شیرینی‌های خوشمزه شهرهای مختلف را بشناسید

شیرینی‌های خوشمزه شهرهای مختلف را بشناسید

در مطلب پیش رو، اسنپ‌تریپ شما را با تعداد از شیرینی‌های خوشمزه‌ی شهرهای مختلف ایران آشنا می‌کند.

سلب‌ مسئولیت: تحریریه‌ی زومیت در تهیه‌ این محتوای تبلیغاتی نقش نداشته و مسئولیتی در قبال صحت آن ندارد.

شهرهای مختلف ایران شیرینی‌های محلی خوشمزه‌ای دارند که می‌توانید به‌عنوان سوغات برای دوستان و آشنایانتان خریداری کنید. اگر دوست دارید با شیرینی‌های خوشمزه چند شهر توریستی آشنا شوید، با اسنپ تریپ همراه باشید.

رشت

در میان شهرهای مختلف ایران، رشت بیشترین تنوع غذایی را دارد. علاوه‌بر غذاهای خوشمزه، رشت شیرینی‌های خوشمزه‌ای نیز دارد که رشته خوشکار محبوب‌ترینشان است. گیلانی‌ها این شیرینی خوشمزه را در ماه رمضان می‌خورند و البته اگر در دیگر ماه‌های سال هم به رشت بروید می‌توانید این شیرینی خوش‌طعم را خریداری کنید. در تهیه رشته خوشکار، از آب، مغز گردو، آرد برنج و گندم، روغن مایع، مغز پسته، شکر، دارچین و مغز هل استفاده می‌شود.

رشته خوشکار

شیرینی محبوب و خوشمزه دیگر گیلانی‌ها کوکی است. مرکز کوکی لاهیجان است اما از شهرهای دیگر استان مثل رشت هم می‌توانید کوکی بخرید. کوکی نوعی کلوچه است اما با سایر انواع کلوچه تفاوت دارد. در تهیه کوکی از آرد، گردو، شیر، شکر، کشمش و روغن استفاده می‌شود.

یکی دیگر از شیرینی‌های محلی گیلانی‌ها باقلوای یاس است. در تهیه باقلوای یاس برخلاف سایر باقلواها به‌جای هل، از گل یاس برای عطردار کردن باقلوا استفاده می‌شود. دلیلش هم مشخص است، چون این گل در گیلان به فراوانی یافت می‌شود. باقلوای یاس از شیر، زرده تخم مرغ، بادام، پسته، گردو و پودر قند درست می‌شود. 

تبریز

تبریز شهر شیرینی‌های خوشمزه است. معروف‌ترین شیرینی تبریز باقلواست. باقلوا نوعی شیرینی ترکی است که از کشورهای آسیای میانه به کشورهای دیگر از جمله ایران راه یافته است. در شهرهای مختلف ایران، باقلوا را به شیوه‌های مختلفی درست می‌کنند.

در میان باقلواهای مختلف، باقلوای تبریزی یکی از خوشمزه‌ترین‌هاست. باقلوای تبریزی با آرد، شکر، تخم مرغ، هل و… درست می‌شود و طعم‌های مختلفی مثل پسته‌ای، نارگیلی و بادامی دارد. این شیرینی خوشمزه در اشکال مختلف مربعی، لوزی و لوله‌ای عرضه می‌شود. نوقا هم یکی از شیرینی‌های خوشمزه تبریز است که چیزی شبیه گز است و با سفیده تخم مرغ، شکر، گردو وانیل و ... درست می‌شود.

اگر به تبریز سفر کردید، قرابیه را هم حتما امتحان کنید. قرابیه از شیرینی‌های خوشمزه و گران‌قیمت تبریز است که تبریزی‌ها از آن برای پذیرایی از مهمانان ویژه و خاصشان استفاده می‌کنند. قرابیه درواقع نوعی کلوچه است که به‌دلیل داشتن انواع مغزها بسیار مقوی است. رشته ختایی یا همان باقلوای رشته‌ای هم یکی دیگر از شیرینی‌های تبریز است که بیشتر در ماه مبارک رمضان تهیه می‌شود. با رزرو هتل ازطریق اسنپ تریپ می‌توانید در هزینه‌های سفر خود صرفه‌جویی کنید. برای رزرو هتل در تبریز به صفحه هتل‌های تبریز با قیمت مناسب مراجعه کنید.

یزد

وقتی حرف از شیرینی سنتی خوشمزه می‌شود، یکی از اولین نام‌هایی که به ذهن می‌رسد، قطاب است. قطاب از آن شیرینی‌هایی است که می‌تواند به‌تنهایی انگیزه سفر به یزد باشد. مردم یزد قطاب را در دو نوع سنتی یزد و عسلی درست می‌کنند. قطاب یزد دو قسمت دارد: لایه خارجی و مغز داخلی. لایه خارجی قطاب نانی است که خمیرش از از آرد گندم، شیر، ماست و زرده‌ی تخم‌مرغ تهیه می‌شود. این نان در روغن فراوان سرخ می‌شود و پس از سرخ شدن در پودر قند غلطانده می‌شود. مغز داخلی قطاب نیز از پودر بادام، هل و پودر قند درست می‌شود. قطاب عسلی هم تقریبا شبیه قطاب یزدی است با این تفاوت که ماده شیرین‌کننده‌اش فرق دارد. در قطاب عسلی برای شیرین کردن قطاب به‌جای پودر قند از عسل استفاده‌ می‌شود.

قطاب

در یزد نیز گونه‌ای از باقلوا به شکل لوز پسته، لوز بادامی یا بیدمشک، لوز نارگیلی، لوز مخلوط دورنگ و لوز ترحیمی تهیه می‌شود که به باقلوای یزدی مشهور است و طعم بسیار لذیذی دارد. حاجی بادام از دیگر شیرینی‌های خوشمزه یزدی‌هاست که از گلاب، زرده‌ی تخم‌مرغ، جوش‌شیرین، پودر قند، هل و بادام تهیه می‌شود. پیش از سفر به یزد برای کم شدن هزینه‌های سفرتان می‌توانید به صفحه رزرو هتل در یزد بروید.

از سراسر وب

  دیدگاه
کاراکتر باقی مانده

بیشتر بخوانید