ایالت فلوریدا از تیک‌تاک به اتهام نقض قوانین کودکان شکایت کرد

سه‌شنبه 26 خرداد 1405 - 18:11
مطالعه 1 دقیقه
لوگو تیک تاک / TikTok روی صفحه موبایل
ایالت فلوریدا با طرح شکایتی رسمی، تیک‌تاک را به نادیده‌گرفتن قوانین ایمنی کودکان و فریب والدین متهم کرد.
تبلیغات

ایالت فلوریدا علیه تیک‌تاک پرونده‌ی حقوقی به راه انداخت. این اقدام به دلیل ادعای عدم پای‌بندی شرکت به قانون ایمنی کودکان صورت گرفت. قانون مذکور، ایجاد حساب کاربری برای افراد زیر ۱۴ سال را ممنوع کرده است.

شاکیان مدعی هستند تیک‌تاک همچنان به ۱۳ ساله‌ها اجازه‌ی فعالیت می‌دهد. این پلتفرم به فریب فعالانه‌ی والدین درباره‌ی خطرات احتمالی متهم است.

تیک‌تاک متهم شده که از نوجوانان ۱۴ و ۱۵ ساله برای ثبت‌نام، رضایت والدین دریافت نمی‌کند. این موضوع نقض مستقیم قانون HB3 محسوب می‌شود. قانون مذکور در تاریخ ۱۱ دی ۱۴۰۳ (۱ ژانویه ۲۰۲۵) اجرایی شد.

سخنگوی تیک‌تاک در آمریکا، از تعامل سازنده با دادستان کل فلوریدا سخن گفت. او در این باره اعلام کرد: «تیک‌تاک به کاربران زیر ۱۴ سال در فلوریدا اطلاع داده است که حساب‌های کاربری آن‌ها مسدود می‌شود.»

جیمز اوتمایر، دادستان کل فلوریدا، تیک‌تاک را به دروغ‌گویی متهم کرد. او معتقد است این پلتفرم با قوانین حمایت از مصرف‌کننده هم‌راستا نیست. دادستان مدعی است تیک‌تاک درباره‌ی محتوای خود به والدین اطلاعات نادرست می‌دهد.

شکایت مذکور ادعا می‌کند محتوای مربوط به الکل و دخانیات در تیک‌تاک به‌راحتی در دسترس است. با این حال، تیک‌تاک در فروشگاه اپلیکیشن، این موارد را «کم‌اهمیت» یا «نادر» معرفی می‌کند. این پرونده همچنین تیک‌تاک را به طراحی اپلیکیشنی اعتیادآور برای کودکان متهم می‌کند.

نظرات