راهنمای جامع ویزای هلند

هلند یکی از کشورهای منطقه شینگن محسوب می‌شود، سفر به آن نیازمند دریافت ویزا از سفارت این کشور در تهران است.

کشور پادشاهی هلند یکی از کشورهای اروپای غربی است که در شمال غربی قاره سبز قرار دارد و به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی دومین بندر بزرگ اروپا را در اختیار دارد. البته با وجود مساحت کم و قرارگیری خشکی پایین‌تر از سطح دریا هلند یکی از سرسبزترین کشورها و پرورش‌دهندگان گل در جهان است و از این رو، گردشگران بسیاری برای شرکت در جشنواره‌های گل و گیاه و نیز گردش در کانال‌های آمستردام و سایر جاذبه‌های بی‌نظیر این شهر به هلند سفر می‌کنند. البته از آنجایی که هلند یکی از کشورهای منطقه شینگن محسوب می‌شود، سفر به آن نیازمند دریافت ویزا از سفارت این کشور در تهران است.

ویزای هلندشرح خدمات
انواع ویزاتوریستی، تجاری، ملاقات خانواده و بستگان، ترانزیت فرودگاهی، ورود مجدد، طولانی مدت (تحصیلی و کاری)
مراحل صدور ویزاتکمیل فرم درخواست، آماده‌سازی مدارک، تعیین وقت سفارت، تحویل مدارک و ثبت اطلاعات بیومتریک، عودت پاسپورت
وقت سفارتمراجعه به کارگزار سفارت
مصاحبه و انگشت‌نگاری دارد
مدارک لازم برای صدور ویزامدارک شناسایی، مدارک مالی و مدارک شغلی
مدت زمان لازم برای صدور ویزابیست روز
سفارت/ کنسولگریدارد

انواع  ویزای هلند

  • ویزای توریستی: این نوع ویزا برای افرادی صادر می‌شود که به منظور گردش و بازدید از هلند و به صورت موقت قصد سفر به این کشور را دارند. حداکثر مدت اقامت با این ویزا ۹۰ روز در یک دوره ۱۸۰ روزه است.
  • ویزای تجاری: ویزای تجاری ویژه افرادی است که برای ملاقات‌های تجاری، شرکت در جلسه‌ها، کنفرانس‌ها و ... قصد سفر به هلند را دارند.
  • ویزای ملاقات خانواده و بستگان: این ویزا مختص افرادی است که برای ملاقات خانواده و بستگان خود عازم سفر به هلند هستند
  • ویزای ترانزیت فرودگاهی: این ویزا محدود به مکان‌های ترانزیت بین المللی فرودگاه‌های حوزه شینگن است و دارندگان ویزا مجاز به خروج از فرودگاه و گردش در داخل کشورهای حوزه شینگن نیستند.
  • ویزای ورود مجدد به هلند: این ویزا برای افرادی است که قصد عبور و مرور در خاک هلند را به منظور سفر به کشورهای دیگر را دارند و فاقد اجازه اقامت معتبر است.
  • ویزای طولانی مدت (ملی): این نوع ویزا برای امور تحصیلی و کار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مدارک لازم برای ویزای هلند

مدارک ویزای شینگن هلند شامل مدارک شناسایی (گذرنامه دارای اعتبار، عکس و...)، مدارک مالی (گواهی تمکن مالی)، بیمه مسافرتی و بلیط رفت و برگشت است.

مراحل صدور ویزای هلند

سفارت هلند مراحل جمع‌آوری مدارک و ثبت اطلاعات بیومتریک را به کارگزار خدمات ویزا واگذار کرده است؛ بنابراین، متقاضیان باید به صورت حضوری جهات ارائه مدارک و انجام انگشت‌نگاری به دفتر کارگزار ویزا مراجعه کنند. نکته قابل توجه اینکه تصمیم نهایی در مورد صدور ویزا توسط سفارت هلند اتخاذ می‌شود. 

ویزای هلند

هزینه صدور ویزا

هزینه صدور ویزای شینگن عادی به ازای هر نفر معادل ۶۰ یورو و برای کودکان ۶ تا ۱۱ سال برابر با ۳۵ یورو است.

زمان لازم برای صدور ویزا

حداقل مدت زمان قانونی رسیدگی و بررسی مدارک برای صدور ویزا ۲۰ روز است و در تمام این مدت گذرنامه در اختیار سفارت خواهد بود.

سفارت هلند در ایران

  • نشانی سفارت: تهران، فرمانیه، خیابان دیباجی شمالی، خیابان ارغوان غربی، پلاک ۶۰
  • تلفن پاسخگوی ۲۴ ساعته: ۲۳۶۶۰۰۰۰ (۰۲۱)
  • نمابر: ۲۳۶۶۰۱۹۰
  • ساعت‌های کاری: یک‌شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۷:۳۰ صبح تا ۱۶، پنج شنبه‌ها از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۳:۳۰
  • وب‌سایت:  www.netherlandsandyou.nl
  • نشانی جدید کارگزار سفارت هلند در تهران: ميدان هروى، خيابان هروى، گلستان پنجم، نبش خيابان نازک، مجتمع تجارى هروى سنتر، طبقه چهارم

منبع کجارو

از سراسر وب

  دیدگاه
کاراکتر باقی مانده
تبلیغات

بیشتر بخوانید