D1-lg

تراشه‌های بعدی اپل به کمک هوش مصنوعی طراحی می‌شوند؟

جمعه 30 خرداد 1404 - 10:30
مطالعه 1 دقیقه
لوگو اپل / Apple روی پشت دستگاه
رئیس بخش سخت‌افزار اپل از احتمال استفاده از هوش مصنوعی برای طراحی نسل بعدی تراشه‌ها خبر داد.
تبلیغات
D4-mcid4

بر اساس گزارش رویترز به نقل از جانی سروجی، رئیس بخش سخت‌افزار اپل، این شرکت در حال بررسی استفاده از هوش مصنوعی برای تسریع روند طراحی تراشه‌هایش است.

سروجی می‌گوید هوش مصنوعی پتانسیل بالایی برای کاهش زمان طراحی تراشه دارد و می‌تواند باعث افزایش بهره‌وری شود. او در مورد نقش شرکت‌های اتوماسیون طراحی الکترونیک مانند Cadence و Synopsys صحبت کرد. گفته می‌شود که هر دو شرکت در حال رقابت برای ادغام هوش مصنوعی در نرم‌افزار طراحی تراشه‌ی خود هستند.

خبر طراحی تراشه با هوش مصنوعی در زمانی منتشر می‌شود که اپل در پذیرش و به‌کارگیری این تکنولوژی در محصولات نرم‌افزاری‌اش نسبت‌به رقبا تأخیر داشت.

شرکت‌هایی مانند گوگل و OpenAI در رقابت هوش مصنوعی از اپل پیش افتاده‌اند و اظهارات سروجی نشان می‌دهد که اپل شاید رویکرد جامع‌تری در قبال AI اتخاذ کند؛ یعنی استفاده از هوش مصنوعی در پشت صحنه و برای توسعه‌ی سخت‌افزار به‌جای نرم‌افزار.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
تبلیغات
D5-b3IranServer
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات
DN-DNShatel

نظرات

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات