دانلود نتفلیکس در گوگل پلی مرز یک‌میلیارد بار را رد کرد

چهارشنبه ۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۰
مطالعه 2 دقیقه
بررسی‌ها نشان می‌دهد اپلیکیشن اندرویدی نت‌فلیکس در گوگل‌پلی تاکنون بیش از یک‌میلیارد بار دانلود شده که دستاوردی مهم برای این پلتفرم استریم محتوا به‌حساب می‌آید.
تبلیغات

نت‌فلیکس (Netflix) به‌تازگی توانسته به موفقیتی بسیار مهم دست پیدا کند. بررسی‌ها نشان می‌دهد میزان دانلود اپلیکیشن نت‌فلیکس برای سیستم‌عامل اندروید ازطریق فروشگاه گوگل‌‌پلی استور مرز یک‌میلیارد بار را رد کرده است. این آمار دستگاه‌هایی را نیز شامل می‌شود که به‌صورت پیش‌فرض نت‌فلیکس دارند؛ بااین‌حال، این موضوع چیزی از ارزش‌های نت‌فلیکس کم نمی‌کاهد و درهرصورت عبور از یک‌میلیارد بار دانلود در گوگل‌پلی، اتفاقی مهم است (نت‌فلیکس به‌صورت پیش‌فرض روی برخی از گوشی‌های وان‌پلاس و سامسونگ حضور دارد).

نت‌فلیکس، تنها پلتفرم استریم بزرگ بازار نیست و امروزه رقبای قَدَری پیش‌ روی خود می‌بیند. در مقایسه‌ای کوتاه، متوجه می‌شویم نت‌فلیکس بیش از تمامی سرویس‌های استریم دیگر دانلود شده است. تعداد دانلودهای سرویس آمازون‌ پرایم در گوگل‌پلی در بازه‌ی ۱۰۰ تا ۵۰۰ میلیون و هولو (Hulu) در بازه‌ی ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون بار دانلود قرار گرفته است. همچنین، HBO GO بیش از پنج میلیون بار دانلود شده و محال است بتواند با سرویس‌هایی مثل نت‌فلیکس رقابت کند.

یکی از سرویس‌های مهمی که در چند وقت اخیر توجهات زیادی به‌خود جلب کرده و روزبه‌روز شمار دانلود‌های آن بیشتر می‌شود، دیزنی پلاس است. تعداد دانلودهای این اپلیکیشن به بازه‌ی ۱۰ میلیون بار رسیده و آینده‌ای درخشان برای دیزنی پلاس پیش‌بینی می‌شود. البته دیزنی پلاس امروزه در بازارهای اندکی آغازبه‌کار کرده و برخلاف نت‌فلیکس، به‌طور گسترس دردسترس مردم قرار ندارد. ناگفته نماند دیزنی پلاس سرویسی نسبتا جدید است و نوامبر امسال (آبان و آذر ۱۳۹۹) تولد یک‌سالگی خود را جشن می‌گیرد. 

در چند ماه گذشته، نت‌فلیکس بارهاو‌بارها در اخبار ظاهر شده است و این نخستین‌باری نیست که توجهات به‌سمت این پلتفرم جلب می‌شود. به‌دنبال دنیاگیری ویروس کرونا، مردم در خانه قرنطینه شدند و میزان استفاده از اینترنت افزایش یافت؛ اتفاقی که نهایتا به واردشدن فشار بیش‌از‌حد به شبکه‌های زیرساخت اینترنت منتهی شد. به‌همین‌دلیل، نت‌فلیکس به‌عنوان یکی از اولین پلتفرم‌ها اعلام کرد کیفیت استریم محتوا را کاهش می‌دهد تا فشار کمتری به شبکه وارد شود. پس از دو ماه، محدودیت‌های اعمال‌شده برای پهنای باند برداشته شد و همه‌چیز به ‌حالت عادی بازگشت. امروزه، بسیاری از پلتفرم‌های دیگر به‌صورت پیش‌فرض محتوا را با وضوح SD پخش می‌کنند.

همان‌طورکه اشاره کردیم، دنیاگیری ویروس کرونا افراد بسیار زیادی را در ماه‌های گذشته خانه‌نشین کرد. امروزه گروهی از افراد به سر کار بازگشته‌اند؛ اما هنوزهم قرنطینه‌ی خانگی در جاهای زیادی وجود دارد و مردم در خانه برای سرگرم‌شدن به پلتفرم‌هایی مثل نت‌فلیکس روی می‌آورند. قطعا دنیاگیری کووید ۱۹ روی افزایش دانلودهای نت‌فلیکس اثر محسوسی گذاشته است.

تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات