D1-lg

وزیر ارتباطات: ادامه فعالیت تلگرام در ایران منوط به حذف موارد تروریستی است

چهارشنبه 13 دی 1396 - 09:20
مطالعه 3 دقیقه
وزیر ارتباطات در حاشیه‌ی جلسه‌ی هیئت دولت اعلام کرد که ادامه‌ی فعالیت تلگرام در کشور منوط به حذف موارد تروریستی است.
تبلیغات
D4-mcid4

وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه برخی کانال‌های تلگرامی ترویج خشونت در کشور دارند، گفت: «اجازه‌ی فعالیت به این کانال‌ها نمی‌دهیم.» محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، پیش از ظهر امروز در حاشیه‌ی جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضعیت تلگرام و شبکه‌های اجتماعی گفت: «آنچه مشخص است، با توجه به اینکه با استفاده از ظرفیت‌های خوبی که در کشور برای توسعه‌ی کسب‌وکار و اشتغال ایجاد شده مورد سوءاستفاده برخی قرار گرفت و اثرات آن در چند روز گذشته در کشور قابل مشاهده بود. آسیب‌های زیادی به این بهانه به آرامش و زندگی مردم زده‌اند، این چالش وجود داشت که بین چیزی که در حال وقوع در کشور است و چیزی که مورد استفاده مردم بود در صورت مسدود شدن موجب نارضایتی مردم شده و امنیت اجتماعی کشور زیر سوال می‌رفت.»

وزیر ارتباطات ادامه داد: «هم دسترسی آزاد در منشور حقوق شهروندی و هم امنیت حق مردم است که دولت و شورای امنیت کشور کارگزار این مسئله هستند و ریاست آن با آقای رحمانی فضلی است. خیلی از کانال‌های تلگرامی هستند که اقدامات تروریستی را ترویج کرده و مردم را در آن به فساد تشویق می‌کنند. کانال‌های متعدد تلگرامی وجود دارند که به ترویج خشونت و رفتارهای تروریستی اقدام می‌کنند، آمارها و مستندات وجود دارد که اگر تاکنون آماری ارائه نداده‌ایم به دلیل عدم ترویج خشونت بوده است. کانال‌هایی که مردم را به آتش زدن خانه‌ی مسئولان، مساجد، تکایا و مراکز نظامی تشویق می‌کنند.»

وی تصریح کرد: «این‌گونه موارد در هیچ کشوری اجازه‌ی فعالیت نخواهند داشت. در مرحله‌ی اول توقف شبکه‌های اجتماعی درباره‌ی فعالیت این شبکه‌ها در شورای عالی امنیت ملی در شرایطی که نظرات متعددی دراین‌باره وجود داشت، تصمیم‌گیری شد که نتیجه‌ی آن، توقف برخی از این شبکه‌ها بود که این تصمیم طی چند روز گذشته در کشور اجرایی شد. با توجه به اینکه از شب گذشته در اکثر نقاط کشور آرامش برقرار است. جا دارد از همه‌ی دستگاه‌ها و نهادهای امنیتی از این بابت تشکر کنیم. گام بعدی بازگشایی این شبکه‌ها است. چند روز گذشته پیگیری‌هایی در این زمینه از شورای امنیت کشور انجام دادیم که در مناطقی که آرامش حاکم است این شبکه‌ها بازگشایی شوند.»

آذری جهرمی یادآور شد:

با مدیر تلگرام نیز مکاتبه کردیم که ادامه فعالیت تلگرام در ایران منوط به حذف موارد تروریستی است.

وی اظهار داشت: «بیشترین کاربران و حجم استفاده از تلگرام در ایران است، طبیعتاً اگر احترام متقابل نباشد، شرایط دشوار خواهد شد. مدیر تلگرام به مقررات موجود و درخواست مردم برای حذف موارد تروریستی احترام بگذارد. کشور در موارد سیاسی و انتقادی «باز» عملکرد کرده است، همه‌ی ارکان نظام ظرفیت انتقادی این شبکه‌ها را پذیرفته‌اند، سخت‌ترین انتقادات در فضای مجازی علیه دولت صورت می‌گیرد؛ اما دولت آن را قبول کرده است. فازی که شبکه‌های اجتماعی در این شرایط کشور به آن ورود کرده‌اند و نوع برخورد آن‌ها در این فضا به‌خصوص از جانب تلگرام، فاز ترویج خشونت و رفتارهای تروریستی است.»

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
تبلیغات
D5-b3IranServer
داغ‌ترین مطالب روز
ساخت استوری جذاب در اینستاگرام
آموزش ساخت استوری جذاب در اینستاگرام برای افزایش تعامل

با رعایت نکات و ترفندهای این مقاله استوری‌های جذاب بسازید و از تعامل با فالوورهایتان لذت ببرید.

8
1 روز قبل
فوران گدازه از آتشفشان
دانشمندان می‌گویند هسته زمین درحال نشت طلا است

دانشمندان به‌تازگی به شواهدی دست یافته‌اند که نشان می‌دهد هسته‌ی زمین درحال نشت طلا و سایر فلزات گران‌بها است.

122
1 روز قبل
نمای سه‌چهارم جلو خودرو Maextro S800
خودرو فوق لوکس هواوی از راه رسید؛ رقیب ۸ میلیاردی مرسدس میباخ با امکانات شگفت‌انگیز

هواوی با همکاری JAC موتورز، خودرو لوکس و باشکوه Maextro S800 را با امکانات رفاهی بی‌شمار برای رقابت با میباخ رونمایی کرد.

100
حدود 7 ساعت قبل
بوگاتی Tourbillon Équipe Pur Sang
مدیرعامل بوگاتی از چه خودرویی استفاده می‌کند؟ شاید تعجب کنید

شاید تصور کنید مدیرعامل بوگاتی از خودرو ساخت شرکت خودش استفاده می‌کند؛ اما در اشتباه هستید.

59
1 روز قبل
ساس روی ملحفه کتان کرم
وفادارترین دشمن بشر؛ ساس‌ها ۶۰ هزار سال است که آرامش را از ما گرفته‌اند

ساس‌ها احتمالاً نخستین آفت شهری تاریخ بوده‌اند و مطالعه‌‌ی جدید ژنوم آن‌ها نشان می‌دهد که موفقیتشان از همان دوران آغاز تمدن بشر آغاز شده است.

46
1 روز قبل
رنگ بندی گلکسی A05s سامسونگ
یکی از اقتصادی‌ترین گوشی‌های سامسونگ به One UI 7 آپدیت شد

آپدیت جدیدی برای یکی از گوشی‌های اقتصادی سامسونگ منتشر شده است که ظاهر سیستم را دگرگون و قابلیت‌های تازه‌ای روی آن فعال می‌کند.

223
1 روز قبل
منوی اپلیکیشن‌های گلکسی A36
تغییری که باید در One UI 7 سامسونگ اعمال می‌شد، به One UI 8 آمد

یکی از قابلیت‌های کاربردی اندروید که در One UI 7 غایب بود، به One UI 8 اضافه شده است.

88
1 روز قبل
تبلیغات
DN-DNShatel

نظرات

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات