معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی: اپراتورها عامل مسدود شدن پیام‌رسان‌های موبایلی نیستند

دوشنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۸
مطالعه 2 دقیقه
به گفته معاون بررسی‌های فنی و صدور پروانه رگولاتوری، تاکنون هیچ اپلیکیشن پیام‌رسانی تحت موبایل بدلیل جبران ضرر و زیان درآمدی اپراتورهای تلفن همراه مسدود نشده‌ و پس از این نیز مسدود نخواهند شد.
تبلیغات

صادق عباسی شاهکوه، معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی معتقد است اپراتورهای ایرانی برای مقابله با خطر برنامه‌های پیام‌رسان موبایلی باید به سمت تطبیق خود با فناوری‌های روز و درآمدزایی از محل دیتا بروند.

عباسی شاه کوه درباره تأثیر رواج گوشی‌های هوشمند بر درآمدهای پایه اپراتورهای موبایل می‌گوید:

آمار رشد تلفن‌های هوشمند نشان می‌دهد که تعداد این ابزارها در کشور به بیش از ۲۰ میلیون دستگاه رسیده و هم اکنون ۲۵ تا ۳۰ درصد مشترکان شبکه تلفن همراه کشور گوشی‌‌هوشمند دارند. برخی مشترکان دارای دو سیم‌کارت یا بیشتر هستند که در این صورت شاید آمار مشترکان گوشی‌های هوشمند برحسب یک سیم‌کارت بیش از این شود.

معاون بررسی‌های فنی و صدور پروانه رگولاتوری درباره‌ی اینکه بخش عمده زندگی مردم به سمت ارتباطات همراه می‌رود و به تدریج تمام خدمات الکترونیکی به حوزه موبایل وارد می‌شود، توضیح می‌دهد:

در حال حاضر اپلیکیشن‌های پیام‌رسان متعددی در اپ‌استورها وجود دارد و مشترکان تلفن همراه از آن‌ها استفاده می‌کنند. این استفاده مشترکان موجب کاهش درآمد اپراتورها از محل پیامک می‌شود. اگر این پیام‌رسان‌ها قابلیت برقراری تماس هم داشته باشند در حوزه درآمدهای مکالماتی نیز تأثیرگذار خواهند بود. چون با رواج اپلیکیشن‌های موبایل، مصرف دیتا بالا رفته و در ابتدای کار اپراتورها را با ضرر و زیان مواجه می‌کند اما در بلندمدت با تغییر درآمدزایی اپراتورها و حرکت به سوی سودزایی از دیتا، این مشکلات حل خواهد شد.

به گفته عباسی شاهکوه، تاکنون هیچ اپلیکیشن پیام‌رسانی به دلیل جبران درآمد اپراتورهای تلفن همراه برای کاربران مسدود نشده و از این پس نیز نخواهد شد؛ زیرا روال جهانی استفاده از دیتا رو به رشد است و ایران نیز از این مقوله جدا نیست.

تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

تبلیغات