سم آلتمن: به تیک‌تاک معتاد شده بودم و حذفش کردم

یک‌شنبه 4 مرداد 1405 - 16:26
مطالعه 1 دقیقه
مردی که در تاریکی شب با چهره‌ای مبهوت به گوشی هوشمند خود و لوگوی درخشان تیک‌تاک خیره شده است
مدیرعامل اوپن‌ای‌آی می‌گوید زمانی به تیک‌تاک بسیار اعتیاد پیدا کرده بود و در نهایت مجبور به حذف این اپلیکیشن شد.

سم آلتمن، مدیرعامل اوپن‌ای‌آی در گفت‌وگویی تازه به داستانی از اعتیادش به اپلیکیشن تیک‌تاک اشاره کرد و گفت زمانی حتی تا ۳ ساعت را پای این اپلیکیشن می‌گذارند و در نهایت آن را حذف کرد.

مدیرعامل OpenAI می‌گوید در حین ساخت ابزار هوش مصنوعی «سورا» (Sora) عمداً به تیک‌تاک معتاد شد؛ اما سپس کنترل خود را از دست داد و سه ساعت را روی مبل می‌گذراند.

پخش از رسانه

مدیرعامل شرکت خالق چت‌چی‌پی‌تی می‌گوید: «در آن لحظه، مثل یک ماده‌ی مخدر از آن لذت می‌برم؛ اما می‌دانم که برایم مضر بود.»

اعتیاد به شبکه‌های اجتماعی موضوع تازه‌ای نیست؛ به همین دلیل چندین کشور به دنبال اعمال محدودیت برای استفاده‌ی نوجوانان از شبکه‌های اجتماعی هستند و حتی شکایت‌هایی تنظیم شده که شرکت‌هایی مانند متا را به طراحی عمدی اعتیادآور در اپلیکیشن‌هایی مانند اینستاگرام متهم می‌کنند.

فارغ از مسئله‌ی نوجوانان، جالب است که مدیرعامل یکی از مهم‌ترین شرکت‌های حوزه‌ی تکنولوژی در مورد اعتیادآوربودن این شبکه‌های اجتماعی چنین به صراحت صحبت می‌کند.

نظرات

از دیگر اعضاء خانواده قلم