گلکسی تب S8 هم آپدیت اندروید ۱۵ را دریافت کرد

سه‌شنبه 16 اردیبهشت 1404 - 15:35
مطالعه 1 دقیقه
گلکسی تب اس 8 و اس 8 پلاس کنار هم
دارندگان تبلت‌های سری گلکسی تب S8 سامسونگ در سرتاسر جهان اکنون می‌توانند One UI 7 را تجربه کنند.

سامسونگ همچنان به انتشار One UI 7 ادامه می‌دهد و حالا نوبت به تبلت‌های گلکسی تب S8 رسیده است تا به‌روزرسانی اندروید ۱۵ را دریافت کنند. این آپدیت حدود یک هفته پیش به‌صورت محدود در کره‌ی جنوبی منتشر شده بود و اکنون در سرتاسر جهان دردسترس قرار دارد.

به نوشته‌ی سم‌موبایل، فرم‌ور به‌روزرسانی جدید سری گلکسی تب S8 سامسونگ، X700XXU9DYDC است و اگرچه برخی کاربران انتظار داشتند این نسخه شامل وصله‌ی امنیتی ماه می (اردیبهشت و خرداد ۱۴۰۴) باشد، سامسونگ آن را با وصله‌ی امنیتی آوریل ۲۰۲۵ (فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۴) منتشر کرد.

رابط کاربری One UI 7 با تغییرات چشمگیری همراه شده است. سامسونگ در این نسخه تمرکز ویژه‌ای بر بهبود امکانات شخصی‌سازی و تنظیمات دلخواه کاربران دارد. علاوه‌بر بهبودهای ظاهری، این آپدیت سیستم‌عامل دستگاه را به اندروید ۱۵ ارتقا می‌دهد؛ نسخه‌ای که مجموعه‌ای از ویژگی‌های جدید را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.