D1-kifpool

پنل نمایشگر پیکسل 3 توسط ال جی تولید شده است

پنج‌شنبه 26 مهر 1397 - 10:18
مطالعه 2 دقیقه
کالبدشکافی گوشی پیکسل 3 مشخص می‌کند که پنل نمایشگر این محصول همانند پرچمدار سال گذشته‌ی گوگل، توسط LG تولید شده است.
تبلیغات
D4-mcid4

روی جعبه‌ی گوشی‌های پیکسل 1 و پیکسل 2 عبارت «ساخته‌شده توسط گوگل» دیده می‌شد، اما درواقع این نسل سوم محصولات پیکسل هستند که به‌صورت کامل توسط این غول جستجو و همچنین کارمندان سابق HTC تولید شده‌اند.

اگر به خاطر داشته باشید، منتقدان زیادی صفحه نمایش پیکسل 2 ایکس ال که توسط ال‌جی ساخته شد بود را به باد انتقاد گرفتند و تقریبا همه اهالی رسانه اتفاق نظر داشتند که صفحه نمایش سامسونگ به‌کاررفته در پیکسل 2 کوچکتر، در همه‌ی شرایط نسبت به پنل OLED ساخت LG (روی 3 XL) برتری دارد؛ در نتیجه، بسیاری از کاربران اعتقاد داشتند که گوگل در ساخت پرچمدار سال ۲۰۱۸ خود دیگر از پنل‌های OLED ال‌جی استفاده نخواهد کرد.

پیکسل 3 ایکس ال

جالب است بدانید پس از آنکه تیم iFixit، پیکسل 3 را کالبدشکافی کرد، در کمال ناباوری با پنل OLED ساخت LG مواجه شد. مسئله‌ی مهم اینجا است که تقریبا همه‌ی منتقدان به تعریف و تمجید کیفیت بالای نمایشگر پیکسل‌های جدید پرداخته‌اند و همین مورد باعث شده بود کاربران به اشتباه سامسونگ را دلیل اصلی این موفقیت قلمداد کنند. البته نمایشگر پیکسل‌های امسال در وضوح تصویر با یکدیگر متفاوت هستند؛ به‌عنوان مثال پیکسل ۳ نمایشگری با رزولوشن ۲۱۶۰ در ۱۰۸۰ پیکسل (۴۴۳ پیکسل در هر اینچ مربع) دارد؛ در حالی که برادر بزرگترش از صفحه‌ نمایشی با رزولوشن ۲۹۶۰ در ۱۴۴۰ پیکسل (۵۲۳ پیکسل در هر اینچ مربع) بهره می‌برد.

حال که تولیدکننده‌ی صفحه نمایش پیکسل 3 مشخص شده است، باید خاطرنشان کنیم که LG نسبت به سال گذشته پیشرفت زیادی در تولید پنل‌های OLED داشته و بی‌راه نیست که اپل این شرکت را به‌عنوان دومین تولیدکننده‌‌ی نمایشگر محصولات خود انتخاب کرده است. این شرکت کره‌ای اگر قادر باشد میزان تولید پنل‌های OLED خود را افزایش دهد، بدون شک سهم بزرگی از بازار را کسب خواهد کرد و برای Samsung دردسر آفرین خواهد شد.

ناگفته نماند که تیم آی‌فیکس‌ایت به Pixel 3 XL و برادر کوچکترش امتیاز ۴ از ۱۰ را داده است که این مورد نشان می‌دهد تعمیر پرچمداران Google کار راحتی نخواهد بود.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
تبلیغات
D5-b3IranServer
داغ‌ترین مطالب روز
قطع اینترنت و فیلترینگ - پراکسی سایت
قطعی گوگل بخش بزرگی از اینترنت را در خاموشی فرو برد

اختلال گسترده در سرویس گوگل Cloud، سرویس‌های بزرگ و مهمی مانند اسپاتیفای را با قطعی مواجه کرد.

64
1 روز قبل
هوش مصنوعی جمنای گوگل
چگونه از قابلیت های هوش مصنوعی جمینای گوگل در گوشی استفاده کنیم؟

آیا جمنای می‌تواند جای دستیار گوگل را بگیرد؟ با امکانات جدید و هوش برتر، شاید جمینای همان دستیار هوشمندی باشد که همیشه منتظرش بودید.

20
حدود 2 ساعت قبل
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
وزارت ارتباطات: موقتا محدودیت‌هایی بر اینترنت کشور اعمال شده است

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از اعمال محدودیت بر اینترنت کشور خبر داد.

730
1 روز قبل
مارک کوبان کارآفرین آمریکایی
میلیاردر معروف: اگر می‌خواهید موفق شوید، تعادل کار و زندگی را کنار بگذارید

میلیاردر معروف و باسابقه می‌گوید برای بهترین بودن نمی‌توان بین کار و زندگی تعادل داشت.

35
حدود 23 ساعت قبل
لوگوی اپلیکیشن Phone by Google با پس‌زمینه نارنجی
صفحه تماس اندروید اصلاح شد و حالا کاربردی‌تر از همیشه به نظر می‌رسد

تغییری کوچک اما هوشمندانه در اندروید، تجربه تماس‌های تلفنی را وارد مرحله‌ی جدیدی می‌کند.

36
1 روز قبل
گوشی لاوا Storm Lite
این ۲ گوشی ارزشمند و ارزان، برای کارهای روزمره مناسب‌اند

با کمتر از ۱۰ میلیون تومان هم می‌شود گوشی 5G با رم LPDDR5 و اندروید ۱۵ داشت؟ مشخصات جذاب این دو گوشی جدید شما را شگفت‌زده می‌کند.

31
1 روز قبل
پاول دورف / Pavel Durov مدیرعامل تلگرام با هودی مشکی
مدیرعامل تلگرام: از گوشی استفاده نمی‌کنم!

پاول دورف پیام‌رسانی را ساخت که دنیا را متحول کرد، اما خودش نه تماس می‌گیرد، نه پیامک می‌فرستد. چرا مدیرعامل تلگرام گوشی ندارد؟

56
1 روز قبل
تبلیغات
DN-DNShatel

نظرات

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات