نسخه آیپد شبکه اجتماعی ایکس دیگر روی مک نصب نمی‌شود

جمعه 28 آذر 1404 - 09:45
مطالعه 1 دقیقه
لوگو ایکس کورپ / X Corp توییتر سابق روی موبایل
ایکس در اقدامی غیرمنتظره، آخرین راه دسترسی کاربران مک به اپلیکیشن خود را مسدود و پشتیبانی رسمی از این پلتفرم را متوقف کرد.
تبلیغات

شبکه‌ی اجتماعی ایکس که پیش‌تر اپلیکیشن اختصاصی مک خود را حذف کرده بود، حالا گام بعدی را برداشته و امکان نصب نسخه‌ی آیپد این برنامه روی macOS را نیز مسدود کرده است. این تصمیم به‌معنای قطع کامل پشتیبانی رسمی ایکس از مک محسوب می‌شود.

در گذشته کاربران مک‌های مجهز به تراشه‌های سری M اپل می‌توانستند به‌دلیل معماری مشترک، اپلیکیشن‌های گوشی آیفون و آیپد را روی macOS اجرا کنند؛ قابلیتی که توسعه‌دهندگان امکان غیرفعال‌سازی آن را دارند و ایکس اکنون از همین گزینه استفاده کرده است.

طبق گزارش کاربران، صفحه‌ی نسخه‌ی آیپد اپلیکیشن ایکس در اپ استور مک اکنون اعلام می‌کند که این برنامه از macOS پشتیبانی نمی‌کند. این تغییر ناگهانی بدون اطلاع‌رسانی رسمی انجام شده است.

نسخه‌ی آیپد ایکس پیش از این نیز با مشکلات متعددی مواجه بود؛ از کار افتادن جست‌وجو و نمایش مکرر پیام خطا هنگام باز کردن لینک‌ها، تجربه‌ی کاربری آن را به‌شدت تضعیف کرده بود.

کاربرانی که نسخه‌ی آیپد ایکس را از قبل روی مک نصب کرده‌اند، فعلاً می‌توانند از آن استفاده کنند؛ اما برای دسترسی کامل به امکانات ایکس، ناچار به استفاده از نسخه‌ی وب در مرورگرهایی مانند سافاری یا کروم خواهند بود.

تبلیغات
تبلیغات

نظرات