پرش به محتوای اصلی

تبلت گیمینگ پرقدرت برای اجرای بازی‌های سنگین؛ Legion Y700 Infinite رونمایی شد

مطالعه ۱ دقیقه
کنسول دستی Legion Y700 Infinite در رنگ‌های مختلف و نمای صفحه نمایش

لنوو تبلت گیمینگ لژیون Y700 اینفینیت را با پردازنده‌ی اسنپدراگون و نمایشگر اولد ۱۶۵ هرتزی در چین رونمایی کرد.

لنوو تبلت گیمینگ لیجن Y700 اینفینیت (Legion Y700 Infinite) را با سخت‌افزار ارتقایافته و تمرکز بر ابعاد جمع‌وجور در بازار چین رونمایی کرد. دستگاه جدید بر خلاف نسل‌های پیشین از پنل اولد پیشرفته بهره می‌برد و کیفیت بصری بالاتری نسبت‌به نمایشگرهای پیشین ارائه می‌دهد.

تبلت تازه‌نفس لنوو به تراشه‌ی Snapdragon 8 Elite Gen 5 Leading Version مجهز شده و از قابلیت ارتباطی 5G با دو سیم‌کارت هم‌زمان پشتیبانی می‌کند. تبلت لنوو نمایشگر ۸٫۴ اینچی اولد با وضوح 2.5K تشکیل می‌دهد که شرکت تیانما وظیفه‌ی تامین انحصاری آن را بر عهده دارد.

Lenovo

پنل نمایشگر با فناوری Real RGB تولید شده و چینش زیرپیکسل‌های مجزا مانع از افت وضوح یا تارشدن رنگ‌ها می‌شود. پوشش ۱۰۰ درصدی فضای رنگی DCI-P3، عمق رنگ ۱۲ بیتی، نرخ نوسازی تطبیقی ۱۶۵ هرتزی و بیشینه‌ی روشنایی نقطه‌ای ۴۰۰۰ نیت از مشخصات کلیدی نمایشگر به شمار می‌روند.

Lenovo

قیمت تبلت در کانفیگ پایه با ۱۲ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی از ۴,۹۹۹ یوان (۷۴۳ دلار) شروع می‌شود. مدل‌های ۱۶/۵۱۲ گیگابایت و ۲۴ گیگابایت رم با یک ترابایت فضای ذخیره‌سازی به‌ترتیب ۵,۹۹۹ و ۷,۹۹۹ یوان قیمت‌گذاری شده‌اند.

به محتوای این مطلب چه امتیازی میدی؟

نظر شما برامون مهمه و به بهتر شدن کیفیت مطالب کمک می‌کنه.

۱ - بسیار بد۱۰ - بسیار خوب

نظرات

از دیگر اعضاء خانواده قلم