سرزمین هوشمند کمکس؛ سرزمینی برای گجتها
گجتها ابزارهای الکترونیکی و مکانیکی هوشمندی هستند که نقش پررنگی در زندگی ما در دنیای مدرن ایفا میکنند. گجتها کمک میکنند از زندگی لذت بیشتری ببریم، برخی از کارهایمان را با سرعت بیشتری انجام دهیم و از نتیجهی کار رضایت بالاتری داشته باشیم. در یک کلام، گجتها دستساختههایی هستند که از تکنولوژی روز بهره میبرند و ما را در زندگی روزانه یاری میکنند. در سرزمین گجتهای کمکس قرار است با گجتهای هوشمند و دنیای آنها آشنا شویم.
گجتهای هوشمند نقش مهمی در دنیای امروز دارند. برخی از این گجتها ممکن است در علوم پزشکی، مهندسی، هوافضا و ... کاربرد داشته باشد و برخی در زندگی روزمرهی ما. در سرزمین گجتهای هوشمند کمکس با همین گجتهای هوشمند که کاربردهای جذابی در زندگی ما دارند، آشنا شوید.
دنیایی را تصور کنید که اینترنت و دستگاههای هوشمند در آن نقشی نداشته باشند. و همه چیز به همان شکل مکانیکی صد سال پیش برنامهریزی و اجرا شود. چنین دنیایی در حال حاضر خیلی برایمان قابل تصور نیست؛ چون بهطور تقریبی همهی بخشهای زندگی را به فناوری و تکنولوژی هوشمند گره زدهایم. به کمک اپلیکیشنهای هوشمند ورزش میکنیم، وضع آبوهوا را میبینیم، برنامهریزیهای روزانه و ماهانهمان را انجام میدهیم، سر کلاسهای درس و دانشگاه حاضر میشویم، با دوستی که هزاران کیلومتر از ما دور است، ارتباط تصویری میگیریم و هزار کاربرد دیگر که فقط از همین گوشیها و تبلتهای هوشمند سادهمان برمیآید.
حالا دنیایی را فرض کنید که همهی اجزای آن هوشمند باشند. نه فقط گوشی تلفن همراه؛ منظورم همه چیز است. برای مثال یک کتابخوان الکترونیک میتواند کتابخانهی هوشمند شما باشد؛ یا ویدئو پروژکتورهای جیبی میتوانند نقش سینمای هوشمند را برای شما بازی کنند؛ یا حتی خیلی فراتر. شاید روزی بیاید که خودرو شما هم یک خودروی هوشمند باشد؛ چیزی شبیه فیلمهای علمی--تخیلی.
انواع گجت هوشمند در کمکس
این آشنایی ابتدا از معرفی انواع گجت هوشمند شروع میشود. کتابخوان الکترونیک، ویدئو پروژکتور قابل حمل، قلم نوری، مانیتور طراحی، میکروفون و ...؛ که در حال حاضر مهمترین گجتهایی هستند که در سرزمین کمکس ارائه میشوند. هرکدام از این گجتها برای گروه خاصی از کاربران کاربرد دارد.
برای مثال ویدئو پروژکتور قابل حمل در دو دسته جیبی و مینی پروژکتور ارائه میشود که برای راهاندازی سینمای خانگی، انجام بازیهای کامپیوتری یا ارائهی مطلب در کنفرانسها و جلسههای کاری کاربرد دارند. یا مثال دیگر مانیتورهای طراحی و قلمهای نوری هستند. این دسته از گجتها بهصورت مستقیم با کار طراحان و گرافیستها درگیر هستند و هدف آنها آسانسازی و بهبود کیفیت کار طراحان و کسانی است که کار گرافیکی انجام میدهند.
کتابخوان الکترونیک؛ یک گجت دلربا برای کتابخوانها
در یک دنیای عادی شما مجبورید کتابهایی که میخواهید، خریداری کنید. یا اگر اهل امانت گرفتن کتاب باشید، با عضویت در یک کتابخانه آنها را امانت بگیرید. داشتن یک کتابخانه شخصی خیلی دلچسب است؛ اما از یک جایی به بعد، بهخصوص در دنیای مینیمال امروزی، ساخت چنین کتابخانهای و نگهداری از آن کار دشواری است و گاهی به دردسر آن نمیارزد.
اینجا است که بوک ریدر به فریاد کتابخوانها میرسد. کتابخوان الکترونیک یک ابزار الکترونیکی هوشمند است که میتواند هزاران هزار جلد کتاب را در خودش داشته باشد و فقط به اندازهی یک دفتر کوچک فضای میز شما را اشغال کند. در ساخت بوکریدرها از جوهر الکترونیک استفاده میشود که درست مانند صفحه یک کتاب معمولی عمل میکند و چشم خواننده را خسته نمیکند. همچنین شارژدهی دستگاه را بالا میبرد؛ به شکلی که با هر بار شارژ بوک ریدر، میتوانید دو تا سه هفته از آن استفاده کنید.
زندگی لذتبخش با گجتهای هوشمند
دنیای امروز به دنیای هوشمند بدل شده است؛ اما قبل از هرچیزی به این فکر کنید که: «هدف اصلیتان در استفاده از هر گجت هوشمندی چیست؟» قرار نیست شبیه فیلمها همه چیز زندگی را به دست رباتهای هوشمند بسپارید؛ اما میتوانید متناسب با فعالیتهای روزانهای که انجام میدهید و متناسب با کسبوکار خود، از گجتهای هوشمند بهره ببرید. حرف آخر اینکه: «زندگی با گجتهای هوشمند از آنچه فکر میکنید، لذتبخشتر است.»