بلا رمزی: می‌توانم بازیگر نقش مرد عنکبوتی شوم

سه‌شنبه 28 مرداد 1404 - 14:00
مطالعه 1 دقیقه
زن جوان با چهره‌ای نگران
بازیگر سریال The Last of Us از علاقه‌اش به ایفای نقش در فیلم مرد عنکبوتی می‌گوید.
تبلیغات

بلا رمزی بعد از مرگ شخصیت جوئل با بازی پدرو پاسکال در فصل دوم سریال The Last of Us، از علاقه‌اش به ایفای نقش در فیلم مرد عنکبوتی گفت.

رمزی در دنیای فیلم‌های ابرقهرمانی تازه‌کار است و فقط یک فیلم دیده؛ نسخه‌ای از فیلم مرد عنکبوتی با بازی اندرو گارفیلد: «اولین بار بود فیلمی از مارول می‌دیدم.»

رمزی می‌گوید که بیشتر پرسشی که مردم از او دارند درباره‌ی پدرو پاسکال است: «همه می‌پرسند پدرو پاسکال چطور است؟ واقعاً همان‌قدر مهربان که به‌نظر می‌آید؟ و جوابم همیشه بله است.»

پاسکال به‌تازگی در فیلم The Fantastic Four: First Steps ایفای نقش کرد. وقتی از رمزی پرسیده شد که می‌خواهد وارد دنیای مارول شود، جواب داد: «نمی‌دانم… شاید من هم بتوانم اسپایدرمن باشم. تام هالند فوق‌العاده بود، اما شاید لازم باشد شخصیت جدیدی برای من بسازند.»

بلا رمزی برای دومین سال پیاپی به‌خاطر نقش الی در The Last of Us نامزد جایزه‌ی امی شد. این سریال در مراسم امسال که ۱۴ سپتامبر (۲۳ شهریور) برگزار می‌شود، ۱۷ نامزدی دارد.

تبلیغات
تبلیغات

نظرات