5 ترند تکنولوژیکی از استودیو معماری زمان

پنج‌شنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۰
مطالعه 5 دقیقه
 استودیو معماری زمان
این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و زومیت هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمی‌پذیرد
در این مطلب با ترندهای تکنولوژیک در طراحی دکوراسیون داخلی و انواع سیستم‌های مورد استفاده در هوشمندسازی طراحی داخلی خانه آشنا می‌شویم.
تبلیغات

پیشرفت تکنولوژی و فناوری بر روی جنبه‌های مختلف زندگی انسان‌ها اثرگذار هستند و هدف اصلی آن‌ها فراهم کردن راحتی و آسایش بیشتر برای ما است. طراحی دکوراسیون داخلی هم از این پیشرفت و توسعه بی‌نصیب نبوده و شرکت‌ها و مجموعه‌های مرتبط برای آن که همچنان در بازار باقی بمانند باید ضمن هماهنگی خود با تکنولوژی روز با ترندهای جذاب تکنولوژیکی برای طراحی دکوراسیون داخلی آشنا شوند.

خانه هوشمند چیست؟

پیش از بررسی ترندهای تکنولوژیک در طراحی داخلی بهتر است با مفهوم خانه هوشمند آشنا شویم. خانه هوشمند در حقیقت نوعی سبک طراحی داخلی است که در آن با استفاده از تکنولوژی تلاش می‌شود تا زندگی راحت‌تری برای اهالی خانه فراهم شود.

البته خانه هوشمند چندان هم مفهوم جدیدی نیست و استفاده از تکنولوژی در طراحی داخلی سال‌ها است که انجام می‌شود؛ اما در سال‌های اخیر روش استفاده از تکنولوژی در طراحی داخلی دچار تغییر شده و از ابزارهای گوناگونی برای طراحی فضایی زیبا و کاربردی استفاده می‌شود.

در حقیقت در خانه‌های هوشمند امروزی همه‌ی کارها با استفاده از نرم‌افزارهای مشخصی انجام شده و اهالی خانه می‌توانند فعالیت‌های مختلفی از قبیل روشن کردن چراغ‌ها، تنظیم سیستم سرمایش و گرمایش و مواردی از این دست را با استفاده از پلتفرم‌های تعیین شده انجام دهند.

مشخصات خانه هوشمند

حال سؤالی که مطرح می‌شود این است که چه مشخصات و ویژگی‌ها باعث می‌شوند که یک خانه را هوشمند بنامیم؟ خانه هوشمند دارای ویژگی‌ها و امکانات زیر است:

  • امکان تنظیم سیستم‌های حفاظتی با استفاده از پلتفرم‌های مشخص

  • ممانعت از هدر رفتن انرژی

  • امکان تنظیم سیستم صوتی از راه دور

  • تنظیم سیستم سرمایش و گرمایش با نرم‌افزار

  • زمان‌بندی ورود نور طبیعی

  • قفل هوشمند

  • باز و بسته شدن پرده‌ها به‌صورت منظم

  • قابلیت کنترل ایمنی و امنیت منزل و...
 استودیو معماری زمان

نکات مهم در طراحی داخلی خانه هوشمند

از آنجایی که تمایل مردم به طراحی داخلی خانه هوشمند در حال افزایش است باید به نکات مختلفی در زمان اجرای آن توجه شود که شامل موارد زیر است:

  • در زمان اجرای طراحی داخلی خانه هوشمند برای اصولی‌بودن و زیباترشدن نتیجه‌ی کار می‌توان از تجهیزات سنتی معماری و هوشمند در کنار یکدیگر استفاده کرد.

  • در طراحی داخلی خانه به سبک هوشمند باید نیاز همه‌ی افراد خانواده را در نظر گرفت و بعداً مراحل اجرایی را آغاز کرد.

  • یک طراح داخلی ماهر باید تمامی اطلاعات لازم را در مورد تجهیزات مورد استفاده در هوشمندسازی در اختیار داشته و بتواند این تجهیزات را با تمامی امکاناتی که در حال حاضر در سازه موجود هستند، تطبیق دهد.
  • از دیگر نکات مهم طراحی داخلی خانه هوشمند باید به بودجه مالک اشاره کنیم. طراحان حرفه‌ای باید فرآیند و روند کار را به‌گونه پیش ببرند که با بودجه هماهنگ باشد.

ترندهای تکنولوژیک در طراحی دکوراسیون داخلی

۵ ترند مهم استفاده از تکنولوژی در طراحی دکوراسیون داخلی به شرح زیر هستند:

۱. آشپزخانه هوشمند

بعد از گسترش اینترنت اشیا، صنعت طراحی داخلی دچار تحولات چشمگیری شد که یکی از آن‌ها طراحی و ساخت آشپزخانه به شکل هوشمند است. تصور کنید در آشپزخانه‌ای کار می‌کنید که ویژگی‌های تکنولوژیکی فراوانی دارد، می‌تواند با کاربر ارتباط برقرار کرده و از دستورات مختلف مثل تغییر نور، تنظیم دما و... هم پیروی کند.

علاوه بر این می‌توان از انواع وسایل هوشمند و به روز و حتی وسایلی که با دستورات صوتی کنترل می‌شوند مثل یخچال، اجاق‌گاز، ماشین ظرفشویی و... هم استفاده کرد. با این حساب حتی زمانی که در خانه نیستید هم می‌توانید بر روند پخت غذا و شستشوی ظرف‌ها نظارت کنید.

۲. سرگرمی هوشمند

یکی از مهم‌ترین قسمت‌های طراحی داخلی خانه‌های هوشمند، بخش سرگرمی مانند پخش موسیقی و تماشای تلویزیون است. امروزه بیشتر افراد از گجت‌های مختلفی مثل Google Home که با صدا کنترل می‌شوند برای مدیریت قسمت سرگرمی در منزل خود استفاده می‌کنند؛ بنابراین تنها کاری که طراحان باید انجام دهند اتصال این سیستم‌ها و گجت‌ها به تلویزیون، اسپیکر و سیستم صوتی است.

 استودیو معماری زمان

۳. کنترل برنامه‌ریزی شده نور پردازی

طراحان داخلی با استفاده از نورپردازی برنامه‌ریزی شده و هوشمند می‌توانند این فرآیند را خودکارسازی کنند. در حقیقت با نورپردازی هوشمند سوئیچ‌های سنتی موجود حذف شده و امکان کنترل روشنایی به صورت از راه دور فراهم می‌شود؛ به‌علاوه نیاز به تعویض لامپ هم عملاً از بین رفته و مجموع هزینه‌ی انرژی‌ مصرفی هم کاهش می‌یابد.

۴. توجه ویژه به حریم خصوصی

طراحان داخلی می‌توانند هر آیتمی اعم از پرده را در منزل شما به یک وسیله‌ی هوشمند تبدیل کنند. شما می‌توانید زمان باز و بسته شدن پرده‌های هوشمند را تعیین کنید؛ به‌علاوه این پرده‌ها زمانی که در خانه نیستید کشیده شده و امنیت محیط را افزایش می‌دهند.

البته این تنها مزیت استفاده از پرده‌های هوشمند نیست. این پرده‌ها به عنوان مانعی در برابر گرما، سرما و عوامل طبیعی مختلف عمل کرده و در فصل زمستان هم از هدررفت گرما جلوگیری می‌کنند تا میزان مصرف انرژی را در منزل شما کاهش دهند.

۵. سیستم امنیتی دیجیتال

در سال‌های اخیر استفاده از انواع قفل و سیستم امنیتی دیجیتال و هوشمند در طراحی داخلی به میزان چشمگیری افزایش یافته است. عمده‌ی مشتریان می‌خواهند امنیت منزل خود را از دور کنترل کنند و این امر به مدد دوربین‌های امنیتی که به برنامه‌های مشخصی متصل می‌شوند، قابل انجام است. در حقیقت شما می‌توانید فردی را که پشت در قرار دارد مشاهده کنید، باز و بسته شدن در را تنظیم کنید و بسته‌های خود را حتی زمانی که در منزل نیستید تحویل بگیرید.

علاوه بر موارد فوق به کمک سیستم‌های هشدار و ردیاب‌های حرکتی موجود در این سیستم‌های امنیتی می‌توان مزاحمان را به راحتی شناسایی کرده و خیال خود را بابت امنیت منزل و وسایل موجود در آن راحت کرد.

انواع سیستم‌های مورد استفاده در هوشمندسازی طراحی داخلی خانه

سیستم‌های مورد استفاده در طراحی داخلی خانه‌های هوشمند متفاوت هستند؛ به‌طوری که تعدادی از آن‌ها بر روی معماری همه‌ی بخش‌ها اثر می‌گذارند، در حالی که تعدادی دیگر صرفاً معماری یک یا دو بخش را تغییر می‌دهند. این سیستم‌ها به شرح زیر هستند:

سیستم مانیتورینگ مرکزی

این سیستم متشکل از مجموعه‌ای از سخت‌افزارها و نرم‌افزارها بوده که در قسمت‌های مختلف خانه نصب شده و با فراهم کردن امکان مشاهده‌ی قسمت‌های مختلف، قابلیت کنترل از راه دور را در اختیار شما قرار می‌دهند. استفاده از این سیستم در تأمین امنیت سازه اثر خارق‌العاده‌ای دارد.

سیستم مدیریت سازه

از سیستم‌های کاربردی است که در کنار تأمین امنیت و نظارت بر تجهیزات قسمت‌های مختلف، انرژی موجود در منزل را هم کنترل می‌کند. برای مثال از طریق این بخش می‌توان میزان روشنایی مشخصی را برای خانه تعریف کرد.

سیستم کنترل مرکزی

از پرکاربردترین سیستم‌ها در طراحی داخلی خانه‌های هوشمند محسوب می‌شود. با استفاده از این سیستم می‌توان بخش‌های مختلف ساختمان را به شکل کنترل از راه دور هدایت کرده و فرمان‌ها را با ابزارهای مشخصی به آن‌ها صادر کرد.

مثلاً می‌توان یک سیستم کلی برای تنظیم سیستم گرمایشی و سرمایشی، تمیزکردن خانه و روشن و خاموش کردن چراغ‌ها تنظیم کرد.

طراحی دکوراسیون داخلی خانه هوشمند با زمان استودیو

در سال‌های اخیر هدف اصلی طراحی داخلی خانه از ساخت محیطی صرفاً زیبا به ساخت محیطی امن، آرام و کاربردی برای همه‌ی افراد خانه تبدیل شده است. کارشناسان و معماران زمان استودیو با استفاده از تکنولوژی‌های روز دنیا فرآیند طراحی داخلی و بازسازی خانه شما را در کوتاه‌ترین زمان ممکن پیگیری کرده و تلاش می‌کنند تا خانه‌ی هوشمند رویایی شما را طراحی کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه و مشاهده نمونه کارهای مجموعه می‌توانید به شبکه‌های اجتماعی استودیو معماری زمان مراجعه کنید یا اینکه با شماره تلفن ۰۹۱۲۳۳۸۰۲۷۱ تماس بگیرید.

تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات