اتحاد غول‌های دیجیتال؛ اولین فروشگاه مشترک دیجی‌کالا و همراه اول در قلب تهران افتتاح شد

جمعه 28 آذر 1404 - 18:00
مطالعه 4 دقیقه
فروشگاه همراه اول و دیجی  کالا
دو غول اقتصاد دیجیتال ایران زیر یک سقف گرد هم آمدند. دیجی‌کالا و همراه اول با اولین فروشگاه مشترک خود، مرزهای دنیای آنلاین و آفلاین را جابجا می‌کنند.
تبلیغات

برای نخستین بار در اکوسیستم فناوری ایران، دو بازیگر اصلی چرخ‌دنده‌های اقتصاد دیجیتال در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند تا شکلی تازه از ارائه خدمات را به مشترکین عرضه کنند. عصر روز جمعه ۲۸ آذرماه، خیابان جمهوری تهران شاهد افتتاح اولین فروشگاه مشترک «دیجی‌کالا» و «همراه اول» بود؛ رویدادی که براساس شعار آن، نمادی از هم‌افزایی برای خلق تجربه‌ای «کامل‌تر» بود.

به گزاش زومیت بازار دیجیتال و تکنولوژی ایران در آستانه تجربه‌ای متفاوت است. سال‌هاست که کاربران ایرانی، «دیجی‌کالا» را به عنوان مرجع خرید آنلاین کالای دیجیتال و «همراه اول» را به عنوان زیرساخت ارتباطی نخست کشور و اپراتور اول می‌شناسند. این دو قطب بزرگ، مرزهای آنلاین و آفلاین را برداشته و زیر یک سقف گرد هم آمده‌اند و اولین فروشگاه فیزیکی ارائه خدمات و فروش کالا را در قلب تهران تاسیس خواهند کرد.

در مراسم افتتاحیه این فروشگاه مشترک اعلام شد قرار است تجربه خرید کالاهای دیجیتال و الکترونیک ایرانیان توسط این فروشگاه شبیه به تجربه کاربران خارج از کشور بشود. در واقع اعلام شد این فروشگاه پاسخی به یک نیاز مدرن است: نیاز به لمس تکنولوژی و دریافت خدمات یکپارچه ارتباطاتی. همکاری استراتژیک این دو برند با شعار «کنار هم، کامل‌تر»، نشان‌دهنده رویکردی جدید در خرده‌فروشی است. جایی که کاربران نه تنها به جدیدترین گجت‌های هوشمند و کالاهای دیجیتال و خرید اعتباری-قسطی دسترسی دارند، بلکه می‌توانند همزمان از خدمات ارتباطی، سیم‌کارت و سرویس‌های دیجیتال همراه اول بهره‌مند شوند. فروشگاه جدید دیجی‌کالا و همراه اول در یک کلام حذف فاصله‌ها و ارائه یک پکیج کامل از خرید «کالا و گجت‌ها» و دریافت خدمات حول محور «ارتباطات» در یک لحظه را فراهم می‌کند.

«یاسر دیباجی» مدیر کل راهبرد همراه اول و راهبری فروشگاه‌های مشترک دیجی‌کالا و همراه اول در این مراسم اعلام کرد: «مسئولیت تسهیل‌گری این پروژه به‌خاطر حضور من در هر دو مجموعه کار من است و نکته جالب اینجاست که در این پروژه همکاری‌های ویژه‌ای بین هر دو سازمان شکل گرفت؛ از عالی‌ترین مقام تا جزیی‌ترین کارها با یک همکاری و همدلی صورت گرفت.»

او در ادامه در پاسخ به این پرسش که چرا فروشگاه آفلاین ایجاد شده و قرار است چه اتفاقی در آينده رخ بدهد توضیح داد: «مردم ایران مانند سایر اکثر مردم دنیا دوست دارند تصمیم نهایی خرید را بر مبنای تجربه حضوری و لمس کالا اتخاذ کنند و از آن طرف نمی‌خواهند موهبت‌های دنیای خرید آنلاین را نیز از دست بدهند. کوچ از دنیای آنلاین به آفلاین در حین خرید معمولا یک سری شکاف دارد و کاربر را دچار سردرگمی می‌کند اما فروشگاه‌ دیجی‌کالا قرار است جلوی این تجربه تکه‌تکه شده را بگیرد و از رفت و آمدهای فرسایشی آنلاین به آفلاین جلوگیری کند. ما محاسن دنیای خرید آنلاین را کنار مواهب خرید افلاین قرار دادیم. همراه اول بزرگترین اپراتور ارتباطی کشور است و در این سالها آموخته که چطور ملی عمل کند و تجربه‌های حضوری نزدیک به مشتری فارغ از محل جغرافیایی کاربران را دارد. همراه اول در سال‌های اخیر پا را از یک شرکت ارتباطاتی فراتر گذاشته و با مشارکت داشتن در کنار بازیگران تجارت الکترونیک کشور ، تبدیل به شرکت تکنولوژی محور شده است و همراهی‌اش با دیجی‌کالا به‌عنوان مرجع اعتماد و شفافیت در اطلاعات تجارت الکترونیک کشور، یک جور به اشتراک گذاشتن تجارب را رقم زده است.»

دیباجی باور دارد همنشینی این دو برند قدم بزرگی برای کشور است. او در ادامه افزود: «باز شدن این فروشگاه درواقع نقطه آغازین مسیر این فروشگاه‌ها در سراسر کشور است و به پشتوانه تیم‌های رهبری هر دو مجموعه قصد داریم تا پای فروشگاه‌های مشترک دیجی‌کالا و همراه اول را در سراسر ایران باز کنیم. ما مطمئن هستیم هدفمان ارتقای زندگی دیجیتال مردم ایران را به همراه خواهد داشت.»

در ادامه این مراسم «مسعود طباطبایی» مدیرعامل دیجی‌کالا به سخنرانی پرداخت و گفت: «از سال گذشته ما روی افتتاح فروشگاه‌های فیزیکی خود تمرکز کردیم و اتفاق فعلی ادامه مسیر این هدف ماست که برای ما دوچندان اهمیت پیدا می‌کند. همچنین مشترک بودن فروشگاه جدید اتفاق مهمی است چرا که مورد اعتمادترین و مهم‌ترین اپراتور کشور است و دیجی‌کالا نیز مهم‌ترین فروشگاه اینترنتی کشور است و اقدام مشترک هر دو برند کار اسانی نبوده و بیش از یک سال طول کشیده تا سینرژی هر دو برند در کنار هم قرار بگیرد و کار مشترک بسازند.»

طباطبایی در ادامه افزود: «هر دو برند یک سری استاندارد در کار کشور ساختند و دوست دارم این فروشگاه‌ها بتوانند سرآمدی برای سایر فروشگاه‌ها بشوند و اقداماتی انجام دهند که در تمامی فروشگاه‌های کشور به جریان بیفتد.»

خیابان جمهوری تهران بخشی از نبض بازار دیجیتال و صوتی‌تصویری پایتخت بوده است و جرقه‌های ذهنی‌ شکل‌گیری دیجی‌کالا در مغازه‌های همین خیابان در ذهن بنیانگذاران دیجی‌کالا (برادران محمدی) ایجاد شده است. حالا با حضور این فروشگاه مدرن واقع در خیابان جمهوری، تقاطع حافظ (نبش کوچه کیخسرو شاهرخ) پلی میان بازار سنتی و دنیای مدرن دیجیتال زده شده است. این فروشگاه قرار است به یک «هاب تکنولوژی» در مرکز شهر تبدیل شود؛ فضایی که در آن تکنولوژی فقط فروخته نمی‌شود، بلکه «تجربه» می‌شود.

طراحی فضای فروشگاهی به گونه‌ای است که بازدیدکنندگان بتوانند محصولات را از نزدیک بررسی کنند، با کارشناسان متخصص مشورت کنند و نوآوری را لمس کنند. به‌نظر می‌رسد فروشگاه فیزیکی جدید دیجی‌کالا مقصدی برای علاقه‌مندان به تکنولوژی است تا آینده‌ خرید ترکیبی (فیزیکی-دیجیتال) را زودتر از دیگران تجربه کنند.

مراسم افتتاحیه این فروشگاه با برنامه‌های ویژه از جمله رونمایی از تمبر این رویداد و جوایز هیجان‌انگیز و فضایی سرگرم‌کننده با حضور مردم و جمعی از رسانه‌ها و اینفلوئنسرهای فضای مجازی برگزار شد. 

گفتنیست سال گذشته دیجی‌کالا اولین فروشگاه حضوری و اولین سوپرمارکت خود را در تهران افتتاح کرد اما این اولین فروشگاه این پلتفرم در همکاری با یک برند دیگر است. برندی که مالک ۴۰ درصد از سهام دیجی‌کالا هم هست.

تبلیغات
تبلیغات

نظرات