در امان نگه داشتن تلفن همراه از آسیب های فیزیکی از دیدگاه هوم سرویز

دوشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۰
مطالعه 5 دقیقه
آیا گوشی‌ هوشمند شما تابه‌حال دچار آسیب فیزیکی شده است؛ به‌طوری‌که نیاز به تعمیر و حتی گاهی تعویض قطعات یا گوشی موبایل پیدا کرده باشید؟
تبلیغات

باید بدانید سالانه، بسیاری از گوشی‌هایی که روانه تعمیرات می‌شوند، به دلیل عدم توجه به موارد نسبتا ساده‌ای بوده که آن‌ها را از آسیب دور می‌کند و ما در این نوشتار قصد داریم به کمک متخصصان هوم سرویز در حوزه تعمیرات موبایل همین موارد را به شما گوشزد کنیم. با ما در ادامه همراه باشید.

صفحه‌نمایش موبایل را دریابید

یکی از مهم‌ترین بخش‌های هر گوشی هوشمندی، صفحه‌نمایش آن است. از همان روزی که تلفن خود را خریداری می‌کنید، فروشنده خرید و استفاده از یک صفحه محافظ که با نام گلس نیز معروف است را به شما پیشنهاد می‌دهد. در حال حاضر انواع مختلفی از صفحه‌های محافظ مانند صفحه‌نمایش مات، براق، پرایوسی، TPU، PET، UV، نانو، فول کاور و 2 D و 3 D در بازار موجودند که بسته به علاقه و گوشی قابل خرید هستند. یادتان باشد عدم استفاده از این صفحه‌های محافظ، منجر به خسارت جدی بر صفحه‌نمایش تلفن شما در حین وارد شدن ضربه می‌شود.

کاور گوشی، جزو دیگر محافظتی است

استفاده از گوشی بدون کاور محافظتی نیز (phone case)، کار به‌شدت ترسناکی است. فقط کافی است یک‌ بار گوشی شما به زمین بخورد یا وسیله سنگینی به آن برخورد کند، احتمال آسیب جزئی یا جدی به بدنه گوشی شما وجود خواهد داشت. از طرفی استفاده از کاور، می‌تواند جلوی بخشی از ضربات واردشده به صفحه‌نمایش را هم بگیرد. در حال حاضر تنوع فوق‌العاده زیادی از انواع کاورها برای گوشی‌ها وجود دارد، البته به شرط آنکه تلفن شما قدیمی نشده باشد؛ اما در هر حالت، سعی کنید کاور مناسب را به تن موبایل خود بپوشانید تا از حجم خسارات زیاد به آن جلوگیری کنید در غیر این صورت باید از خدمات تعمیرات گوشی موبایل برای جبران این خسارت کمک بگیرید.

از شرایط هوایی حاد پرهیز کنید

هوم سرویز

از قرار دادن تلفن در دمای هوای بسیار سرد یا گرم، خودداری کنید. بودن در این شرایط ممکن است به باتری یا دیگر اجزای داخلی دستگاه آسیب بزند و در نتیجه طول عمر باتری را کوتاه کند یا منجر به از دست دادن داده و اطلاعات شما شود. برخی از این شرایط را ممکن است در روزهای داغ تابستان یا سرد زمستان تجربه کنید، زمانی که برای مدت طولانی، تلفن خود را روی داشبورد اتومبیلتان جا گذاشته باشید.

تلفن خود را محکم در دست بگیرید

شاید گوشزد کردن این کار، به نظر بی‌مورد باشد، اما بسیاری از آسیب‌های جدی که به گوشی وارد می‌شود، به دلیل سهل‌انگاری در به دست گرفتن درست موبایل باشد و در نتیجه یک حرکت کوچک ممکن است تلفن از دست شما به زمین پرت شود. پس اگر مجبور هستید چند وسیله مختلف را در دست خود نگاه دارید، پیش از برداشتن آن‌ها، گوشی موبایل خود را در جای امنی قرار دهید و در حین رانندگی یا پیاده‌روی حتی‌الامکان از آن استفاده نکنید.

گوشی خود را از آب دور نگاه دارید

یکی دیگر از خطراتی که گوشی تلفن شما را تهدید می‌کند، افتادن در جریان آب یا محیط خیس است. نیازی به اشاره نیست که بسیاری از ما حتی از گوشی‌های موبایل در سرویس بهداشتی نیز استفاده می‌کنیم. حتی نگاه داشتن گوشی در دستان خیس نیز به ساختار داخلی آن ضربه می‌زند؛ بنابراین تا حد توان سعی کنید از قرار دادن تلفن خود در محیط‌های خیس و مرطوب خودداری کنید یا اگر گوشی شما به هر دلیلی، خیس شد، کاور آن را خارج کنید، با دستمال یا حوله مناسب آن را خشک کنید و برای مدتی از تلفن همراه خود استفاده نکنید.

به‌صورت مستقیم الکل را روی گوشی موبایل نریزید

این روزها که کرونا در تمام شهرهای ما جولان می‌دهد، مجبوریم روزانه بدنه و صفحه گوشی موبایل خود را با الکل ضدعفونی کنیم تا اگر ردی از این ویروس منحوس روی آن وجود دارد، برای همیشه پاک شود، اما در انجام این کار به خاطر داشته باشید که بهتر است الکل یا ژل تمیزکننده را به‌صورت مستقیم روی صفحه‌نمایش و بدنه آن نریزید و به جای آن دستمال یا پنبه‌ را به ماده ضدعفونی کننده آغشته کنید و سپس گوشی خود را پاک کنید تا از احتمال ورود آسیب‌های احتمالی به گوشی جلوگیری کنید.

باتری دستگاه را داغ نکنید

هوم سرویز

ممکن است شما هم مانند نویسنده این سطور چندان پایبند شارژ کامل موبایل خود نباشید و در عین حال نیاز به استفاده ضروری از آن در مواقعی داشته باشید که گوشی در حال شارژ شدن است. استفاده برخی از برنامه‌ها موجب داغ شدن گوشی می‌شود و حرارت زیاد تأثیر منفی روی باتری گوشی دارد. پس تا آنجا که می‌توانید پیش از چنین استفاده‌هایی گوشی خود را از شارژ کرده و آن را از شارژر جدا کنید. همچنین بهتر است با راهکارهایی که از داغ شدن بیش از حد گوشی موبایل و باتری جلوگیری می‌کند در این مطلب آشنا شوید.

دیتا را به وای فای ترجیح ندهید

بسیاری از افراد با قابلیت دیتای گوشی به دنیای اینترنت وصل می‌شوند یا حتی با همین قابلیت و hotspot، دستگاه‌های دیگر خود مانند لپ‌تاپ را هم به اینترنت وصل می‌کنند، اما بهتر است یادتان باشد این کار حتی در کوتاه‌مدت هم تأثیر خود را می‌گذارد و منجر به کاهش طول عمر باتری موبایل شما می‌شود. پس اگر می‌توانید تا حد امکان از دیتای گوشی خود استفاده نکنید یا به اینترنت وای فای مودم وصل شوید.

تعمیرات موبایل، گاهی اوقات لازم و ضروری است

گاهی اوقات به دلایل معلوم یا نامشخص، گوشی موبایل ما، مانند گذشته کار نمی‌کند و همه شواهد نشان از نیاز جدی آن به کمک گرفتن از تعمیرات دارد. پس در چنین شرایطی همه تلاش خود را کنید تا به بهترین شکل ممکن تعمیر گوشی موبایل خود را انجام دهید. سعی کنید مراکز تعمیرات موبایلی را پیدا کنید که در کار خودشان حرفه‌ای هستند، باانصاف‌اند و به‌راحتی می‌توانید به آن‌ها اعتماد کنید، چرا که ممکن است برخی از  مراکز تعمیرات گوشی قطعات اصلی تلفن شما را با قطعات تقلبی جایگزین کنند و البته این داستان غم‌انگیز فقط به تعمیر موبایل ختم نمی‌شود و حتی در تعمیر انواع مختلف لپ تاپ یا دیگر دستگاه‌های الکترونیکی نیز ممکن است با آن‌ها مواجه شوید.

بنابراین یکبار دیگر تأکید می‌کنیم در هنگام تعمیر هر وسیله الکترونیکی مانند تعمیرات لپ تاپ، تبلت و ...، مراکز تعمیرات کامپیوتر و دیگر وسایل الکترونیکی قابل اعتماد و حرفه‌ای را پیدا کنید.

تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

تبلیغات