تماشا کنید: گوشی‌های اندرویدی میلیون‌ها کاربر ونزوئلایی را پیش از وقوع زلزله آگاه کردند

چهارشنبه 10 تیر 1405 - 11:27
مطالعه 1 دقیقه
هشدار وقوع زلزله روی گوشی هوشمند
سیستم هشدار زلزله‌ی گوگل با استفاده از حسگرهای گوشی، پیش از وقوع زمین‌لرزه در ونزوئلا به میلیون‌ها کاربر هشدار داد.
تبلیغات

سیستم هشدار زلزله‌ی گوگل هم‌زمان با وقوع دو زمین‌لرزه‌ی قدرتمند در ونزوئلا، کاربران گوشی‌های اندرویدی را از چند ثانیه تا حدود دو دقیقه پیش از آغاز لرزش‌ها مطلع کرد.

ویدیوهایی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، نشان می‌دهند که این هشدارها به شهروندان فرصت داده تا پیش از شروع تکان‌های شدید، محل را ترک کنند یا به نقاط امن پناه ببرند.

پخش از رسانه

سیستم گوگل با استفاده از حسگرهای حرکتی موجود در گوشی‌های اندرویدی، امواج اولیه‌ی زمین‌لرزه را شناسایی و هشدارهای لازم را برای کاربران ارسال می‌کند. ونزوئلا سامانه‌ی ملی هشدار زودهنگام زلزله ندارد.

گوگل می‌گوید این سامانه در روز چهارشنبه، ۳ تیر، برای حدود ۱۱٫۴ میلیون نفر هشدار ارسال کرد. به گفته‌ی گوگل، نزدیک به ۱٫۴ میلیون نفر نیز هشدارهای «اقدام فوری» دریافت کرده‌اند که برای مناطق با احتمال لرزش شدید صادر می‌شود.

نظرات