همه‌چیز درباره‌ خرید و عرضه‌ آرد؛ معرفی سامانه یکپارچه مدیریت آرد کشور

دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۰
مطالعه 4 دقیقه
سامانه مدیریت یکپارچه آرد کشور
اگر مواد اولیه‌ی کارتان آرد است، باید بدانید که از سامانه‌ی یکپارچه‌ی مدیریت آرد کشور می‌توان آرد سهمیه‌ای گرفت و مسیر رسیدن آرد به مقصد را دنبال کرد.
تبلیغات

سامانه یکپارچه‌ی مدیریت آرد کشور برای این راه‌اندازی شده است که هم نیاز حوزه‌ی آرد و نان کشور را پوشش دهد، هم سامانه‌های قدیمی خرید و فروش آرد یارانه‌ای و خمیرمایه و غیره را یکدست کند. در این مطلب با «زومیت» همراه باشید تا شما را با این سامانه آشنا کنیم.

خبازان و خریداران می‌توانند از طریق سامانه یکپارچه‌ی مدیریت آرد کشور محصولات عرضه‌شده را خریداری کنند و کارخانه‌های تولیدکننده فرایند فروش محصول و وضعیت هر سفارش را تا تحویل مشاهده کنند. علاوه بر این مدیران ارشد با استفاده از اطلاعات درباره وضعیت موجود، راحت‌تر تصمیم‌گیری کنند.

سامانه یکپارچه‌ی مدیریت آرد کشور برای توزیع آرد یارانه‌ای میان اصناف و مدیریت آنلاین توزیع و مصارف آرد، زیر نظر بانک سپه و با همکاری شرکت مادرتخصصی بازرگانی دولتی ایران راه‌اندازی شده است.

ویژگی‌های سامانه مدیریت آرد

سامانه خرید آرد به یک سامانه حمل و نقل هم متصل شده و می‌توان چرخه حمل و توزیع آرد از مبدأ کارخانه تا محل خریدار را به‌طور کامل رصد کرد. در این سامانه علاوه بر محصولات مشترکی که از سوی شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران از پیش تعریف شده است، کاربر کارخانه برای عرضه محصولات تولید‌شده از گندم یارانه‌ای نوع۲، قیمت تمام‌شده و قیمت توافقی، می‌تواند انواع محصول با نام و نشان تجاری مختلف و قیمت متنوع را برای عرضه به خریداران در این بخش تعریف کند.

بنابراین درباره‌ی قابلیت‌های این سامانه به‌طور خلاصه می‌توان گفت:

  • می‌توانید در زمانی کوتاه وضعیت خرید و فروش آرد را مشاهده کنید.
  • خبازان و خریداران می‌توانند از طریق این سامانه محصولات عرضه‌شده را ملاحظه و خریداری کنند.
  • کارخانه‌های تولیدکننده فرایند فروش محصول و وضعیت هر سفارش را تا زمان تحویل دنبال کنند.
  • مدیران ارشد با استفاده از اطلاعات مدیریت‌شده در این سایت، راحت‌تر تصمیم‌گیری کنند.
  • مدیریت یکپارچه انواع آرد با منشأ گندم یارانه‌ای نوع یک و دو و همینطور قیمت توافقی و قیمت تمام‌شده از قابلیت‌های این سامانه است.

نحوه‌ی ورود به سامانه خرید آرد بانک سپه

برای استفاده از خدماتی که در بالا توضیح داده شد باید به سامانه یکپارچه‌ی مدیریت آرد کشور وارد شوید.

صفحه اصلی سامانه مدیریت آرد کشور

همانطور که مشاهده می‌کنید شماره تماس ادارات غله استان‌های مختلف در صفحه اصلی سامانه دیده می‌شود و شما می‌توانید در صورت بروز مشکل با شماره‌های مربوطه تماس بگیرید.

نام کاربری در سامانه خرید آرد چیست؟

اگر پیش از استفاده از این سامانه، در سامانه‌ی قبلی خرید آرد حساب کاربری (یعنی نام کاربری و رمز عبور) داشتید از همان برای عبور به این سامانه استفاده کنید. در غیر این صورت به بانک سپه بروید و اطلاعات خود را در این سامانه ثبت کنید تا بتوانید از امکانات آن استفاده کنید.

نام کاربری در سامانه مدیریت آرد، به‌طور پیش‌فرض کد نانوایی (کارتکس) شما و کلمه‌ی عبور هم کد ملی نانوا است.

در نهایت با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور و اعدادی که در تصویر (چپتا) آمده است، وارد سامانه مدیریت یکپارچه‌ی آرد می‌شوید.

جزئیات سامانه مدیریت آرد

وقتی وارد سامانه می‌شوید این آیتم‌ها پیش روی شما قرار می‌گیرد: فیلترها، اطلاعات سهمیه و اطلاعات فروش و اطلاعات خریدار.

اطلاعات سهمیه

در این بخش که در پنل کاربری شما قابل دسترسی اطلاعاتی از جمله زمان شروع و پایان مرحله دریافت سهمیه، وضعیت آن، نوع محصول سهمیه‌ای، درصد سبوس‌گری، حداقل میزان حرید، میزان سهمیه مرحله و میزان سهمیه باقی‌مانده نمایش داده می‌شود.

پنل کاربری سامانه یکپارچه مدیریت آرد کشور

پس از ورود به حساب کاربری خود، با توجه به سمهیه‌ای که برای شما در نظر گرفته شده است، می‌توانید آرد را خریداری کنید.

اطلاعات فروش

بخش دیگری که در پنل کاربری شما در سامانه مدیریت آرد وجود دارد، اطلاعات فروش است. مرحله، کد خریدار، از تاریخ تا تاریخ، تعداد نان ثبت‌شده، امتیاز بازرسی، امتیاز مردم، امتیاز عملکرد؛ این‌ها اطلاعا‌تی است که در بخش فروش دیده می‌شود.

در واقع بر اساس آنچه در این باکس نشان داده می‌شود، با احتساب نان‌های ثبت‌شده و فروخته‌شده در بازه‌ی زمانی یک‌ماهه، به خریدار سهمیه تخصیص داده می‌شود.

  • امتیاز بازرسی بر اساس بازرسی‌های واحد صنفی لحاظ می‌شود.
  • امتیاز مردم هم مربوط به زمانی است که مردم با خرید نان، به شما از یک تا پنج در دستگاه کارتخوان امتیاز می‌دهند.

اطلاعات خریدار

در بخش اطلاعات خریدار این موارد نمایش داده می‌شود:

کد خریداری شما، شماره‌ی کارتخوان ثبت‌شده، نوع نان، وزن نان/غله، تعداد نان در هر کیسه، اعلام مغایرت، شماره کارتخوان

گاهی به‌دلیل ثبت نشدن کارتخوان در این سامانه ممکن است با مشکل کسری سهمیه مواجه شوید. پس کنترل کنید که شماره کارتخوان شما به‌درستی ثبت شده باشد. اگر مغایرتی در اطلاعات دستگاه‌های کارتخوان شما وجود دارد از طریق گزینه‌ی «اعلام مغایرت» این موضوع را به اداره غله اطلاع دهید. برای این کار با شماره پشتیبانی تماس بگیرید و کد خریداری خود را برای پیگیری این موضوع اعلام کنید.

اطلاعات خریدار در سامانه آرد
اطلاعات خریدار در سامانه‌ی آرد
اطلاعات فروش در سامانه آرد
اطلاعات فروش در سامانه‌ی آرد
تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات