D1-lg

سیر تکامل منو استارت؛ مهم‌ترین المان ویندوز [تماشا کنید]

یک‌شنبه 20 اسفند 1402 - 18:45
مطالعه 11 دقیقه
ویندوز ۱۱ - ۲
منوی استارت با ویندوز ۹۵ متولد شد و اگرچه خود سیستم‌عامل دیگر بین ما نیست، منوی استارت به‌عنوان یکی از مهم‌ترین المان‌های ویندوز همچنان پابرجا است.
تبلیغات
D4-mcid4

وقتی صحبت از «سیستم‌عامل» به‌میان می‌آید، بسیاری از ما بلافاصله یاد ویندوز می‌افتیم. محصول محبوب مایکروسافت روزهای تلخ و شیرین زیادی را پشت سر گذاشته و تغییرات بنیادی متعددی را به خود دیده، اما جایگاه منوی استارت در این سیستم‌عامل کماکان ویژه و منحصر‌به‌فرد است.

به‌طورکلی، هدف مایکروسافت از طراحی منوی استارت، جذب کاربران عادی به دنیای بزرگ و هیجان‌انگیز کامپیوتر بود، اما این روزها بسیاری از کاربران عادی و حرفه‌ای به وجود آن عادت کرده‌اند و تصور ویندوز بدون منوی استارت تقریباً غیرممکن است.

تماشا در یوتیوب

اینک که ۲۷ سال از رونمایی اولین نسخه‌ی منوی استارت در ویندوز می‌گذرد، با ما همراه باشید تا تاریخچه‌ی جذاب و سیر تکامل مهم‌ترین عنصر ویندوز را با هم مرور کنیم.

کپی لینک

منوی استارت متولد می‌شود

منوی استارت ویندوز ۹۵
منوی ویندوز ۹۵

مایکروسافت منوی استارت را اولین بار هنگام رونمایی از ویندوز ۹۵ معرفی کرد و این قابلیت به کاربران امکان اجرای برنامه‌های مورد نظرشان را می‌داد.

قبل از معرفی منوی استارت، کاربران برای اجرای برنامه‌ها باید از قابلیتی تحت عنوان «Program Manager» استفاده می‌کردند که درواقع ابزاری برای مدیریت و دسته‌بندی برنامه‌ها بود و از رابط کاربری مناسبی هم بهره می‌برد.

بزرگ‌ترین نقطه‌ضعف Program Manager، ناتوانی آن در ایجاد دسته‌ای از برنامه‌ها داخل دسته‌ی دیگر بود. به بیان دیگر، Program Manager نمی‌توانست گروهی از برنامه‌ها را که در دسته‌بندی خاصی قرار می‌گرفتند، درون گروه دیگر نشان دهد. مایکروسافت با آگاهی از این مشکل، تصمیم گرفت قابلیت‌های Program Manager را ارتقا داده و آن را در قالب جدیدی تحت عنوان منوی استارت در ویندوز ۹۵ معرفی کند.

از آن‌جا که ویندوز در سراسر دنیا دردسترس کاربران قرار گرفته بود، توسعه‌ی امکانات جدید و اضافه‌کردن آن‌ها به سیستم‌عامل می‌توانست چالش‌برانگیز و پرمخاطره باشد؛ چراکه بسیاری از افراد به ابزارهای نسخه‌های پیشین ویندوز عادت کرده بودند و ممکن بود تمایل زیادی برای استفاده از قابلیت جدید ویندوز از خود نشان ندهند. باوجوداین، منوی استارت جای خود را خیلی سریع در بین کاربران باز کرد و تقریباً توسط تمام کاربران مورد پذیرش قرار گرفت.

اسکرینشات منوی استارت ویندوز ۹۵
منوی ویندوز ۹۵

منوی استارت در ویندوز ۹۵ شامل دو بخشِ «برنامه‌ها» و «اسناد» بود و نکته‌ی جذاب ماجرا این بود که هر دو بخش از قابلیت «گروه‌های تودرتو» موسوم‌به Nested Groups پشتیبانی می‌کردند. علاوه‌بر این دو بخش، ابزارهای کاربردی دیگری نظیر Find ،Help و دکمه‌ی آشنای Shutdown به منوی استارت ویندوز ۹۵ اضافه شد.

ویندوز جزو سیستم‌عامل‌های «مبتنی بر پوشه» دسته‌بندی می‌شود و با توجه به طیف وسیع ابزارها و برنامه‌های موجود در ویندوز، Program Manager ذاتاً با این ویژگی در تضاد بود؛ اما منوی استارت با بهره‌مندی از گروه‌های تودرتو و امکان دسترسی به اسناد، فایل‌ها و برنامه‌ها به صورت مرحله‌به‌مرحله، عملاً مشکل اصلی Program Manager را برطرف می‌کرد.

از این‌ها گذشته، با توجه به فناوری قدیمی و ضعیف صفحه‌نمایش در آن سال‌ها، لزوم استفاده از فضایی بهینه و طراحی آیکون‌های مشخص برای دسترسی سریع و راحت به محتوای مورد نظر کاربران بیش از پیش حس می‌شد. ازاین‌رو، طراحی منوی بصری هم برای کاربران مبتدی و هم برای کاربران حرفه‌ای، مفید و کاربردی به‌نظر می‌رسید.

کپی لینک

منوی استارت به بلوغ می‌رسد

منوی استارت با همان رابط کاربری مناسب و امکانات قبلی، به نسخه‌های جدیدتر ویندوز یعنی ویندوز ۹۸ و ۲۰۰۰ راه پیدا کرد. مایکروسافت برای افزایش کاربرد و بهره‌وری منوی استارت، ابزارهای دیگری مانند My Documents، Administrative Tools و مرورگر اینترنت اکسپلورر را هم به آن اضافه کرد.

منوی استارت ویندوز ۹۸
منوی استارت ویندوز ۹۸
منوی استارت ویندوز ۲۰۰۰
منوی استارت ویندوز ۲۰۰۰

اگرچه پیشرفت اینترنت در آن زمان شباهتی به دنیای امروز نداشت، بااین‌حال، امکان افزودن لینک‌ به منوی استارت، گامی معقول و روبه‌جلو برای افزایش قابلیت‌های منو به‌نظر می‌رسید. مایکروسافت در آن سال‌ها توانست گام‌های ابتدایی برای تبدیل منوی استارت به فضایی تعاملی و پیشرفته را با موفقیت بردارد.

کپی لینک

رشد سریع و بی‌وقفه‌ منوی استارت

منوی استارت ویندوز XP
طراحی دوستونی منوی استارت ویندوز XP

مایکروسافت شرکت نرم‌افزاری است و به‌همین‌دلیل، سرمایه‌گذاری کلان روی ویندوز به‌عنوان تنها محصول پرچم‌دارش کاملاً منطقی بود. از همین رو، اهالی ردموند با تلاش بی‌وقفه و توسعه‌ی قابلیت‌های جدید ویندوز XP، تغییرات زیادی در منوی استارت ایجاد کردند. حالا دیگر منوی استارت از یک طراحی دو ستونی بهره می‌برد که در آن یک ستون به نرم‌افزارهای پیش‌فرض ویندوز و ستون دیگر به مواردی چون کنترل‌پنل و گزینه‌های Shutdown اختصاص یافته بود.

تلاش مایکروسافت برای بهبود منوی استارت با تمرکز بر قابلیت شخصی‌سازی

جالب اینکه منوی استارت از همان ابتدا قابل شخصی‌سازی بود و کاربران می‌توانستند برنامه‌ها و فایل‌هایی را که به‌طور روزمره از آن استفاده می‌کردند، به منوی استارت اضافه کنند. با انتشار ویندوز XP، مایکروسافت تمرکز ویژه‌ای روی قابلیت شخصی‌سازی منوی استارت معطوف کرد. در ویندوز XP، قابلیت پین کردن برنامه‌ها و فایل‌ها در سراسر سیستم‌عامل اضافه شد و منوی استارت هم از آن بهره‌مند بود. به لطف این ویژگی، کاربران می‌توانستند محتوای مورد نظرشان را به منوی استارت پین کنند و در هر زمان به آن دسترسی داشته باشند.

منوی استارت ویندوز XP
طراحی دوستونی منوی استارت ویندوز XP

به‌طور‌کلی، هدف اصلی مایکروسافت از طراحی منوی استارت در سیستم‌عامل ویندوز، امکان دسترسی سریع و آسان به محتوای مورد نظر کاربران بود و اضافه‌شدن قابلیت شخصی‌سازی توانست مایکروسافت را به این هدف نزدیک‌تر کند.

یکی از مهم‌ترین و بزرگ‌ترین تغییرات نسخه‌های جدیدتر ویندوز، «بهبود قابلیت جست‌وجو» و «ادغام آن در سراسر سیستم‌عامل» بود. کادر جست‌وجوی منوی استارت ویندوز XP فقط در ستون اول، قسمت پایین سمت چپ منوی استارت دردسترس بود، اما با رشد روزافزون موتورهای جست‌وجو، تسهیل وب‌گردی و دسترسی سریع به محتوا، مایکروسافت تصمیم گرفت کادر جست‌وجوی منوی استارت ویندوز ۷ را عریض‌تر کرده و آن را در هردو ستون چپ و راست منوی استارت امتداد دهد.

کپی لینک

دوره‌ی پسرفت منوی استارت

در بحبوحه‌ی اتفاقات سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۲ و تغییراتی که در تیم مهندسان ویندوز ایجاد شد، استیو بالمر به همراهی استیون سینوفسکی ایده‌ی راه‌اندازی «صفحه»ی استارت به جای «منو»ی استارت را در ویندوز پیاده‌سازی کردند.

رابط کاربری مترو ویندوز ۸ مایکروسافت
نمایی از صفحه‌ی استارت ویندوز ۸

البته ظاهر صفحه‌ی استارت با آن بلوک‌های بزرگ و رنگارنگ از جذابیت بالایی برخوردار بود و طراحی کاشی‌های زنده ایده‌ی خوبی به نظر می‌رسید؛ اما پیاده‌سازی آن در ویندوز ۸ فقط کار را خراب کرد. متأسفانه ظاهر همه‌چیز نیست و طراحی جدید، ماهیت اصلی منوی استارت را که تسهیل دسترسی به برنامه‌ها و فایل‌ها، وجود ابزارهای کاربردی مانند شات‌دان و امکان پین کردن محتوا بود، تحت تأثیر قرار داد. عجیب نبود که در این وضعیت، صفحه‌ی استارت ویندوز ۸ از پایین‌ترین میزان محبوبیت برخوردار شد.

صفحه‌ی استارت ویندوز ۸ مورد استقبال کاربران قرار نگرفت

مایکروسافت با عرضه‌ی ویندوز ویستا به‌نوعی ثابت کرده که معمولاً قبل از تغییرات بزرگ، اشتباهات فاحشی در راه است. منوی استارت نیز از این قاعده مستثنی نبود. منویی که با هدف دسترسی راحت، استفاده‌ی بهینه از فضای صفحه‌نمایش و تمرکز روی کارها معرفی شده بود، حالا لقب بدترین ویژگی در ویندوز را گرفته بود و مایکروسافت باید راهی برای حل مشکل پیدا می‌کرد.

کپی لینک

مایکروسافت دنبال راه چاره می‌گردد

باتوجه به نارضایتی عمومی از صفحه‌ی استارت ویندوز ۸، بسیاری از کاربران تلاش کردند با استفاده از نرم‌افزارهایی مانند Open-Shell منوی استارت را بار دیگر به کامپیوتر خود برگردانند. البته مایکروسافت در نسخه‌ی ویندوز ۸.۱ و به‌روزرسانی‌های بعدی تلاش کرد مشکلات موجود را برطرف کند، اما از روز اول مشخص بود تنها راه‌حل، عقب‌نشینی و بازگرداندن منوی استارت به ویندوز بود.

منوی استارت ویندوز ۸.۱
طرح جدید منوی استارت در ویندوز ۸.۱

متأسفانه شرایط همیشه یکسان نیست. در آن سال‌ها، صنعت موبایل و تبلت با سرعت حیرت‌آوری در حال پیش‌روی بود و از همین رو، صفحات لمسی به محبوبیت زیادی بین کاربران دست یافته بودند. شرکت‌های فعال در حوزه‌ی تکنولوژی برای عقب نماندن از این بازار پرسود، رابط کاربری محصولات‌شان را متناسب با نیاز کاربران صفحه‌های لمسی تغییر دادند. در این دوره‌ی زمانی، بن‌بست بزرگی برای مایکروسافت به‌وجود آمده بود؛ در واقع مایکروسافت نه می‌توانست صفحه‌ی استارت را در ویندوز نگه دارد و نه می‌توانست سراغ منوی استارت ویندوز ۷ برود!

بهبود منوی استارت ویندوز ۱۰ با تلفیق عناصر منوی استارت ویندوزهای ۷ و ۸

با گذشت زمان و روی کار آمدن ساتیا نادلا، ویندوز ۱۰ با منوی استارتی که از نو طراحی شده بود، منتشر شد. بسیاری از کاربران و متخصصان بر این باورند که منوی استارت ویندوز ۱۰ با ترکیب نمای سنتی و کلاسیک منوی استارتِ ویندوز ۷ و بهره‌مندی از قابلیت‌های جذاب و کاربردی صفحه‌ی استارت ویندوز ۸، بهترین و استانداردترین منوی استارت در تمام نسخه‌های ویندوز محسوب می‌شود.

منوی استارت ویندوز ۱۰
طرح جدید منوی استارت در ویندوز ۱۰

به عبارت دیگر، منوی استارت ویندوز ۱۰ را می‌توان نسخه‌ی کوچک‌شده‌ی صفحه‌ی استارتِ ویندوز ۸ و همچنین نسخه‌ی بزرگ‌شده‌ی منوی استارتِ ویندوز ۷ دانست. مایکروسافت با این رویکرد، ضمن دستیابی به هدف دیرینه‌اش یعنی دسترسی راحت به برنامه‌ها و فایل‌ها، قابلیت‌های هیجان‌انگیزی مانند کاشی‌های زنده و آیکون‌های بزرگ‌تر را که پیش از این در ویندوز ۸ وجود داشت، به کاربران ارائه داد. بدین‌ترتیب، اهالی ردموند با طراحی منوی استارت جدید نه‌تنها مشکلات قبلی را از بین بردند، بلکه رابط کاربری ویندوز را برای صفحات لمسی بهینه کردند.

منوی استارت ویندوز ۱۰ هم برای تبلت‌ و هم برای پی‌سی ایده‌آل است

یکی از ابزارهایی که در تمام نسخه‌های منوی استارت پیش از ویندوز ۱۰ وجود داشت، All Programs بود که با توجه به حضور طولانی‌مدتش در منوی استارت، به یکی از عناصر مهم و نمادهای اصلی این منوی محبوب تبدیل شده بود. بااین‌حال، مایکروسافت به دلیل اعمال تغییراتی در رابط کاربری ویندوز و افزایش سهولت در دسترسی به برنامه‌ها، زیرمنوی Programs را حذف کرد و کاربران با مراجعه به «لیست برنامه‌ها» که کنار کاشی‌های میان‌بر تعبیه شده، می‌توانستند به تمام برنامه‌های نصب‌شده در ویندوز دسترسی داشته باشند.

«کادر جست‌وجو» نیز که یکی از عناصر کاربردی و محبوب منوی استارت ویندوزهای ویستا و ۷ بود، در بازطراحی منوی استارت ویندوز ۱۰ حذف و به نوار وظیفه منتقل شد.

کپی لینک

بازطراحی مجدد منوی استارت در ویندوز ۱۱

همه‌ی ما ویندوز ۷ را به واسطه‌ی سرعت، امنیت و پایداری بالای آن می‌شناسیم. از طرف دیگر، ویندوز ۱۰ به سبک بودن و اجرای سریع روی کامپیوترهای مختلف معروف است. معمولاً با انتشار نسخه‌های جدید ویندوز، متخصصان و گیمرها سراغ ویژگی‌های مورد انتظار خودشان می‌روند و سیستم‌عامل جدید ردموندی‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهند.

ساده‌ترین و شکیل‌ترین منوی استارت؛ منوی استارت ویندوز ۱۱

مایکروسافت با معرفی ویندوز ۱۱، طیف وسیعی از ویژگی‌ها و قابلیت‌های سیستم‌عامل را از نو طراحی کرد و یکی از بخش‌هایی که تغییرات عمده و چشم‌گیری را به خود دید، منوی استارت بود که حداقل از لحاظ ظاهری هیچ شباهتی به نسل‌های قبلی خودش ندارد.

بزرگ‌ترین تغییر منوی استارت ویندوز ۱۱ در مقایسه با نسخه‌های قبلی، حذف کاشی‌های زنده است. بنابراین اگر شما هم جزو افرادی هستید که به وجود این کاشی‌های رنگارنگ و جذاب عادت کرده‌اید و تمایل دارید آن‌ها را در منوی استارت ویندوز ۱۱ داشته باشید، می‌توانید از آموزش‌های موجود در اینترنت استفاده کنید.

منوی استارت ویندوز ۱۱ - مایکروسافت سرفیس پرو ۷
منوی استارت ویندوز ۱۱

یکی دیگر از تغییرات قابل توجه منوی استارت ویندوز ۱۱، کوچک‌تر و ساده‌تر شدن آن است. مایکروسافت در طراحی این منوی استارت دوست‌داشتنی، طراحی ۲-بخشی را رعایت کرده اما به جای تقسیم فضای منوی استارت به دو بخش مجزا، از لایه‌های جلویی - که از لحاظ بصری کمی برجسته‌تر به نظر می‌رسد - و پشتی - که از لحاظ بصری کمی عقب‌تر به نظر می‌رسند - استفاده کرده است. در لایه‌ی جلویی، آیکونِ میان‌بر اپلیکیشن‌ها که توسط کاربر پین شده‌اند نمایش داده می‌شود و در لایه‌ی پشتی، کاربر می‌تواند به لیست کامل برنامه‌های نصب‌شده در سیستم‌عامل دسترسی داشته باشد.

با توجه به افزایش محبوبیت هوش مصنوعی و الگوریتم‌ها، مایکروسافت بخش جدیدی را تحت عنوان Recommended به منوی استارت ویندوز ۱۱ اضافه کرد که با مراجعه به آن، می‌توانید به برنامه‌ها و فایل‌هایی که به‌تازگی اجرا کرده‌اید یا به‌طور روزمره از آن‌ها استفاده می‌کنید، دسترسی داشته باشید.

از دیگر تغییرات منوی استارت ویندوز ۱۱ می‌توان به بازگشت کادر جست‌وجو اشاره کرد. اگرچه کادر جست‌وجو کماکان از طریق نوار وظیفه قابل دسترسی است، مایکروسافت برای افزایش سهولت در دسترسی به فایل‌ها و برنامه‌های مورد نظر کاربر، ترجیح داده است آن را به منوی استارت ویندوز نیز اضافه کند.

به طور کلی، منوی استارت ویندوز ۱۱ یکی از بحث‌برانگیزترین موارد بین کاربران است؛ عده‌ای، شیفته‌ی سادگی و زیبایی آن شده‌اند و عده‌‌ای دیگر، نبودِ قابلیت‌های شخصی‌سازی و محدودیت‌های عجیب آن را مورد نکوهش قرار می‌دهند. به‌هرحال اگر جزو دسته‌ی دوم هستید و ترجیح می‌دهید منوی استارت ویندوزتان کارایی بیشتری داشته باشد، می‌توانید از برنامه‌هایی مانند Start Everywhere یا Start Menu X استفاده کنید.

کپی لینک

منوی استارت، برجسته‌ترین بخش ویندوز

محبوبیت و تأثیرگذاری منوی استارت ویندوز را که اولین بار در سال ۱۹۹۵ معرفی شد و تاکنون فرازونشیب‌های زیادی را تجربه کرده است، نمی‌توان نادیده گرفت. اهمیت این منو به‌حدی است که که با حذف آن، ویندوز دست‌خوش تغییرات بزرگ و احتمالاً ناخوشایندی خواهد شد. تجربه‌ی شما با منوی استارت ویندوز چگونه است؟

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
جواد عامل، مدیرعامل نشان
مدیرعامل نشان: مهاجرت از GPS به بایدو، یک ایده تئوریک با بهای سنگین است

اجرای مهاجرت از GPS به بایدو در گستره‌ی ملی نه‌تنها پرهزینه و دشوار است، بلکه افت کیفیت و دقت در موقعیت‌یابی را برای کاربران به همراه دارد.

73
1 روز قبل
ببر مالایی کمیاب در پارک ملی تامان نگارا در مالزی
مستند وحشی‌ها؛ روایت تلخ ببر سه‌پایی که زنده ماند تا گونه‌اش را نجات دهد

تصویر ببر سه‌پا در مستند «وحشی‌ها» واقعیتی تکان‌دهنده از خطرات شکار ببرها در مالزی را آشکار می‌کند؛ اما توله‌های این گونه نادر، زندگی را نوید ...

0
1 روز قبل
زوبین متولد شد
زوبین متولد شد؛ تولد یک تجربه‌ تازه از دل زومیت

زومیت عضو جدید خانواده خود را با نام زوبین معرفی کرد؛ ابزار مقایسه مشخصات و قیمت محصولات الکترونیکی که پیش‌‌تر با نام بخش محصولات زومیت شناخته می‌شد.

204
حدود 6 ساعت قبل
نمای جلو خودرو پارس نوا P90
این ماشین پارس نوا است؛ جایگزین شایسته تندر ۹۰

پارس نوا P90 سدان جدید پارس‌خودرو است که با ظاهر و امکاناتی جدید، جانشین تندر ۹۰ می‌شود.

67
حدود 11 ساعت قبل
برایان جانسون / Bryan Johnson
جنون جاودانگی؛ مردی که نمی‌خواست هرگز بمیرد، ابزار نامیرایی‌اش را می‌فروشد

برایان جانسون با صرف هزینه‌ هنگفت برای درمان و اسکن‌های پیشرفته، تلاش کرد به جاودانگی برسد، اما پروژه جاه‌طلبانه‌اش در مرز تعطیلی است.

201
حدود 13 ساعت قبل
لوگوی دیپ‌سیک
هوش مصنوعی دیپ سیک چیست؟ آموزش استفاده از DeepSeek

در این مقاله به معرفی و نحوه‌ی ثبت‌نام و استفاده از چت‌بات‌ هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک می‌پردازیم.

126
حدود 5 ساعت قبل
هواپیمای بوئینگ در فرودگاه با همراه مسافران
هواپیمای مسافربری با یک مانور سنگین از برخورد با بمب‌افکن B‑52 گریخت

مانوری سریع و حیاتی در ارتفاع بالا، پرواز عادی را به تجربه‌ای نفس‌گیر تبدیل کرد.

60
1 روز قبل
تبلیغات
DN-DNShatel

نظرات

تبلیغات
48 مطلب
کره لاس وگاس درکنار شاتل فضایی
مهندسی بی‌نهایت داستان ساخت پیچیده‌ترین و خلاقانه‌ترین سازه‌های مهندسی دنیا، از آسمان‌خراش‌های بلند تا شاتل‌های فضایی را در بخش مهندسی بی‌نهایت دنبال کنید.
44 مطلب
کالکشن بیوگرافی
بیوگرافی بزرگان علم و فناوری با زندگی و دستاوردهای استادان نوآوری و شکل‌دهندگان دنیای علم و تکنولوژی آشنا شوید.
59 مطلب
لوگوی اندروید
ترفند ها و آموزش های اندروید در مجموعه مطالعاتی آموزش اندروید با برترین و کاربردی‌ ترین ترفند های اندروید آشنا خواهید شد و صفر تا صد تبلت و گوشی اندرویدی خود را آموزش می‌بینید.
14 مطلب
طرح مفهومی سخت‌افزار
شیرجه در سخت افزار با مقالات سخت‌افزاری زومیت در دریای هیجان‌انگیز سخت‌افزار از CPU و GPU تا هوش مصنوعی و شرکت‌های فناوری پیشرو شیرجه بزنید.
18 مطلب
پیکان زرد در کنار کنسول گیم‌بوی و نوکیا 6600
ماشین زمان با مقالات «ماشین زمان» به گذشته دنیای فناوری سفر کنید و همراه ما محصولات و تکنولوژی‌های نوستالژیک را مرور کنید.
آخرین ویدیوها
گلکسی زد فولد ۷ / Galaxy Z Fold 7 سامسونگ در دست با پس زمینه آبی ۱۶:۹
بررسی ویدیویی گلکسی زد فولد ۷ سامسونگ
00:14:15
عکس میلاد منشی پور در کنار مسعود یوسف نژاد
راه‌اندازی استارتاپ در دبی تا شرایط سخت کشور پس از جنگ
00:49:01
عکس هادی و شادان با گلکسی زد فولد ۷
گلکسی زد فولد ۷ به زومیت رسید🔥
00:12:30
معرفی کیس آکواریومی Awest GT-AQ16
معرفی کیس آکواریومی Awest GT-AQ16
00:06:18
عکس مصاحبه در مورد جنگ ایران و زومیت
زیر سایه جنگ؛ فناوری در جنگ ۱۲ روزه از نگاه زومیت
01:05:43
عکس شادان و مهرداد و هادی درکنارهم برای پوشش رویداد سامسونگ
نسخه آفلاین پوشش زنده زومیت از رویداد گلکسی آنپکد ۲۰۲۵
02:11:16
بررسی وان‌پلاس ۱۳ اس؛ این گوشی کوچولو رکورد زومیت رو زد!
بررسی وان‌پلاس ۱۳ اس؛ این گوشی کوچولو رکورد زومیت رو زد!
00:12:57
تصویر بهزاد در کنار آیکون ابزارهای هوش مصنوعی مثل چت‌جی‌پی‌تی
با هوش مصنوعی سرعتت رو دو برابر کن!
00:23:15
تصویر رندرهای گلکسی زد فلیپ ۷ و زد فولد ۷
هرآنچه از رویداد معرفی گلکسی زد فولد۷ سامسونگ انتظار داریم
00:10:24
گفتگو زومیت با دیجی کالا
گفتگو زومیت با مدیرعامل دیجی‌کالا: ظرفیت جهش ۱۰ برابری داریم
01:16:00
‍زومکست پست
گفتگو با مدیرعامل پست؛ نیاز به سرمایه‌گذاری و رفع تحریم‌ها
01:09:00
شیرجه‌ای به عمق؛ blu Deep Dive گزارش اولین رویداد باگ‌بانتی بلوبانک سامان
شیرجه‌ای به عمق؛ blu Deep Dive گزارش باگ‌بانتی بلوبانک سامان
00:10:26
نگاه نزدیک به iOS26؛ شیشه‌ای‌ترین سیستم عامل اپل!
نگاه نزدیک به iOS26؛ شیشه‌ای‌ترین سیستم عامل اپل!
00:20:26
تو رویداد WWDC 2025 اپل چه خبر بود؟ خلاصه و مفید
تو رویداد WWDC 2025 اپل چه خبر بود؟ خلاصه و مفید
00:13:23
شنوتو: چهارده هزار پادکستر فارسی
مدیرعامل شنوتو: حدود ۱۴ هزار عنوان پادکستر فارسی فعال است
00:48:57
۵ دلیل برتری مانیتور اولتراواید
۵ دلیل برتری مانیتور اولتراواید + آنباکس ROG Swift PG35V
00:11:02
عکس گلکسی اس ۲۴ اف ای در دستان بهزاد
بررسی طولانی مدت گلکسی S24 FE
00:10:44
عکس تبلت‌های شیائومی پد ۷ و پد ۷ پرو در کنار هم
بررسی تبلت‌های شیائومی پد ۷ و پد ۷ پرو
00:18:54
ضبط مکالمه گوشی سامسونگ
فعال‌سازی ضبط مکالمه سامسونگ؛ آموزش صفر تا صد
00:13:56
عکسی از وان یو آی ۸ در گوشی اس ۲۵ اولترا
نگاهی به تمام ویژگی‌های جذاب وان یو آی ۸
00:08:02
آب میوا
نمایشگاه آگروفود؛ مصاحبه با مدیرعامل برند میوا
00:15:22
وقتی ناتینگ تجربه می‌فروشه! بررسی ناتینگ فون ۳ای پرو
وقتی ناتینگ تجربه می‌فروشه! بررسی ناتینگ فون ۳ای پرو
00:13:55
باریکی به چه قیمتی؟ بررسی گلکسی اس۲۵ اج
باریکی به چه قیمتی؟ بررسی گلکسی اس۲۵ اج
00:11:09
مالیات در کمین است
چرا کسب‌وکارهای محلی به حاشیه رانده شدند؟
00:56:01
فروش آنلاین لباس‌های ایرانی اصیل در بانی‌مد
بانی‌مد میزبان بیش از هزار برند ایرانی اصیل
00:45:24
عکس بهزاد در کنار تبلت‌های شیائومی پد ۷ و پد ۷ پرو
آنباکس تبلت‌های شیائومی؛ پد ۷ و پد ۷ پرو
00:12:19
رویداد گوگل I/O در ۱۸ دقیقه! از ترجمه فارسی تا عینک واقعیت ترکیبی 🥽✨
رویداد گوگل I/O در ۱۸ دقیقه!
00:18:44
زومکست با جاب ویژن
هوش مصنوعی، جایگزین نیروی انسانی؟
01:04:35
عکس گلکسی اس ۲۵ اج در تمام رنگ‌ها
آنباکس گلکسی اس ۲۵ اج؛ باریک و سبک و دوست داشتنی
00:12:54
عکس تبلت‌های گلکسی تب S10 FE و گلکسی تب S10 FE Plus
بررسی گلکسی تب S10 FE و FE پلاس
00:14:14
زومکست فضاهای اشتراکی
گفتگو زومیت با مدیران انجمن فضاهای اشتراکی
00:44:45
یک شب دو گوشی؛ گلکسی اس۲۵ اج و اکسپریا ۱ مارک ۷ معرفی شد
یک شب دو گوشی؛ گلکسی اس۲۵ اج و اکسپریا ۱ مارک ۷ معرفی شد
00:07:40
عکس بهزاد در حال ساختن اپل اکانت
آموزش جامع ساخت اپل آیدی؛ قدم به قدم
00:25:22
پادشاه جدید عکاسی موبایل؟ بررسی شیائومی ۱۵ اولترا 🐲📸
پادشاه جدید عکاسی موبایل؟ بررسی شیائومی ۱۵ اولترا 🐲📸
00:15:17
عکس سعیده اسلامیه در کنار سحر بختیاری از دیجی‌کالا
صفر تا صد دیجی‌کالا ادز؛ مصاحبه با سحر بختیاری
00:41:20
بررسی بلندمدت آیفون ۱۶ پرو مکس 🤑 با این قیمت ارزش خرید داره؟
بررسی بلندمدت آیفون ۱۶ پرو مکس 🤑
00:09:06
تغییرات باورنکردنی در راه اندروید! 🤯🔥
تغییرات باورنکردنی در راه اندروید! 🤯🔥
00:14:52
کاور زومکست اسنپ فود
گفتگو مفصل زومیت با رئیس هیأت مدیره اسنپ‌فود
00:55:58
بررسی لپ‌تاپ دانشجویی Asus Vivobook S14
بهترین لپ‌تاپ دانشجویی وجود ندار... بررسی Asus Vivobook S14
00:11:41
عکس گوشی‌های گلکسی A26 و A36 سامسونگ در کنارهم
بررسی گوشی‌های گلکسی A26 و A36 سامسونگ
00:16:53
گفتگو زومیت با مدیرعامل فیلمنت
گفتگو با مدیرعامل فیلم‌نت؛ از نتفلیکس بهتر خواهیم شد!
00:57:47
تصویر ماشین‌ لباسشویی LG WT1310YJ
خشک‌شویی رو بیار خونه‌! ماشین لباس‌شویی Wash Tower LG
00:05:50
جنجالی‌ترین ویژگی ویندوز ۱۱؛ نگاه نزدیک به Recall مایکروسافت 👀
جنجالی‌ترین ویژگی ویندوز ۱۱؛ نگاه نزدیک به Recall مایکروسافت
00:13:09
عکس گوشی شیائومی ۱۵ اولترا در کنار جعبه دستگاه
آنباکس و نگاه نزدیک شیائومی ۱۵ اولترا
00:12:44
عکس گوشی آیفون ۱۶ ای در دست
بررسی آیفون ۱۶ ای؛ ارزون‌ترین آیفون سال
00:13:37
پرچمدار میان‌رده‌های سامسونگ؛ بررسی گلکسی A56
پرچمدار میان‌رده‌های سامسونگ؛ بررسی گلکسی A56
00:12:58
کولر بادی یا واترکولینگ؟ بهترین راه خنک کردن پردازنده کدومه؟ 🌡️
کولر بادی یا واترکولینگ؟ بهترین راه خنک کردن پردازنده کدومه؟
00:16:44
عکس بهزاد با آیکون‌های گرد شده iOS19
iOS19 قراره چه فرقی کنه؟ نگاهی به تمام تغییرات احتمالی
00:10:59
اوضاع عجیب سامسونگ! 💩
اوضاع عجیب سامسونگ! 💩
00:07:04
آیفون ۱۷ این شکلیه؟
سری آیفون ۱۷ اینجاست! 🔥 داغ داغ از پرینترسه‌بعدی درومده
00:17:17

مقایسه قیمت و مشخصات 🛒

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ ارغوانی / Samsung Galaxy A36پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ ارغوانی / Samsung Galaxy A36
3.9
گلکسی A36 سامسونگ

از21,600,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ سبز نعنایی / Samsung Galaxy A36پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ سبز نعنایی / Samsung Galaxy A36
3.9
گلکسی A26 سامسونگ

از17,363,300تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A56 سامسونگ زیتونی / Samsung Galaxy A56پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A56 سامسونگ زیتونی / Samsung Galaxy A56
3.9
گلکسی A56 سامسونگ

از27,577,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7
4.1
پوکو X7 شیائومی

از21,562,200تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 پرو شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 پرو شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7 Pro
4.7
پوکو X7 پرو شیائومی

از26,790,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 25 سامسونگ سرمه ای / Samsung Galaxy S25پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 25 سامسونگ سرمه ای / Samsung Galaxy S25
4.3
گلکسی اس 25 سامسونگ

از76,499,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 اپل آبی / Apple iPhone 16پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 اپل آبی / Apple iPhone 16
3.6
آیفون 16 اپل

از67,640,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو مکس اپل مشکی / Apple iPhone 16 Pro Maxپنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو مکس اپل مشکی / Apple iPhone 16 Pro Max
3.6
آیفون 16 پرو مکس اپل

از104,570,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو اپل بژ / Apple iPhone 16 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو اپل بژ / Apple iPhone 16 Pro
4.4
آیفون 16 پرو اپل

از79,470,000تومان

کنسول بازی پلی استیشن 5 پرو سونی / Sony PlayStation 5 Proکنسول بازی پلی استیشن 5 پرو سونی / Sony PlayStation 5 Pro
4
اپل ایرپادز 4 به همراه کیساپل ایرپادز 4 به همراه کیس
3
اپل ایرپاد 4

از10,270,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A55 سامسونگ آبی روشن / Samsung Galaxy A55پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A55 سامسونگ آبی روشن / Samsung Galaxy A55
4.2
گلکسی A55 سامسونگ

از24,000,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A15 سامسونگ سرمه ای تیره / Samsung Galaxy A15پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A15 سامسونگ سرمه ای تیره / Samsung Galaxy A15
4.4
گلکسی A15 سامسونگ

از12,510,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco X6 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco X6 Pro
4.3
پوکو X6 پرو شیائومی

از24,900,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 شیائومی سفید / Xiaomi Poco X6پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 شیائومی سفید / Xiaomi Poco X6
4
پوکو X6 شیائومی

از22,691,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو F6 شیائومی تیتانیوم / Xiaomi Poco F6پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو F6 شیائومی تیتانیوم / Xiaomi Poco F6
4.6
پوکو F6 شیائومی

از30,800,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو F6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco F6 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو F6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco F6 Pro
4.5
پوکو F6 پرو شیائومی

از36,671,000تومان

گوشی موبایل گلکسی زد فولد 6 سامسونگ صورتی / Samsung Galaxy Z Fold6گوشی موبایل گلکسی زد فولد 6 سامسونگ صورتی / Samsung Galaxy Z Fold6
4.1
پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی زد فلیپ 6 سامسونگ زرد / Samsung Galaxy Z Flip6پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی زد فلیپ 6 سامسونگ زرد / Samsung Galaxy Z Flip6
3.9
پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A35 سامسونگ بنفش روشن / Samsung Galaxy A35پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A35 سامسونگ بنفش روشن / Samsung Galaxy A35
4.3
گلکسی A35 سامسونگ

از21,500,000تومان

پنل جلو و پشت تبلت آیپد پرو 13 اپل نسخه 2024 مشکی / Apple iPad Pro 13 2024پنل جلو و پشت تبلت آیپد پرو 13 اپل نسخه 2024 مشکی / Apple iPad Pro 13 2024
3.9
موبایل آیفون 13 اپل / Apple iPhone 13موبایل آیفون 13 اپل / Apple iPhone 13
4.1
آیفون 13 اپل

از54,900,000تومان

گوشی موبایل ردمی نوت 13 پرو شیائومی / Xiaomi Redmi Note 13 Pro سفیدگوشی موبایل ردمی نوت 13 پرو شیائومی / Xiaomi Redmi Note 13 Pro سفید
4.4
موبایل آیفون 13 پرو مکس اپل آبی / APPLE IPHONE 13 PRO MAX Sierra blueموبایل آیفون 13 پرو مکس اپل آبی / APPLE IPHONE 13 PRO MAX Sierra blue
3.5
آیفون 13 پرو مکس اپل

از74,144,000تومان

گوشی آیفون 14 پرو مکس رنگ بنفش تیرهگوشی آیفون 14 پرو مکس رنگ بنفش تیره
3.6
آیفون 14 پرو مکس اپل

از73,950,000تومان

موبایل آیفون 12 اپل مشکی / Apple iPhone 12 blackموبایل آیفون 12 اپل مشکی / Apple iPhone 12 black
4
آیفون 12 اپل

از42,927,000تومان

گوشی موبایل آیفون 13 پرو اپل / Apple iPhone 13 Pro آبیگوشی موبایل آیفون 13 پرو اپل / Apple iPhone 13 Pro آبی
4.1
آیفون 13 پرو اپل

از63,799,000تومان

Xiaomi Poco X4 Pro 5G / گوشی موبایل پوکو X4 پرو شیائومی 5G خاکستریXiaomi Poco X4 Pro 5G / گوشی موبایل پوکو X4 پرو شیائومی 5G خاکستری
3.7
پوکو X4 پرو شیائومی 5G

از17,499,000تومان

آیفون 11 پرو مکس - نمای جلو و پشت  / Iphone 11 Pro Maxآیفون 11 پرو مکس - نمای جلو و پشت  / Iphone 11 Pro Max
4
آیفون 11 پرو اپل

از44,751,000تومان

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات
زوبین متولد شد
زوبین متولد شد + دانلود اپلیکیشنزوبین عضو جدید خانواده زومیت به عنوان یک سرویس مقایسه کالا و قیمت از این پس در اختیار کاربران وب و اپلیکیشن خواهد بود.