ایران رنتر؛ کدام بستر برای سرمایه‌گذاری بهتر است: طلا، مسکن، بورس یا راه‌های جدید؟

یک‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰
مطالعه 3 دقیقه
باید به کسانی که سرمایه‌گذاری را به‌عنوان راهی برای حفظ ارزش پول انتخاب کرده‌اند، تبریک گفت؛ چراکه در شرایط نابه‌سامان اقتصادی و تحریم، سرمایه‌گذاری مناسب اهمیت فراوانی دارد و با سرمایه‌گذاری هوشمندانه می‌توان در همین دوره نیز سرمایه‌ی خود را چندبرابر کرد.
تبلیغات

بسیاری از افراد برای سرمایه‌گذاری به‌دنبال راه‌هایی هستند که بتوانند سرمایه‌گذاری پرسود داشته باشند و در جست‌وجوی این راه زمان زیادی از دست می‌دهند؛ به همین دلیل، بهتر است در ابتدا راه‌ها و روش‌های سرمایه‌گذاری پرسود را بشناسند. این مقاله قصد دارد چند روش سرمایه‌گذاری در ایران را معرفی کند.

سرمایه‌گذاری پرسود با خرید طلا

خرید طلا و سرمایه‌گذاری از این طریق همیشه به‌عنوان یکی از روش‌های پرسود و کم‌خطر شناخته شده است. این سرمایه‌گذاری زمانی از سود بسیار بیشتری برخوردار خواهد بود که ارزش دلار کاهش یافته باشد؛ به همین دلیل، حتی در شرایط بسیار بد اقتصادی و نوسان‌های شدید دلار، بازهم سرمایه‌گذاری روی طلا روشی پرسود خواهد بود.

ارز؛ سرمایه‌گذاری پرسود و پرخطر

همیشه کسانی هستند که به نگه‌داری پول علاقه زیادی دارند. این اشخاص باید بدانند با افزایش نرخ تورم، ارزش سرمایه‌ی نقدی آن‌ها به‌شدت کاهش خواهد یافت. در این بین، راه‌حلی برای این مشکل وجود دارد و آن نگه‌داری پول در قالب ارز کشوری دیگر است. هرچند این روش سرمایه‌ی آن‌ها را از خطر حفظ نمی‌کند، به‌نوعی سرمایه‌گذاری پرسودی محسوب می‌شود و از کاهش ارزش پول این گروه تا حدودی جلوگیری می‌کند. البته با توجه به شرایط اقتصادی فعلی و ثبات و حتی کاهش قیمت ارز در سال ۱۳۹۸، این روش سرمایه‌گذاری خیلی توصیه نمی‌شود.

اوراق قرضه یا اوراق مشارکت؛ سرمایه‌گذاری پرسود و مطمئن

یکی از روش‌های سرمایه‌گذاری پرسود و مطمئن، خرید اوراق از دولت یا شرکت‌های خصوصی است. این روش سرمایه‌گذاری کم‌خطر است و سود نسبتا زیادی دارد. یکی از معایب روش سرمایه‌گذاری مذکور آن است که نمی‌‌توان بلافاصله به سرمایه‌ی خود دسترسی داشت ؛اما مزیت این روش آن است که سود خرید این اوراق تضمین شده است؛ چرا که درنهایت، پشتیبان سرمایه‌ی جاری در اوراق قرضه دولت خواهد بود.

سرمایه‌گذاری پرسود در بورس

با سرمایه‌گذاری مناسب و آگاهانه در بورس، ارزش دارایی افراد درمقابل تورم حفظ می‌شود؛ زیرا به نسبت سهامی‌ که فرد خریده در دارایی شرکت سهیم است و با رشد ارزش دارایی‌های آن شرکت، ارزش سهام فرد نیز افزایش می‌یابد. به‌علاوه، بورس از قابلیت نقدشوندگی چشمگیری برخوردار است و فرد هر زمان که بخواهد، می‌تواند سهام خود را بفروشد. همچنین در این روش سرمایه‌گذاری، سرمایه‌گذاران از دو محل دریافت سود نقدی و افزایش قیمت سهام، سود به‌دست می‌آورند.

 مسکن؛ پرسودترین و مطمئن‌ترین سرمایه‌گذاری

یکی از مزایای سرمایه‌گذاری در مسکن آن است که قیمت مسکن همیشه همراه‌با افزایش تورم افزایش می‌یابد. زمانی‌که مردم قدرت خرید مناسبی دارند، خرید‌و‌فروش مسکن به میزان زیادی انجام می‌شود. درست است که در زمان کاهش قدرت خرید، مردم نمی‌توانند مسکن بخرند، بدون مسکن هم نمی‌توانند زندگی کنند؛ به همین دلیل ناچار هستند مسکنی برای خود رهن و اجاره کنند. ازاین‌رو و با مقایسه ریسک بازار طلا و ارز با بازار مسکن، می‌توان گفت این بازار پربازده‌ترین و باثبات‌ترین بازار برای سرمایه‌گذاری است.

سرمایه‌گذاری پرسود با ریسک کم

یکی دیگر از روش‌های سرمایه‌گذاری پرسود با بازدهی بیشتر از بانک و بازار بورس، سرمایه‌گذاری در پلتفرم فروش اقساطی ایران رنتر است. ایران رنتر پلتفرمی دوسویه است که خریداران اقساطی را به سرمایه‌گذاران متصل می‌کند. در این روش، سرمایه‌گذار در نقش فروشنده اقساطی می‌تواند با تأمین سرمایه‌ی خرید‌های اقساطی، سرمایه‌گذاری مدرن و هوشمندانه‌ای کنند.

ریسک سرمایه‌گذاری در ایران رنتر

ریسک سرمایه‌گذاری در ایران رنتر کاملا توزیع شده است؛ بدین‌شکل که برای خرید اقساطی، سقف ۶ میلیون تومانی در نظر گرفته شده است و خریداران اقساطی متنوع و مستقل از یکدیگر هستند. بنابراین، ریسک سرمایه‌گذاری در ایران رنتر بین افراد مختلف کاملا توزیع می‌شود. همچنین، تمام خریداران اقساطی در ایران رنتر با روش‌های مدرن و هوشمند اعتبارسنجی می‌شوند تا از پرداخت اقساط به‌موقع اطمینان حاصل شود. سرمایه‌گذاری در ایران رنتر نه‌تنها روشی بسیار پرسود و در‌عین‌حال کم‌خطر است؛ بلکه کمک شایانی به رونق چرخه‌ی اقتصاد کشور نیز می‌کند؛ چراکه با تقویت قدرت خرید اعتباری مردم، باعث رشد خریدوفروش در بازار می‌شود.

آیا سرمایه‌گذاری در ایران رنتر شرعی است؟

از مزایای دیگر این روش سرمایه‌گذاری می‌توان به شرعی‌بودن آن اشاره کرد. ازآنجاکه فروش اقساطی یکی از انواع عقود اسلامی و برپایه‌ی کالا صورت می‌گیرد، این نوع سرمایه‌گذاری کاملا شرعی محسوب می‌شود که مراجع تقلید نیز آن را تأیید کرده‌اند.

تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

تبلیغات