بابک زنجانی با حضور در نمایشگاه الکامپ از برنامه‌های مجموعه‌ی دات‌وان برای راه‌اندازی یک بلاکچین و توکن اختصاصی خبر داد و مدعی شد رانندگان می‌توانند بر اساس مسافتی که طی می‌کنند، کوین دریافت کنند.

زنجانی گفت: «بابت هر ستاره یک کوین درست می‌شود، اما این بلاکچین فقط در شبکه‌های اجتماعی نخواهد بود. هر راننده بابت هر مسافتی که می‌رود کوینی جذب می‌کند و با این بلاکچین دات‌وان اتفاق‌های زیادی رقم خواهد خورد.» این ادعاها در حالی مطرح شد که این کوین لیست نشده و بانک مرکزی آن را تایید نکرده است.

زنجانی پیش‌بینی کرد رانندگان دات‌وان در آینده بتوانند روزانه بین یک تا دو میلیون تومان از طریق «دوتو» (کوین دات‌وان) درآمد داشته باشند.

در ادامه این مراسم، از اپراتور پیامک انبوه، سیم‌کارت MVNO، شبکه‌ی اجتماعی «مای دات» نیز رونمایی شد. سیم‌کارت که با نام «دات‌وان سل» معرفی شده، قرار است در آینده در قالب eSIM ارائه شود.

دو ربات انسان‌نما در کنار شیئی پوشیده با پارچه نقره‌ای
بابک زنجانی در حال گفت‌و‌گو با خبرنگاران در یک همایش

دات‌وان در ماه‌های اخیر مجموعه‌ای از خدمات در حوزه‌های مختلف، از حمل‌ونقل و ارتباطات گرفته تا طلا و دارایی‌های دیجیتال، معرفی کرده است.

درباره برخی از این فعالیت‌ها همچنان پرسش‌هایی درباره مجوزهای قانونی و چارچوب نظارتی وجود دارد. برای نمونه، بانک مرکزی پیش‌تر اعلام کرده بود زنجانی و مجموعه‌های وابسته به او مجوزی برای فعالیت در حوزه ارز و معامله شمش طلا ندارند.