اپل بتای چهارم توسعه‌دهندگان را برای سیستم‌عامل‌های iOS 18 ،macOS Sequoia و دیگر پلتفرم‌های خود را منتشر کرد.

به گزارش 9to5Mac، در بتای چهارم macOS Sequoia امکان تغییر سایز پنجره‌ی آیفون میرورینگ (iPhone Mirroring) فراهم شده است. کاربران می‌توانند ابعاد پنجره‌ی آیفون میرورینگ را در سه سایز اندازه‌ی واقعی، کوچک‌تر و بزرگ‌تر تغییر دهند.

اندازه‌ی «بزرگ‌تر» پنجره‌ی iPhone Mirroring در macOS Sequoia
اندازه‌ی بزرگ‌تر9to5Mac
«اندازه‌ی واقعی» پنجره‌ی iPhone Mirroring در macOS Sequoia
اندازه‌ی واقعی9to5Mac
اندازه‌ی «کوچک‌تر» پنجره‌ی iPhone Mirroring در macOS Sequoia
اندازه‌ی کوچک‌تر9to5Mac

تنظیم پیش‌فرض سایز پنجره‌‌ی آیفون میرورینگ، «اندازه‌ی واقعی» است. به این معنی که پنجره‌ی آیفون میرورینگ، ابعاد واقعی نمایشگر گوشی آیفون متصل را نمایش می‌دهد.

در نسخه‌های قبلی بتای macOS Sequoia، آیفون میرورینگ تنها از یک سایز پنجره‌ پشتیبانی می‌کرد و امکان تغییر آن وجود نداشت. اگرچه در به‌روزرسانی جدید همچنان امکان شخصی‌سازی کامل سایز پنجره و تغییر آزادنه‌ی ابعاد آن، ممکن نیست.

برای تغییر سایز پنجره‌ی آیفون میرورینگ در بتای جدید macOS Sequoia کافیست اپلیکیشن iPhone Mirroring را اجرا کرده و پس از اتصال گوشی آیفون، از طریق منوی View در نوار منوی macOS یکی از سه سایز دلخواه را انتخاب کنید.