Nativefier وب سایت را به اپلیکیشن مستقل از اینترنت تبدیل میکند
با وجود افزایش قابلیتهای انواع وبسایتها در سطح اینترنت، هنوز بسیاری از کاربران، این سرویسها را به عنوان محتوایی که تنها در صورت آنلاین بودن با استفاده از مرورگر در دسترس است، می شناسند. هرچند وبسایتها از نظر ساختاری تفاوتهای عمدهای را به خود دیدهاند، اما دید غالب کاربران در مورد وبسایت، ترکیبی از متن، عکس و لینک است. البته باید به این موضوع اشاره کرد که در سالهای اخیر استفاده از جاوا اسکریپت و ویژگیهای آن، قابلیتهای بسیار کاربردی را برای وبسایتها ایجاد کرده و تعامل با این سرویسها را تا حدودی متحول کرده است.برای مثال میتوان به سرویس نقشهی گوگل اشاره کرد که سطح تعامل کاربر با آن، شبیه به اپلیکیشنهای دسکتاپ است.
این روزها شاهد این موضوع هستیم که توسعهدهندگان به مدد استفاده از جاوا اسکریپت، اپلیکیشنهای تحت وب را نیز توسعه دادهاند. با استفاده از این اپلیکیشنها نیازی به استفاده از مرورگرهای اینترنتی نیست و میتوان با بهرهگیری از قابلیتهای Runtime موسوم به Node.js که مبتنی بر جاوا اسکریپت است، اپلیکیشنهای تحت وب را اجرا کرد. با استفاده از محیط Node.js میتوان اپلیکیشنهایی را توسعه داد که میتوانند در قالب سیستمعاملهای موجود اجرا شوند. با استفاده از این Runtime میتوان وب سرورهای مبتنی بر جاوا اسکریپت را نیز توسعه داد.
اپلیکیشن Nativefier مبتنی بر Runtime موسوم به Node.js توسعه یافته، اما قابلیتهای این سرویس بسیار گستردهتر است؛ بطوریکه با استفاده از آن میتوان به سرعت وبسایتهایی با ساختار قدیمی را به اپلیکیشنهای مستقل تحت دسکتاپ تبدیل کرد.
سرویس Nativefier نیز این قابلیت را با بهرهگیری از فریمورکی با عنوان Electron به انجام رسانده است. این فریمورک امکان توسعهی برنامههای مبتنی بر جاوا اسکریپت، اچ تی ام ال و سی اس اس را در اختیار برنامهنویسان قرار داده است. در وهلهی اول Nativefier بصورت خودکار تمپلیت وبسایت هدف را ایجاد کرده و آن را در اختیار Electron قرار میدهد. سپس تمام پیشنیازهای مورد نظر به منظور تبدیل محتوای وب سایت مورد نظر به فایل exe. و App. با استفاده از رندر HTML صورت میپذیرد.
نظر شما در این خصوص چیست؟
نظرات