یونسکو در ایران باشگاه نوآوری و فناوری افتتاح کرد

شنبه ۲۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۰
مطالعه 2 دقیقه
یونسکو طی مراسمی که ۲۳ دی‌ماه در محل کمیسیون ملی یونسکو برگزار شد، باشگاه نوآوری و فناوری خود را در ایران افتتاح کرد.

یونسکو سه‌شنبه هفته‌ی گذشته با برگزاری مراسمی در محل کمیسیون ملی یونسکو، باشگاه نوآوری و فناوری کشور را افتتاح کرد. پیمان سرحدی، رئیس این باشگاه، با اشاره به خلأ زیرساختی شامل ارتباطات بین‌الملل و همکاری با سازمان‌های بین‌المللی، قرارگرفتن استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در شبکه‌‌های بین‌المللی یونسکو را از جمله خدمات باشگاه فناوری و نوآوری یونسکو خوانده است. 

سرحدی در این رابطه می‌گوید:

رسول شاهسونی، عضو هیأت رئیسه باشگاه نوآوری و فناوری، با بیان اینکه باشگاه چند هدف مهم در حوزه تجاری‌سازی و بسترسازی برای نوآوری دارد و برای رسیدن به آن تلاش می‌کند، گفت:

شاهسونی به تلاش در حوزه‌ی تجاری اشاره کرد تا بتوان تعاملات بین‌المللی را از طریق این باشگاه شکل داد. وی با اشاره به فعالیت شرکت‌های مختلف از آلمان و آمریکا، گفت باید تلاش کرد تا این روابط برای متخصصان داخلی هم ایجاد شود. 

باید دید این باشگاه تا چه اندازه قادر است مشکلات موجود در رابطه با ارتباطات و فراهم آوردن زیرساخت‌های لازم در داخل کشور را مرتفع سازد؟

مطالب مشابه

نظرات

درخواست ناموفق بود

درخواست ناموفق بود