شارژ وابسته است. از بازخورد شما سپاسگزاریم.
پس از توضیح سارکار، جوزف کانوی، مدیر برنامهی ارشد در تیم مبانی ویندوز از طریق یک پست وبلاگی دربارهی این تغییر جدید توضیحات بیشتری ارائه داد:
بهمنظور دستیابی به این هدف، بخشهایی از کار را که در مراحل آفلاین انجام میشود به مرحلهی آنلاین منتقل کردیم. به دلیل این تغییرات، متوسط زمان آفلاین برای بهروزرسانی کریترز که اکتبر سال گذشته منتشر شد با یک بهبود ۳۸ درصدی به ۵۱ دقیقه کاهش یافت. با این حال ما در همین جا متوقف نشدیم و در بهروزرسانی پیشروی ویندوز تلاش بیشتری انجام دادیم تا بخشهایی بیشتری را نیز به مرحلهی آنلاین منتقل کنیم. این اقدام در مجموع موجب شد تا هنگام نصب بیلدهای برنامهی اینسایدر، زمان آفلاین به متوسط ۳۰ دقیقه کاهش یابد. این تغییر یک بهبود ۶۳ درصدی نسبت به بهروزرسانی کریترز محسوب میشود.
براساس این پست، تیم ویندوز با موفقیت توانسته متوسط زمان آفلاین را از ۸۲ دقیقه به ۳۰ دقیقه کاهش دهد. متاسفانه این تغییر فعلا مخصوص اینسایدرهای ویندوز است. با این حال، انتظار میرود مایکروسافت این تغییر را بههمراه بهروزرسانی بزرگ بعدی ویندوز ۱۰ در دسترس دیگر کاربران قرار دهد.
برای خرید بهترین سشوار خانگی، حرفهای و چرخشی به چه نکاتی باید توجه کرد؟ بهترین برند سشوار کدام است؟ با راهنمای خرید بهترین سشوارها همراه زومیت ...
«Recurse» اولین آهنگ دنیاست که نتهایش از همنوایی شگفتانگیز انسان، هوش مصنوعی و قدرت پردازش کامپیوتر کوانتومی شکل گرفته است.
در این مقاله با نگاهی به روند تکنولوژی به بررسی مشاغلی میپردازیم که طی ۱۰ سال آینده در ایران بیشترین رشد و فرصت شغلی را خواهند داشت.
اگر قصد دارید یکی از گوشیهای سامسونگ را برای عکاسی بخرید، در این مقاله با بهترین گوشیهای سامسونگ ازنظر دوربین براساس قیمتهای مختلف آشنا خواهید شد.
اگر بهدنبال گوشی هوشمند برای بازی میگردید، نیاز نیست حساب بانکیتان را خالی کنید. در این مقاله بهترین گوشیهای گیمینگ بازار ایران را معرفی ...
درحالیکه همه ما احتمالاً تجربه خوردن تخم بلدرچین، اردک و البته مرغ را داریم، اثری از تخم بوقلمون سر سفرههای ما نیست. علت چیست؟
شیائومی ۱ خردادماه با برگزاری مراسمی ویژه از اولین شاسیبلند خود در کنار چند محصول مهم دیگر رونمایی خواهد کرد.